Gość: jaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 13:08 czy ta kobieta przy barze w "lose it" to paris hilton? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: w teledysku EMINEMA PARIS HILTON?? 21.11.04, 13:13 a nie pomyliłas(łeś) forum? idź sobie na "ogólne problemy świata" i tam wylewj swoje żale na temat hiltonówny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do trampka trampek.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 13:42 trampek, głupia ku.., lecz sie ..Ktos normalnie spytał-po to jest to forum debilu.Masz coś z garem,czytam cie kretynie od dawna, od dawna staram się nie odzywac choc mnie wku..asz.Jak ty becwale zadajesz kretyńskie pytania, udzielasz jeszcze głupszych odpowiedzi to jest ok??? Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: trampek.. 21.11.04, 13:43 po co ta ogresja? Jesz za dużo mięsa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: trampek.. 21.11.04, 13:55 primo: tralalumpek to KOBIETA. secundo: z bluzgami wynies sie na forum dla podobnego Tobie marginesu. tertio: oszczedz siebie i innych i nie wypowiadaj sie wcale, radze z dobrego serca, anonimowy mowco, ktory nie masz odwagi sie zalogowac. i co, teraz obrzucisz blotem mnie? czekam z utesknieniem ;). Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: trampek.. 21.11.04, 15:31 hey po co tak ostro...nie umiesz w bardziej kulturalny sposób zasygnalizowac swych frustracji...poza tym z tego co sie orientuję osoba ,która obrazasz jest płci zenskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: w teledysku EMINEMA PARIS HILTON?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 14:18 Odpowiadam na pytanie- tak to Paris Hilton. Dziewczyny a wy chyba jestescie nienormalne, dziewczyna oczekuje odpowiedzi a wy pierdoly piszecie, co jedna to glupsza z was. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: w teledysku EMINEMA PARIS HILTON?? 21.11.04, 14:20 glupsza, bo wyrazila swoja opinie na temat wypowiedzi osoby, ktora zbluzgala inna? no dajze spokoj... Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: w teledysku EMINEMA PARIS HILTON?? 21.11.04, 14:22 kolejna mieszająca z błotem... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: w teledysku EMINEMA PARIS HILTON?? 21.11.04, 14:26 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Odpowiadam na pytanie- tak to Paris Hilton. > Dziewczyny a wy chyba jestescie nienormalne, dziewczyna oczekuje odpowiedzi a > wy pierdoly piszecie, co jedna to glupsza z was. piszesz ze dziewczyna oczekuje odpowiedzi a ja oczekuje ze na forum moda skoncza sie wresazcie watki o dodzie, hiltonownie i temu podobne lata mi kolo ogona czy ona jest gruba, chuda, smieszna, madra, w teledysku czy na patelni.... jak ma panienka problem z hiltonowna to niech idzie sobie na kosmogerl i tam sie kisi z podobnymi watkami nienormalnosc to pojecoie wzgledne, rownie dobrze ja moge twierdzic ze ty jestes dla mnie nienormalna i byc moze nie koniecznie bede sie mylic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: w teledysku EMINEMA PARIS HILTON?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 14:40 piszesz ze dziewczyna oczekuje odpowiedzi a ja oczekuje ze na forum moda >skoncza sie wresazcie watki o dodzie, hiltonownie i temu podobne >lata mi kolo ogona czy ona jest gruba, chuda, smieszna, madra, w teledysku czy >na patelni.... >jak ma panienka problem z hiltonowna to niech idzie sobie na kosmogerl i tam >sie kisi z podobnymi watkami >nienormalnosc to pojecoie wzgledne, rownie dobrze ja moge twierdzic ze ty >jestes dla mnie nienormalna i byc moze nie koniecznie bede sie mylic odejdź od komputera zajmij się czymś pożytecznym ugotuj obiad jeśli potrafisz zamiast pie..ć trzy po trzy Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: w teledysku EMINEMA PARIS HILTON?? 21.11.04, 14:41 to fascynujące... jak komuś brakuje argumentów, to zaczynają sie bluzgi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: w teledysku EMINEMA PARIS HILTON?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 14:43 to fascynujące...twoja szybkość reakcji położyła mnie na łopatki. Też przykleiłaś się do kompa ośmiorniczką? Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: w teledysku EMINEMA PARIS HILTON?? 21.11.04, 14:47 nie twoja sprawa, wiesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO TRAMPKA Re: w teledysku EMINEMA PARIS HILTON?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 15:18 Cała ta banda na tym popieprzonym forum jest nienormalna.Koniec, kropka.Nie zabieram tu nigdy glosu, raczej czytam co piszecie,i smiem strwierdzic ze jestescie wszystkie nudne,głupie.To, że ciagle sa tylko watki o Dodzie , Hiltonównie ,Mandarynie i innych, swiadczy o tym ze żadna z was nie potrafi załozyc watku interesujacego, ciekawego.Zenada-ty trampka tez nie jestes najmądrzejsza, o czy swiadcza wypowiedzi na tym forum.Zarzucasz jakiejs osobie że ponownie zalozyła nudny watek, a ty co wnosisz ciekawego do tematyki tego forum??Według mnie -NIC!! Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: w teledysku EMINEMA PARIS HILTON?? 21.11.04, 15:20 Gość portalu: DO TRAMPKA napisał(a): ......Zenada-ty trampka tez nie jestes > najmądrzejsza, o czy swiadcza wypowiedzi na tym forum.Zarzucasz jakiejs osobie > że ponownie zalozyła nudny watek, a ty co wnosisz ciekawego do tematyki tego > forum??Według mnie -NIC!! no i dobrze! idz sobie i wiatr ci w plecy Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight kraaa kraaaa.... ;) 21.11.04, 15:23 watki o dodzie, mandarynie, innych lalach i tym 'czy lubicie orsaya' zakladaja zazwyczaj osoby, ktore sie nie loguja i bywaja tu z doskoku... wiec nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, jasnie oswiecona / wielmozna / glosie ludu / ultramadra persono bez loginu ;D. i przestan sie tralalumpka czepiac, bo reprezentujesz poziom wymienionych przez siebie gwiazdek sceny ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: w teledysku EMINEMA PARIS HILTON?? IP: *.238.103.166.adsl.inetia.pl 21.11.04, 15:42 a wg mnie między innymi dzięki wypowiedziom Tralalumpka da się tu jeszcze bywać... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: w teledysku EMINEMA PARIS HILTON?? 21.11.04, 15:23 Gość portalu: m napisał(a): ... > odejdź od komputera zajmij się czymś pożytecznym ugotuj obiad jeśli potrafisz > zamiast pie..ć trzy po trzy dzięki duże za rady, za czas poświęcony mojej skromnej osobie idź się dać jeszcze trochę siekierką poprtawić boś z grubsza tylko obciosany Odpowiedz Link Zgłoś