Gość: gość IP: *.olsztyn.mm.pl 28.12.04, 16:08 Hej, bede niedługo w W-wie i chciałabym odwiedzić Outlet w Ursusie- szczególnie interesuje mnie marka SOLAR. Czy mają tam coś ciekawego??? W jakich cenach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mini Re: Ursus- Outlet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 18:15 nie polecam factory w ursusie. Owszem jest solar, simple, reservd i mnóstwo innych sklepów ale towar jest drugiego gatunku i generalnie ciuchy wyglądaja mało ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_magnes Re: Ursus- Outlet 28.12.04, 18:26 Dokładnie. Nie warto tracic nawet czasu na dojazd. Ubrania nieciekawe i chyba niewiele tańsze niz najnowsza kolekcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcelina Re: Ursus- Outlet IP: 195.116.31.* 29.12.04, 14:16 A ja uwazam, ze w factory w Ursusie mozna znalezs wiele fajnych rzeczy i to duzo taniej - szczegolnie jak sa wyprzedaze. Bardzo lubie sklepy Pepe Jeans, Vero Moda i Hegos. Zawsze znajde cos oryginalnego na co mnie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiona Re: Ursus- Outlet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 18:30 a gdzie to jest dokladnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Ursus- Outlet adres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 10:15 www.factory-warszawa.pl/ Towar kiepski... Niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: Ursus- Outlet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 15:50 Jedyne sklepy, w ktorych zawsze sobie cos znajde... juz tak na pocieszenie, by nie wracac z pustymi rekoma z tak odleglego miejsca- to Atlantic i Intimissimi, Calzedonia - majtek i stanikow nigdy za wiele, przy okazji jakies fajne skarpetki, rajstopki. Odpowiedz Link Zgłoś
m.grzejdziak Re: Ursus- Outlet 04.01.05, 18:09 A ja tam lubię Factory. W środku zimy kupuję letnie ciuchy w Reserved (o wiele taniej). Lubię też House, Vero Moda, Lee i wspomniane już Atlantic, Intimissimi. Odpowiedz Link Zgłoś