Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nocne stroje

IP: *.univ.szczecin.pl 27.11.04, 01:22
    seksowna koszulka na ramkach to podstawa...ważne jednak, aby nie odsłaniała
    wszystkiego...naga kobieta jest dla mężczyzny aseksualna...najwazniejsze, aby
    pobudzic wyobraźnię - takie jest zdanie mojego Mężczyny.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ktosia Re: Nocne stroje IP: *.derbynet.waw.pl 05.12.04, 13:27
        No tak, koszulki śliczne, ale większość to sztuczydła z poliestru, brrr...
        W życiu bym czegoś takiego nie włożyła.
        • miska_malcova Re: Nocne stroje 05.12.04, 14:45
          serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2411125.html?x=1
          nad tą mógłby sie mój Mikołaj zastanowić :-D
          • ludzka_budowla Re: Nocne stroje 05.12.04, 14:59
            czesc z nich jest naprawde ladna. ja praktycznie spie tylko w podobnych
            koszulkach.
      • kochanica.francuza Re: Nocne stroje 05.12.04, 19:20
        a potem buch w bawełnianą piżankę...ja bym w takiej nie zasnęła,muszę mieć
        zasłonięte ramiona - nerwicowe
      • Gość: Ag Re: Nocne stroje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 14:20
        mężczyźni to kochają!!a kobiety potrafią to wykorzystać
        • Gość: kaska Re: Nocne stroje IP: 195.245.226.* 07.12.04, 15:22
          a moj mikolaj mi przyniosl czekoladki a ja tak marze o takim satynowym
          cudeńku...
      • andzia13 Re: Nocne stroje 07.12.04, 16:12
        A ja chcę coś, co znalazłam niedawno na innej stronie:
        www.mewa.com.pl/zdjecia_towarow/b_duze/-1157.jpg
        ewentualnie to:
        www.mewa.com.pl/zdjecia_towarow/b_duze/-1159.jpg
        ...tylko kasy aktualnie brak.
        A Mikołaj mnie w tym roku nie odwiedzi. Buuu...
        • Gość: Bashevis moja mama tam pracuje IP: *.rz.uni / *.rz.uni-saarland.de 07.12.04, 20:11
          moja mama tam pracuje
      • Gość: kornel Re: Nocne stroje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 08:41
        sa beznadziejne
        • misiek460 Re: Nocne stroje 09.12.04, 07:24
          Co Ty gadasz, są przepiękne.
      • tralalumpek Re: Nocne stroje 09.12.04, 11:39
        a to co?
        do spania chyba toto nie jest, jako "cos po domu" tez nie , do sniadania w tym
        bym nie usiadla bo mozna by stracic ochote na poranna kawe...

serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2411125.html?x=7
        • sigrun Re: Nocne stroje 09.12.04, 11:50
          A mnie sie podoba ta serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2411125.html?x=3
          jak na wampirzycę przystało. Tyle że za równowartość tego fatałaszka mogłabym
          opłacić przedszole dla córci lub zrobić zakupy na tydzień, bądź odwiedzić dwóch
          lekarzy specjalistów albo kupić sobie tańszą wersję i opłacić wreszcie
          abonament na siłowni bo troszkę sadełkiem obrosłam i się rozleniwiłam. Na razie
          zwiewne koszulencje pozostawiam w strefie marzeń:-(
          • Gość: Zygmunt Re: Nocne stroje IP: *.zambrow.sdi.tpnet.pl 12.12.04, 20:11
            Podaj mi swój adres i wymiary a mikołaj Ci dopisze w tym roku. Oby prędko!
            • sigrun Re: Nocne stroje 14.12.04, 13:00
              He he:-) Kochany Mikołaju, zamiast sexykoszulki wolałabym przynajmniej srednią
              krajową w skali miesiąca na umowę o pracę w zamian za obecną średnią krajową w
              skali roku na umowę o dzieło:-D Najlepiej jednak będzie jeśli obdarujesz mnie
              podatkiem VAT 22% na umowę o dzieło, bo to oznaczać będzie że zarabiam 10.000
              euro rocznie:-DDD Wtedy spłacę długi i kupię sobie oprócz czarnej koszulki
              pończochy lateksowe, buciory z wysokimi cholewkami, skórzany gorsecik oraz nowe
              łóżko i materac (starczy jeszcze na szlachetne zaopatrzenie barku). Wtedy
              spełnię wreszcie moje (no i Męża) najbardziej skryte marzenia i zabawię się z
              Szanownym Małżonkiem w Śnieżynkę i Reniferka;-PPP
      • Gość: mróffka Re: Nocne stroje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 14:58
        Sexy są te koszulki, ale te ceny są dość wygórowane.
        Koszulki są zbyt skąpe, powinny pobudzić w mężczyź nie trochę pożądania, cóż za
        frajda jeśli same się im rozbierzemy??
        Jestem za koszulkami sexy,ale takimi które budzą w mężczyźnie pożądanie, a nie
        dają mu wszystko gotowe
      • Gość: Nowinka www.amber-fashion.com IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 06.03.05, 21:54
        polecam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka