Gość: Mati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 20:08 Kochane,wybieram sie na trzy dni do Paryża(moj facet mnie zabiera),Może znacie fajne,tanie sklepy w Paryżu-najlepiej z tania odzieżą.Proszę o pomoc i adresy.Podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia71 Re: second handy w Paryżu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.12.04, 09:29 ooo, jak Ci zazdroszczę...:-)))wiesz był kiedyś artykuł w elle czy twoim stylu i tam były wymienione ciuchlandy, ale popytam jeszcze znajomych, ktorzy tam mieszkaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: second handy w Paryżu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.01.05, 13:43 Kasiu71, gdybys mogła spytać znajomych może o fajne bazary w Paryżewie. No niestety nie stać mnie na ciuchy znajnowszej kolekcji gucci i versace. Musze zaspokoić potrzeby w tańszych "znaleziskach". Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: second hand w Paryżu IP: *.acn.waw.pl 13.12.04, 14:17 tyle tu kochanic francuzow, francuzeczek i innych pan podajacych sie za paryżanki .... a jak ktos potrzebuje porady to psssyyyttt Odpowiedz Link Zgłoś
ludzka_budowla Re: second hand w Paryżu 13.12.04, 15:58 Gość portalu: janka napisał(a): > tyle tu kochanic francuzow, francuzeczek i innych pan podajacych sie za > paryżanki .... a jak ktos potrzebuje porady to psssyyyttt myslisz ze jak ktos jest z francji to jest jednoznaczne z tym ze jest z paryza i ze ubiera sie w ciucholandach? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza nie jestem z Francji 13.12.04, 19:51 w Paryżu byłam raz...ciucholandów tamże szukałam przez net. Niestety na miejscu zabrakło mi na nie czasu. Odpowiedz Link Zgłoś