Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Spódnice na zimę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 22:20
    co to za wieśniackie spódniczki? w takich ubraniach nie chodzi nawet moja
    babcia!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Olnik Re: Spódnice na zimę IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.12.04, 11:47
        <hahaha> zgadzam sie w 100% jezeli "takie coś" nosi sie tej zimy to ja chce juz
        wiosne :D
        • miska_malcova Re: Spódnice na zimę 25.12.04, 23:58
          no paskudne są wyjątkowo...
      • Gość: goska Re: Spódnice na zimę IP: *.gizycko.mm.pl 27.12.04, 08:59
        Teraz już wiem,dlaczego nie lubię spódnic.
      • Gość: alexis Re: Spódnice na zimę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 15:52
        Spódniczki są straszne staromodne. Nawet u mojej babci w szafie takie nie leżą.
        Gorszych niebyło?? Niewiam, czy zauważyliście ale teraz na topie są krótkie
        spódniczki a nie długość dla starej babci( za kolano) są one okropne. I jeszcze
        ta obleśna kratka, kto chodzi w takich rzeczach?? To może i byłoby modne
        gdybyśmy cofnęli się w czasie o jakieś 30 lat. Zawiodłam się na was bo
        myślałam, że niebędziecie sobie robić z ludzi jaj, a tu jednak..... Jeszcze raz
        to powtórzę SPÓDNICZKI SĄ OKROPNIASTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Magdalena Re: Spódnice na zimę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 20:11
        miom zdaniem te spódnice są bardzo seksi i bardzo ładne ale jedna głupia
        spódnica kosztuje ponad 450 zlotych a to trochę przesada bo za uszycie takiej
        samej zapłacisz do 100
        • Gość: oho Re: Spódnice na zimę IP: *.janet.waw.pl 24.01.05, 21:27
          są w stylu lat 70 -tych,fajna jest ta brązowa w kliny,a długość
          mhm,rzeczywiście długość za kolano mocno postarza, w każdym razie nie każde
          nogi dobrze w niej wyglądają,tak naprawdę mało które
      • Gość: :-) Re: Spódnice na zimę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 08:43
        macie fajny wybór ubrań, ale strasznie drogie!!!
        • Gość: adela Re: Spódnice na zimę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.05, 11:51
          e tam, zalezy co sie komu podoba i jak sie w tym wyglada. ja bym z checia
          wskoczyla w te brazowa z GC za 199 pln (Barbara B)
      • Gość: Hazel Re: Spódnice na zimę IP: 213.25.22.* 26.01.05, 12:47
        Te w kratę zdecydowanie mi się nie podobają ale ta brązowa z klinów i ta z
        Solara z koralikami są niczego sobie.Zapewniam, że z odpowiednią górą, np
        bieliźnianym topem i kardiganem na pasek, wyglądałyby świetnie. Zresztą jak się
        ma troche wdzięku to i w jutowym worku nie będzie się wyglądało "babciowo".
        Chyba, że jest się po prostu z natury starą zrzędą ;).
      • Gość: magda 24 Re: Spódnice na zimę IP: *.tomaszow.mm.pl 30.01.05, 13:30
        no jedna nawet mi się podoba ale sory która 20 latka wyda 400 zł na spódniczke
        wiec redagujący pomyślcie o czyms konkretnym a nie drogim jak diabli
        • Gość: tetetka A mnie sie ta z Solara podoba :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 01:44
          A mnie się podoba ta fioletowa z Solara :) naprawdę, jest bardzo ładna,

pozdrawiam,

tetetka
          • fridolino Re: A mnie sie ta z Solara podoba :) 31.01.05, 01:46
            a mnie sie niektore podobaja. nie na mnie raczej bo wygladalabym jak kulka ale na kims wyzszym szczulejszym :]
      • daino Re: Spódnice na zimę 31.01.05, 03:07
        > co to za wieśniackie spódniczki? w takich ubraniach nie chodzi nawet moja
        > babcia!

LOL(zbryzgalam ze smiechu monitor), zostaw swa babcie w spokoju!
        • sigrun Re: Spódnice na zimę 31.01.05, 08:20
          Jak zwykle - z numeru na numer - jedyne rzeczy, które naprawdę wpadaja mi w oko
          w Avanti, mają najwyższą cenę:-( Najbardziej jednak wkurza to, że są to firmy
          krajowe. He he, ciuchy dobre dla kogoś, kto wygrał wyścig szczurów, ma małżonka
          przynoszącego drugie tyle, jest bezdzietny, a dom i samochód kupiła mamusia;-P
          Nawet gdybym miała tyle kasy, zastanowiłabym się dwa razy przed kupnem takiej
          spódnicy, bo za dziesięć takich spódnic mogę nabyć komplet mebli do sypialni z
          litej olchy w renomowanym salonie. Więc nie przesadzaj, Solarze, nie
          przesadzaj, choć ciuchy robisz naprawdę ładne:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka