Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 12.01.05, 18:10
    Kupiłam sobie długa brazowa sukienke na bal i chciałabym was zapytac czy
    jezeli naloze to tego czarne buty i czarna torebke na bal to bedzie pasowało?
    I jezeli mozecie to doradzcie jakie dodatki dobrac:) Z gory dzieki:)
    Obserwuj wątek
      • bonzee Re: Sukienka 12.01.05, 18:19
        Oj niekoniecznie. Ostatnio do czekoladowej sukienki z delikatna kremowa
        aplikacja zalozylam kremowe szpilki... i czulam sie w tym rewelacyjnie.
      • kanapkazserem Re: Sukienka 12.01.05, 18:20
        Mnie sie wydaje, że czarny do brazu nie pasuje. A dodatki hmm moze zlote?
      • frrancuzeczka Re: Sukienka 12.01.05, 18:37
        czarny pasuje generalnie do wszystkiego, jest kolorem uniwersalnym. podejrzewam
        ze to ciemny czekoladowy braz, wiec mysle ze bedzie pasowac. sukienka jest
        dluga, wiec butow pewnie nie bedzie za bardzo widac a torebka jest "na wejscie".
      • tralalumpek Re: Sukienka 12.01.05, 20:17
        jezeli jest to braz to zakladam ze ciemny braz
        czyli na wieczor raczej czarne buty do tego nie pasuja
        ja bym raczej ozywila, rozjasnila ten zestaw np zlotymi (stare zloto) butami i
        jezeli fason pozwala, zlotymi dlugimi rekawiczkami albo szalem, albo bizuteria
        (ale nie typowy lancuszek zloty na szyi)
        biale, kremowe buty raczej bym tez wykluczyla
        wszystko zalezy jaka jest suknie, na co pozwala , na ile swobody ...i na ile ty
        fantazji i odwagi w dodatalach mozesz sobie pozwolic
        ja mam pare czekoladowych rzeczy i jezeli je na wieczor ubieram to np
        czekoladowe buty , szpilki z np blyszczacymi dodatkami wygladaja swietnie ....
      • aniabe13 Re: Sukienka 12.01.05, 21:53
        Przymierz jeszcze bordowe dodatki, bądź w kolorze różu angielskiego(buty,
        torebka). Czarny z brązem to za smutne. A może coś z gamy żółci i pomarańczy, i
        złota biżuteria?
      • hiii Re: Sukienka 12.01.05, 21:57
        wydaje mi się, że najfajniej by wyglądały polecone przez Tralalumpka
        ciemnobrązowe szpilki z jakimś błyszczącym akcentem. czarne dodatki nie pasują,
        pozdr:)
      • zettrzy Re: Sukienka 13.01.05, 02:54
        nie, czarne dodatki nie beda pasowaly - dostalas juz tyle sugestii ze trudno
        byloby cos dodac, wiec nie dodaje, ale czarne buty nie wygladaja dobrze do
        brazowej sukni
      • Gość: zuuza Re: Sukienka IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:02
        spróbuj zestawienia "śliwka w czekoladzie"- jeśli to brąz czekoladowy to
        dodatki sliwkowy filet. Przynajmniej nie jest nudno. Tylko nie kremowe szpilki.
        Jest zasada: do ciemnej góry nie zakłada sie jasnych butów. Chyba, że to białe
        martensy, ale to juz inna bajka
        • bonzee Re: Sukienka 13.01.05, 12:50
          > Jest zasada:

W Mszynie Gornym?? :D

> do ciemnej góry nie zakłada sie jasnych butów. Chyba, że to białe
          > martensy, ale to juz inna bajka

Ta zasada tyczy sie odzienia Panow. (Wlosi sie np. do tego nie stosuja)
      • lucy215 Re: Sukienka 13.01.05, 11:36
        ja spróbowałabym te śliwkowe dodatki. jesli masz coś w starym złocie też bedzie
        dobrze, ale wiem ze nie każda kobieta ma buty i torebki we wsyzstkich kolorach,
        szczególnie złotym ;)
        • Gość: Amy Re: Sukienka IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 13.01.05, 22:14
          Hehe nie nie :) ja nie mysle o czarnych dodatkach tylko o butach czarnych:) Bo
          sukienka jest tak dluga ze zupelnie ich nie widac
          a torebke odrazu po polonezie mam zostawic i nie bede jej nosic...:) Tylko
          chodzi mi o te dodatki przedewszystkim:)Dzieki za sugestie dziewczyny!:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka