Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ?

24.10.04, 14:29
    codziennie, w miescie, zwlaszcza jak jade autobusem, widze zaniedbane
    dziewczyny, odrosty na wlosach, zle dobrany kolor wlosow, brak makijazu,
    zaniedbana przesuszona cera (to widac ! ), zaniedbane poobgryzane paznokcie,
    nielakierowane. Ubior i kolory to juz indywidualna sprawa ale czemu te bluzy
    i szerokie spodnie, wiazane buty na plaskim obcasie itp.
    i najlepsze jest to ze jak taka mnie widzi a ja jestem zadbana, pachnaca,
    ubrana w przylegajace do ciala ciuszki, bucikach na szpileczce i z
    polalowanymi pazurkami i ulozonymi wlosami to sie krzywo patrzy na mnie i
    mysli ze jestem pusta laleczka.
    Obserwuj wątek
      • blondiniunia Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? 24.10.04, 14:32
        zaraz bedzie pewnie atak na mnie ze jestem jakas malolata nieznajaca zycia hehe
        nic nie robie tylko leze i pachne a ja pracuje, sprzatam w domu, gotuje i
        zmywam naczynia ale dbam o siebie bo jestem kobieta i sprawia mi to wyjatkowa
        przyjemnosc.
      • Gość: Klara Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? IP: 62.233.181.* 24.10.04, 15:03
        Ok, a ja jestem hermafrodyta i nie dbam o siebie, co również sprawia mi
        wyjątkową przyjemność:P
      • ludzka_budowla Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? 24.10.04, 15:29
        blondiniunia napisała:
        > i najlepsze jest to ze jak taka mnie widzi a ja jestem zadbana, pachnaca,
        > ubrana w przylegajace do ciala ciuszki, bucikach na szpileczce i z
        > polalowanymi pazurkami i ulozonymi wlosami to sie krzywo patrzy na mnie i
        > mysli ze jestem pusta laleczka

a skad wiesz co TAKA sobie mysli o tobie?
      • Gość: ChiChi Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.10.04, 15:38
        No widzisz jaki dziwny jest ten swiat:) ja tez czasem spotkam jakas dziewczyne
        o blizej niesprecyzowanym stylu ubierania sie( takie to najczesciej nie
        trafiaja niestety w moje poczucie estetyki)
        jednak dbanie o siebie to nie tylko fryzurka bez odrostow,lakier na
        paznokciach, dopasowane ciuszki i tapeta:)-bo to tylko troche z rzeczy jakie
        mozna dla siebie zrobic:)
        jesli tym dziewczynom dobrze z tym jak wygladaja (a juz napewno wygodnie w tych
        plaskich butach i wyciagnietych swetrach:)) to chyba najwazniejsze:)
        • blondiniunia Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? 24.10.04, 15:56
          ja wiem ze dbanie o siebie to nie tylko makijaz i ciuszki ale przede wszystkim
          pielgnacja cery i ciala a jak widze dziewczyna zaniedbana z przesuszona skora i
          obgryzionymi paznokciami to widac ze nie dba o siebie. Co innego zadbana
          wypielegnowna dziewczyna ktora uzywa kremow, maseczek i balsamow. Zreszta dla
          mnie dziewczyna kora dba o siebie zwraca uwage na to co na siebie wklada.
          A skad wiem co sobie mysli jak mnie widze zaniedbana dziewczyna ? No nie siedze
          w jej glowie ;) ale domyslam sie bo widze jak sie na mnie patrzy i jaka ma
          mine.
          • Gość: Klara Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? IP: 62.233.181.* 24.10.04, 16:26
            A nie masz czasem wrażenia, że ona nie patrzy na Ciebie, tylko przez Ciebie?
            Nagminna przypadłość krótkowidzów i ludzi wiecznie myślących o pracy bądź
            nauce - patrzą na kogoś , ale go wcale nie widzą, bo są tak zajęci własnymi
            myślami:) Ludzie permanentnie zwracają mi na to uwagę...I to wcale nie jest
            niegrzeczne, to jest raczej coś nie zależnego od osoby, jak sen na lewym boku:)
            A może ona własnie przeżywa "Świat jako wolę i wyobrażenie " Schopenhauera do
            tego stopnia, że ledwie może oddychać i stąd ten wyraz twarzy?:)))))
            • histoire Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? 24.10.04, 20:46
              Klaro, zdarza mi się patrzeć "przez ludzi", jak to opisałaś, ale zdarza mi się
              także - mimo że jestem heteroseksualistką ;) - zawiesić uporczywe spojrzenie na
              bardzo dobrze "zrobionej", eleganckiej, świeżej i zadbanej kobiecie, bo po
              prostu taki widok sprawia mi przyjemność. A że czasem zdarzają się takie dni, w
              których mam wciąż marsa na czole, jedna z drugą rzeczywiście mogą się czuć
              zaniepokojone moim groźnym spojrzeniem i nawet nie przypuszczać, że właśnie je
              podziwiam ;)))
            • Gość: maluch Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 09:35
              klaro, jak dla mnie - to jest tekst tygodnia :)))))
      • aniabe13 Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? 24.10.04, 15:52
        Ty sobie coś myślisz o niej, a czy ona o tobie to trzeba by zapytać. Może
        zajęta czymś, nie zwraca uwagi na żadne pazurki, loczki, buciki. Ani twoje ani
        swoje.
        • Gość: formerA27 Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 15:56
          Czasem nawet but na szpileczce, pasemka i polakierowane pazurki i opiete
          ciuszki wygladaja razem do kitu...Prostytutki tez sie tak ubieraja.
          • blondiniunia Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? 24.10.04, 16:00
            to juz kwestia gustu jakie dziewczyna wybierze szpileczki ciuszki i jak ma
            pomalowane te paznokcie i jaki ma makijaz . nie uogolniaj bo zaraz sie okaze ze
            dziewczyny ktore lubia ubrania blisko ciala szpileczki, makijaz i paznokcie to
            prostytutki :) hihih usmialam sie
      • Gość: Richelieu* Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? IP: 195.117.90.* 24.10.04, 16:33
        Jezu, powiedz, że żartujesz. Głupotą przerośniesz Sonię. Tylko głupota Soni
        jest dopracowaną pozą forumową, nie każdy tak potrafi ;), mam nadzieję, że
        Twoja głupota podobna jest jej

zadbana jesteś bo chodzisz w szpilkach? Dlaczego tak się odżegnujesz od
        etykietki pusta laleczka, kiedy takie poglądy perezntujesz. Szpilki, makijaż,
        paznokcie polakierowane świadczą o zadbaniu? Pomyśl jeszcze raz dziecino
      • Gość: kate Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 16:50
        nie licz na to, że będziesz traktowana poważnie na tym forum z takim nickiem =\

btw, jak widzę takie pannice jak ty w autobusie, to mogę się tylko nieźle
        uśmiać... autobus nie jest miejscem dla zadbanych panienek na szpileczkach i w
        obcisłych ciuszkach =\ ja z moją fryzurką i pomalowanymi pazurkami jeżdżę
        samochodzikiem, a nie autobusem z pospólstwem, które ośmiela się na mnie krzywo
        patrzeć!
        • blondiniunia Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? 24.10.04, 16:58
          czasem musze niestety jechac autobusem z pospolstwem i z tego powodu nie
          zamierzam sie do tych dziewczyn upodabniac
          • kochanica.francuza z pospólstwem? 24.10.04, 18:29
            blondiniunia napisała:

> czasem musze niestety jechac autobusem z pospolstwem i z tego powodu nie
            > zamierzam sie do tych dziewczyn upodabniac

z pospólstwem? biedaczka!koniecznie idź do terapeuty!
            skoro sklasyfikowałaś mnie jako "pospólstwo w płaskich butach wiązanych",to
            istotnie uznaję cię za bezmózgą lalunię,a już chciałam podjąć rzeczową dyskusję...
            • kochanica.francuza Re: z pospólstwem? 24.10.04, 18:34
              kochanica.francuza napisała:

> blondiniunia napisała:
              >
              > > czasem musze niestety jechac autobusem z pospolstwem i z tego powodu nie
              > > zamierzam sie do tych dziewczyn upodabniac
              >
              > z pospólstwem? biedaczka!koniecznie idź do terapeuty!
              > skoro sklasyfikowałaś mnie jako "pospólstwo w płaskich butach wiązanych",to
              > istotnie uznaję cię za bezmózgą lalunię,a już chciałam podjąć rzeczową dyskusję
              > ...

ach!rozumiem! panny z wyższych sfer pomykają samochodzikami i mogą nosić
              obcasy...my,które biegamy po ulicach,to pospólstwo - i te kilometry po ulicach
              mamy,dla przyjemności laluni,robić na obcasach...hehehehehe...
              • r.richelieu Re: z pospólstwem? 24.10.04, 19:09
                kochanico, blondi niunia to cianki bolek, lepsza była zettrzy co stwierdziła,
                że znajomość pewnych wyrazów można posiąść tylo w pewnych środkowiskach.
                Chodziło dopkładnie o gumaki. Też z pospólstwem panienki z dobrych domów, jedna
                z drugą, zadawć się nei będą

mam nadzieję, że tamta durnota w wykonaniu zettrzy, była chwilowym zaćmieniem
                mózgu w trakcie rozmowy z tralalumpkiem, albo co.
                • kochanica.francuza Re: z pospólstwem? 25.10.04, 15:58
                  r.richelieu napisała:

> kochanico, blondi niunia to cianki bolek, lepsza była zettrzy co stwierdziła,
                  > że znajomość pewnych wyrazów można posiąść tylo w pewnych środkowiskach.
                  > Chodziło dopkładnie o gumiaki.

zakładam optymistycznie,że to były jaja z tralalumpek
      • Gość: rose Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 17:08
        blondiniunia - ten nick mowi sam za siebie, nic dodac nic ujac dziecinko. to
        fakt, niektore dziewczyny nie dbaja o siebie i to nie wyglada zbyt fajnie. ale
        szpilki, tapeta i obcisle ciuszki to jeszcze nie wszystko. trzeba oprocz tego
        zrobic wiele rzeczy zeby byc zadbana! a poza tym blond jest juz niemodny,
        zadbane dziewczyny o tym wiedza (ale inne "pseudo zadbane lale w szpilkach" -
        niestety nie wiedza) zycze powodzenia w dalszym nakladaniu tapety
      • Gość: szczesliwa Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 17:28
        Z całym szacunkiem, ale ja myśle ze odpowiedzi sa 3:
        1) Dziewczyny poprostu nie maja kasy na drogie kremy, maseczki itp.
        2) NIe maja czasu, albo wola go poswiecic np. dla dzieciakow
        3) podoba im sie tak bo im wygodnie

NIestety pewnie wiekszosc z nich wygladatak z 1 powodu, gdyby mialy kase to tez
        by sobie fundnely kosmetyczke i ladne buciki......
        • Gość: madzi1 Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? IP: *.acn.waw.pl 24.10.04, 18:11
          Ja mam dokladnie tak jak mowi Klara, czesto patrze sie "przez ludzi", stoje
          sobie, patrze sie w czyjas strone, ale wcale go nie widze, bo zamyslona jestem,
          albo analizuje sobie ostatni wyklad, albo cos tam jeszcze innego, a jak sie
          zorientuje ze tak sie na kogos nieswiadomie gapie to spostrzegam ze ta osoba
          sie dziwnie na mnie patrzy bo mysli, ze ja sie gapie bo taka jest fajna, albo
          ze jakos dziwnie wyglada hihi
          szpileczki to nie jest niestety atrybut zadbanej kobiety, brudasy szpileczki
          tez moga nosic, jak i zadbane kobitki nosza plaskie obuwie. zadbana kobieta
          dodatkowo nie musi byc ubrana w obcisle ciuszki, musi byc ubrana tak zeby
          wszystko ze soba wspolgralo. pomalowane paznokcie tez o niczym nie swiadcza, bo
          rownie dobrze lakier moze zakrywac warstwe brudu pod paznokciami...to ze ktoras
          laska nie ma farby na wlosach nie musi tez swiadczyc ze o siebie nie dba tylko
          o tym ze np akceptuje swoje wlosy i lubi po prostu swoj kolor....itp
          taaaa latwo tak sobie kogos oceniac nie znajac go, poza tym jakims takim
          narcyzmem od ciebie zalatuje, a moze tylko katar mam....
          • miska_malcova Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? 24.10.04, 19:03
            może część z nich po prostu ma głowy zaprząśnięte czymś zupełnie innym i niż
            pazurki we wzorki i szpileczki?
            a swoją drogą, ja nie maluję pazurów i często noszę buty wiązane na płaskim
            obcasie = jestem zaniedbana? Ciekawe spostrzeżenie...
      • zettrzy one dbaja o siebie inaczej n/t 24.10.04, 19:05

• Gość: lorianne Re: one dbaja o siebie inaczej n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 19:12
          nie przesadzajmy... są dziewczyny, które o siebie nie dbają, bo im się nie
          chce. Ale wydaje mi się, że większość przedkłada jednak BYĆ (kupić jedzenie,
          książkę, zapłacić rachunki, pouczyć się zamiast zrobić peeling) nad MIEĆ
          (szpileczki, manicure, pudry, błyszczyki...)... imo najlepiej BYĆ i MIEĆ, ale
          nie wszystkim się to udaje
          • miska_malcova Re: one dbaja o siebie inaczej n/t 24.10.04, 19:16
            czasem niektóre lale są również zaniedbane pomimo szpileczek, seksi bluzeczek i
            kolorowych pazurów
          • Gość: Sineira Re: one dbaja o siebie inaczej n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 19:21
            Mądra z ciebie niewiasta, lorianne.
            Dodam jeszcze, że w drodze do pracy część dziewczyn jest po prostu JESZCZE nie
            zrobiona (wiele moich koleżanek maluje się dopiero na miejscu). I nie widzę w
            tym nic złego, sama bladym świtem mam problemy z trafianiem kosmetykiem w
            twarz. Zresztą nie zawsze mam ochotę na "pełny rynsztunek". A sweterek dobrze
            grzeje, zwaszcza że pracodawca ma w nosie wypaczone okna i przeciągi pieszczące
            nerki pracownic.
            A szpileczki jako wyznacznik zadbania??? To chyba jakaś paranoja...
      • martahelena Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? 24.10.04, 20:28
        a ja myslę że tu chodzi o inne znaczenie słowa zadbanie.
        TO się po prostu widzi i u nieumalowanych i umalowanych .To jest coś takiego jak
        KLASA u kobiety.Albo ją się ma albo nie.
      • b_bb Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? 24.10.04, 20:37
        Mam nadzieję, co już kiedyś pisałam, że blondiniunia jest jedną wielką
        prowokacją. Nie wierzę, że można serio mieć podobne poglądy. Jednak pisz dalej,
        blondiniuniu, bo nieźle się bawię czytając Cię.
        P.S. Spragnionym rozrywki polecam wpisać ten nick w wyszukiwarkę i poczytać
        posty autorki tego wątku na innych forach. :))
        • ludzka_budowla Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? 24.10.04, 20:44
          brzmi obiecujaco ;-D
      • Gość: Dejsanda Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 21:22
        Wiele dziewczyn, czesto studentek nie ma ani pieniedzy, ani czasu, zeby
        przesadnie dbac o siebie. Wiesz ile teraz kosztuje miesieczne utrzymanie sie w
        obcym miescie? Zdajesz sobie sprawe, ile materialu jest do opanowania na
        pierwszych latach studiow? Doskonale pamietam moj 1. rok-obce miasto, w ktorym
        trzeba sie jakos poruszac, mnostwo nauki, malo pieniedzy, ogolne przerazenie,
        bo doba ma tylko 24 h, a po zajeciach knczacych sie o 18. trzeba jeszcze zrobic
        zakupy, cos zjesc, przeprac kilka potrzebnych ciuchow i polozyc sie w miare o
        wczesnej porze, bo na 8. trzeba byc na cwiczeniach... Wyglad przestaje byc
        wtedy najwazniejszy, byleby wygladac w miare dobrze.
      • laura.bellini Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? 24.10.04, 21:42
        Szkoda, ze nie odrozniasz "zadbania" i zabiegow upiekszajcych. Rzeczy ktore
        wymienilas stawiam na wiecholku (i to nie wszystkie) gory lodowej. Fundamenty:
        odpowiednia dieta, zadbane zeby, nawilzona skora, regularne wizyty (badania) u
        ginekologa, dentysty, okulisty (w razie koniecznosci konsultacje z innymi
        specjalistami) ... itd itd..
        A ty Blondi wyjezdzasz mi tutaj z butami na obcasiku i ciuszkach przylegajacych?
        • b_bb Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? 24.10.04, 22:22
          laura.bellini napisała:
          > A ty Blondi wyjezdzasz mi tutaj z butami na obcasiku i ciuszkach przylegajacych

Co więcej: buty na płaskim ocasie, sznurowane, świadczą o zaniedbaniu
          dziewczyny. :)))
          • Gość: Richelieu* Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? IP: 195.117.90.* 24.10.04, 23:11
            bo to nie dosc ze blondi to jeszcze niunia, czyli glupota do kwadratu

ale mam nadzieje, ze to poza
            • b_bb Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? 24.10.04, 23:14
              Gość portalu: Richelieu* napisał(a):

> bo to nie dosc ze blondi to jeszcze niunia, czyli glupota do kwadratu
              > ale mam nadzieje, ze to poza

No, też tak myślę. Nikt przy zdrowych zmysłach nie wybrałby takiego nicku i nie
              pisał serio takich bzdur. :)
              • Gość: magia Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.10.04, 09:12
                miałam okazję ostatnio w piękna niedzielę zobaczyć kilka równie "zadbanych" jak
                blondi ,ale co ciekawsze jest miejsce jakie te panienki wybrały do paradowania
                w szpileczkach,koronkowych bluzkach z maleńkimi torebkami- było to warszawskie
                zoo.Stanowily zdecydowanie większą atrakcję niż niejedno zwierzę,
      • Gość: rene a kogo to obchodzi? IP: 212.160.172.* 25.10.04, 10:50
        znów prowokacja?
        i kolejny głupi watek z serii: dlaczego nie dbają o siebie - dziewczyny,
        mężczyźni, młode mamy, stare mamy, dziadki, ciotki, klotki i podlotki.
        A co to kogo obchodzi, czy ktoś o siebie dba czy nie i dlaczego!?
        Byle nie śmierdział, niech wygląda jak chce.
        Może nie lubi, a może ma ważniejsze sprawy na głowie, niż zabiegi upiekszające
        przed lustrem. A może tak im wygodnie i mają gdzieś to, co sobie o nich myśli
        jakaś blondie na szpilkach? A skoro Ty się przyglądasz im, to one i Tobie, jak
        papudze w ZOO...
      • Gość: Basia Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.04, 20:50
        wg mnie bycie zadbana oznacza dbanie o własne zdrowie i higienę...a więc:
        szpileczki bardzo szkodzą naszym kręgosłupom, a takie ostatnio modne znów
        szpice także topom. obcisłe ciuszki zwykle są też krótkie co sprzyja
        wyziębieniom infekcjom itd:) a ciągłe malowanie paznokci bardzo je osłabia:P
        nie pasuje mi też perspektywa krótszego snu zeby nałozyć tapetę. co do maseczek
        i balsamów, może mnie wyśmiejecie, ale sądzę że im óźniej i rzadziej sie ich
        używa tym dla skóry lepiej(no nie mówie tu o nawilżaniu:) uważam że kobiecie,
        zwłaszcza młodej wystarczy ze jest ubrana w czyste rzeczy. ma zadbane zęby
        czyste włosy i paznokcie:) to że sie nie maluję nie znaczy że o siebie nie dbam
        • blinski Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? 25.10.04, 21:11
          > a takie ostatnio modne znów
          > szpice

gdybyś znała się troszkę na modzie, odetchnęłabyś z ulgą:)
      • inezja21 Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? 25.10.04, 21:10
        och,jej,ach,mmmm,zachwycasz mnie laseczko...:P
      • andzia13 Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? 25.10.04, 21:20
        ja + szpilki = obie nogi w gipsie
        buty na płaskim obcasie to dla mnie cudowny wynalazek
        • kochanica.francuza Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? 25.10.04, 21:23
          andzia13 napisała:

> ja + szpilki = obie nogi w gipsie
          > buty na płaskim obcasie to dla mnie cudowny wynalazek
          >
          w gipsie na obasie,hehehe
      • Gość: pati1984 Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? IP: *.de.clara.net 06.11.04, 20:37
        zastanawiam sie czemu panuje tu taka hipokryje,wszystkie naskoczylscie na nia
        jakb napisla ,ze dla niej wyglad jest najwazniejszy czy cos w tym stylu choc
        zapewne niejedna z was chcialaby tak wygladac,zreszta blondiniunia sama
        napisala ,ze jej nie chodzilo tylko o makijaz i super ciuszki ale tez np o
        wypielegnowane paznokcie czy zadbana cere co mysle, ze nie powinno byc czms
        dziwnym i nienaturalnym,przeciez to wizytowka kazdej kobiety.dziewczyny nie
        zyjemy w 19 wieku!!!!!! nie przesadzajcie ,ze na cos takiego brakuje wam czasu
        bo nie wiem czy mam sie zaczac smiac czy plakac ...pozdrawiam
        • Gość: Richelieu* Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? IP: 217.98.107.* 06.11.04, 20:47
          Z czasem dbanie o soebie przechodzi w codzienność i nikt tego nie zauważa.
          Makijaż 7 minut słuchając wiadomości w radiu, kto by pamiętał o tak nieistotnej
          sprawie jak makijaż.

Rozumiem poniekąd młode bździągwy, które przeżywają każdy półgodzinny ranek
          przed lustrem. W końcu to ćwiczenie czyni mistrza.
          • Gość: maluch Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.04, 23:11
            > Rozumiem poniekąd młode bździągwy, które przeżywają każdy półgodzinny ranek
            > przed lustrem. W końcu to ćwiczenie czyni mistrza.

hehe, Richelieu* - dokładnie, wszystko na ten temat
      • Gość: Jasna Re: czemu tyle dziewczyn nie dba o siebie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 23:00
        Tak, to musi być prowokacja...
        ...albo...
        autorka tego wątku to dmuchana lala, która przeżywa kryzys osobowości.
        Mam nadzieję, że właściciel szybko znowu zacznie ją uzywać i poprawi jej niską
        samoocenę.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka