Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

53 kg, buu

IP: 195.117.90.* 23.11.04, 19:58
    nie ważyłam się długo, bo przecież lustro mam i widzę, że wyglądam
    identycznie. No, mięśni przybyło od czasu gdy. Wchodzę na wagę wyglądając
    identycznie chudo i żylasto i.. 10 kilo więcej. Bo 43 przy wzroście 162 też
    ważyłam, Chyba mięśnie brałam za żebra. Załamię się normalnie. Pochlastam i
    zapłaczę na śmierć. Buuuuu. Co robić?

ps. ?
    Obserwuj wątek
      • tak_zwany Re: 53 kg, buu 23.11.04, 20:29
        Może tak trochę śliwek w czekoladzie albo pączków? ;)
        • Gość: Richelieu* Re: 53 kg, buu IP: 195.117.90.* 23.11.04, 21:03
          pączki? celem wygładzenia kaloryfera? to by było gdyby mi się jeszcze przytyło.
          Może ja w ciąży jezdem i nic mi o tym nie wiadomo? Jak rasowej blondynce
      • ciekawostka1 Re: 53 kg, buu 23.11.04, 21:48
        Rycz do oporu ;))
      • b_bb Re: 53 kg, buu 23.11.04, 23:17
        Richelieu, Ty grubasie! ;)
        Oto ideał kobiecości:
        www.ocean.k.pl/anoreksja/galeria.html
        • r.richelieu Re: 53 kg, buu 23.11.04, 23:32
          jezu, bb, Ty sadysto;), ja tu pączki wcinam zalecone przez Tak_Zwanego! A
          pączki były w pudełku a nie w woreczku. Tak nie wyglądałam nawet wtedy gdy 43
          ważyłam
          swoją drogą autentycznie dziwne jest, 10 kg w tą, 10 w tamtą i nie widzieć
          różnicy. A jestem drobnokoścista i różnicę powinno być widać. Na starość nie
          tylko tyję, ale ślepnę

dżizus, tak się roztkliwiać nad swoją wagą, hehehe, ludzie uprawiają sport
          celem schudnięcia, ja najwyraźniej jestej normalna inaczej
          • b_bb Re: 53 kg, buu 23.11.04, 23:39
            > dżizus, tak się roztkliwiać nad swoją wagą, hehehe, ludzie uprawiają sport
            > celem schudnięcia, ja najwyraźniej jestej normalna inaczej

To forum działa na Ciebie demoralizująco. ;)
            Ale jak się przeczyta sto dwanaście wątków typu:"mam 176 cm i ważę 48 kg, czy
            jestem gruba?" to te 53 kg może się wydać wielorybią tuszą. ;)
            Smacznych pączków życzę. :)
            • r.richelieu Re: 53 kg, buu 23.11.04, 23:47
              zdemoralizowali mnie doszczętnie, wstrętne forum, obrzydliwe, fuj
              pączki? co tam pączki, w całym mieście mam tylko dwie ulubione cukiernie gdzie
              sprzedają pyszne pączki. W jednej, w tłusty czwartek, na pączki czek się nawet
              2 godziny i więcej w kolejce. W drugiej krócej, bo mała i schowana. A u
              Bliklego pustki. Kto by chciał takie drogie pączki kiedy obok są 3 razy tańsze
              i tak samo dobre.

więc, co tam pączki, idę się delektować swoim kaloryferem, takim pysznie
              męskim, hihi i bicepsami i tricepsami. Chłopa ni ma to przynajmniej na siebie
              popatrzę;)
              • Gość: kk to w koncu buuu czy hi hi IP: *.jci.com 24.11.04, 00:33
                bo cos sie placzesz w zeznaniach
                • Gość: Richelieu* Re: to w koncu buuu czy hi hi IP: 195.117.90.* 24.11.04, 00:49
                  bo widzisz, przebywanie na tym forum prowadzi do schizofrenii, dlatego na nic
                  moje własne zdanie kiedy forumowiczki uznają, że jednak jestem za gruba. Trzeba
                  się będzie odchudzić i to raz dwa, bo opinia foremek to świętość
            • stephanie_s Re: 53 kg, buu 24.11.04, 13:33
              a moze nie utyłas tylko waga sie zepsuła..;)
        • tak_zwany Re: 53 kg, buu 24.11.04, 01:12
          b_bb napisała:

> Richelieu, Ty grubasie! ;)
          > Oto ideał kobiecości:
          > www.ocean.k.pl/anoreksja/galeria.html

Makabra... Po prostu nie da się patrzeć...
          • Gość: hgkjjjjjjj;;;;;;;; Re: 53 kg, buu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 08:38
            myslisz że jak bedziesz wazyć mniej to bedziesz lepsza laską hehehe???tobie i
            tak nic nie pomoże-i tak wygladasz jak burak,ubierasz się jak szmaciara w
            szmaciarni,więc daj se luz z waga, kup se lepiej porzadne DAMSKIE buty.
            • Gość: Klara Re: 53 kg, buu IP: *.devs.futuro.pl 24.11.04, 09:24
              Monotematyczny/a jesteś z tymi wyprawami na Richelieu, jak wyprawa na
              żmirłacza:P
      • inezja21 Re: 53 kg, buu 24.11.04, 13:39
        Nie martw się złotko...
        • Gość: formerA27 Re: 53 kg, buu IP: *.ilabs.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 17:38
          Jakby powiedziala matka mojego kolegi: "Wazysz 53 kilo to sie k...a ciesz".
          A ten link do anorektyczek mnie po prostu zabil. Niektore agencje modelek
          powinno sie w calosci wsadzic do kryminalu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka