Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

w teledysku EMINEMA PARIS HILTON??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 13:08
    czy ta kobieta przy barze w "lose it" to paris hilton?
    Obserwuj wątek
      • tralalumpek Re: w teledysku EMINEMA PARIS HILTON?? 21.11.04, 13:13
        a nie pomyliłas(łeś) forum?
        idź sobie na "ogólne problemy świata" i tam wylewj swoje żale na temat
        hiltonówny
        • Gość: do trampka trampek.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 13:42
          trampek, głupia ku.., lecz sie ..Ktos normalnie spytał-po to jest to forum
          debilu.Masz coś z garem,czytam cie kretynie od dawna, od dawna staram się nie
          odzywac choc mnie wku..asz.Jak ty becwale zadajesz kretyńskie pytania,
          udzielasz jeszcze głupszych odpowiedzi to jest ok???
          • miska_malcova Re: trampek.. 21.11.04, 13:43
            po co ta ogresja? Jesz za dużo mięsa :-)
          • lunalovelight Re: trampek.. 21.11.04, 13:55
            primo: tralalumpek to KOBIETA.
            secundo: z bluzgami wynies sie na forum dla podobnego Tobie marginesu.
            tertio: oszczedz siebie i innych i nie wypowiadaj sie wcale, radze z dobrego
            serca, anonimowy mowco, ktory nie masz odwagi sie zalogowac.

i co, teraz obrzucisz blotem mnie? czekam z utesknieniem ;).
          • stephanie_s Re: trampek.. 21.11.04, 15:31
            hey po co tak ostro...nie umiesz w bardziej kulturalny sposób zasygnalizowac
            swych frustracji...poza tym z tego co sie orientuję osoba ,która obrazasz jest
            płci zenskiej.
      • Gość: Kasia Re: w teledysku EMINEMA PARIS HILTON?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 14:18
        Odpowiadam na pytanie- tak to Paris Hilton.
        Dziewczyny a wy chyba jestescie nienormalne, dziewczyna oczekuje odpowiedzi a
        wy pierdoly piszecie, co jedna to glupsza z was.
        • lunalovelight Re: w teledysku EMINEMA PARIS HILTON?? 21.11.04, 14:20
          glupsza, bo wyrazila swoja opinie na temat wypowiedzi osoby, ktora zbluzgala
          inna? no dajze spokoj...
        • miska_malcova Re: w teledysku EMINEMA PARIS HILTON?? 21.11.04, 14:22
          kolejna mieszająca z błotem...
        • tralalumpek Re: w teledysku EMINEMA PARIS HILTON?? 21.11.04, 14:26
          Gość portalu: Kasia napisał(a):

> Odpowiadam na pytanie- tak to Paris Hilton.
          > Dziewczyny a wy chyba jestescie nienormalne, dziewczyna oczekuje odpowiedzi a
          > wy pierdoly piszecie, co jedna to glupsza z was.

piszesz ze dziewczyna oczekuje odpowiedzi a ja oczekuje ze na forum moda
          skoncza sie wresazcie watki o dodzie, hiltonownie i temu podobne
          lata mi kolo ogona czy ona jest gruba, chuda, smieszna, madra, w teledysku czy
          na patelni....
          jak ma panienka problem z hiltonowna to niech idzie sobie na kosmogerl i tam
          sie kisi z podobnymi watkami
          nienormalnosc to pojecoie wzgledne, rownie dobrze ja moge twierdzic ze ty
          jestes dla mnie nienormalna i byc moze nie koniecznie bede sie mylic
          • Gość: m Re: w teledysku EMINEMA PARIS HILTON?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 14:40
            piszesz ze dziewczyna oczekuje odpowiedzi a ja oczekuje ze na forum moda
            >skoncza sie wresazcie watki o dodzie, hiltonownie i temu podobne
            >lata mi kolo ogona czy ona jest gruba, chuda, smieszna, madra, w teledysku czy
            >na patelni....
            >jak ma panienka problem z hiltonowna to niech idzie sobie na kosmogerl i tam
            >sie kisi z podobnymi watkami
            >nienormalnosc to pojecoie wzgledne, rownie dobrze ja moge twierdzic ze ty
            >jestes dla mnie nienormalna i byc moze nie koniecznie bede sie mylic

odejdź od komputera zajmij się czymś pożytecznym ugotuj obiad jeśli potrafisz
            zamiast pie..ć trzy po trzy
            • miska_malcova Re: w teledysku EMINEMA PARIS HILTON?? 21.11.04, 14:41
              to fascynujące... jak komuś brakuje argumentów, to zaczynają sie bluzgi...
              • Gość: m Re: w teledysku EMINEMA PARIS HILTON?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 14:43
                to fascynujące...twoja szybkość reakcji położyła mnie na łopatki. Też
                przykleiłaś się do kompa ośmiorniczką?
                • miska_malcova Re: w teledysku EMINEMA PARIS HILTON?? 21.11.04, 14:47
                  nie twoja sprawa, wiesz????
                  • Gość: DO TRAMPKA Re: w teledysku EMINEMA PARIS HILTON?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 15:18
                    Cała ta banda na tym popieprzonym forum jest nienormalna.Koniec, kropka.Nie
                    zabieram tu nigdy glosu, raczej czytam co piszecie,i smiem strwierdzic ze
                    jestescie wszystkie nudne,głupie.To, że ciagle sa tylko watki o Dodzie ,
                    Hiltonównie ,Mandarynie i innych, swiadczy o tym ze żadna z was nie potrafi
                    załozyc watku interesujacego, ciekawego.Zenada-ty trampka tez nie jestes
                    najmądrzejsza, o czy swiadcza wypowiedzi na tym forum.Zarzucasz jakiejs osobie
                    że ponownie zalozyła nudny watek, a ty co wnosisz ciekawego do tematyki tego
                    forum??Według mnie -NIC!!
                    • tralalumpek Re: w teledysku EMINEMA PARIS HILTON?? 21.11.04, 15:20
                      Gość portalu: DO TRAMPKA napisał(a):
                      ......Zenada-ty trampka tez nie jestes
                      > najmądrzejsza, o czy swiadcza wypowiedzi na tym forum.Zarzucasz jakiejs
                      osobie
                      > że ponownie zalozyła nudny watek, a ty co wnosisz ciekawego do tematyki tego
                      > forum??Według mnie -NIC!!

no i dobrze! idz sobie i wiatr ci w plecy
                    • lunalovelight kraaa kraaaa.... ;) 21.11.04, 15:23
                      watki o dodzie, mandarynie, innych lalach i tym 'czy lubicie orsaya' zakladaja
                      zazwyczaj osoby, ktore sie nie loguja i bywaja tu z doskoku... wiec nie wrzucaj
                      wszystkich do jednego worka, jasnie oswiecona / wielmozna / glosie ludu /
                      ultramadra persono bez loginu ;D. i przestan sie tralalumpka czepiac, bo
                      reprezentujesz poziom wymienionych przez siebie gwiazdek sceny ;D.
                    • Gość: aga Re: w teledysku EMINEMA PARIS HILTON?? IP: *.238.103.166.adsl.inetia.pl 21.11.04, 15:42
                      a wg mnie między innymi dzięki wypowiedziom Tralalumpka da się tu jeszcze bywać...
            • tralalumpek Re: w teledysku EMINEMA PARIS HILTON?? 21.11.04, 15:23
              Gość portalu: m napisał(a):

...
              > odejdź od komputera zajmij się czymś pożytecznym ugotuj obiad jeśli potrafisz
              > zamiast pie..ć trzy po trzy

dzięki duże za rady, za czas poświęcony mojej skromnej osobie
              idź się dać jeszcze trochę siekierką poprtawić boś z grubsza tylko obciosany
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka