Gość: dzaga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 22:07 pamietam, ze mimo takich sobie projektow mieli niezwykle wysoka jakosc wykonczenia i materialow- czy tak jest nadal? ktos tam moze kupuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: house of colours 17.10.04, 22:08 teraz to juz chyba zostało tylko house Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: house of colours IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 17.10.04, 22:11 Nie no dalej sie nazywa House of colours ale wszyscy mowia na to House. Fajne sa tam ogolnie ubrania, ale ja zabardzo nie lubie takiego stylu... Odpowiedz Link Zgłoś
szafa.bojowa Re: house of colours 17.10.04, 22:14 ja zauważyłam, że są dwa hous'y house i house of colors, ten drugi ma bardziej spokojne rzeczy i lepsze kolory io wogole jest fajniejszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: house of colours 17.10.04, 22:16 www.artman.pl/firma.php nie ma już house of colors. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: house of colours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 08:03 nie, jest własnie na odwrót - fajne projekty, ale kiepska jakośc :) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: house of colours 18.10.04, 09:47 Mam stamtąd koszulki - jakość na plus. Rok temu kupiłam tam kurtke puchową - suwak rozwalił się po 2 miesiącach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzaga Re: house of colours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 10:00 no wlasnie, idzie mi o koszulki, mam kilka starych i sa uszyte po prostu jak marzenie ... Odpowiedz Link Zgłoś