Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

modna książka

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.01.05, 19:53
    hmmm "modna książka" tak!tak! uzywa się już nawet takich pojęć w
    literaturze ... zdecydowanym bestsellerem obecnie jest "KOD LEONARDA" czytają
    wszyscy, bez względu na wszystko :)
    ja też się skusilam, mimo,że lubie nieco odmienny typ książek ... zaczełam
    dzisiaj i ... rzuciłam wszystko, aby czytac....
    Obserwuj wątek
      • Gość: maluch Re: modna książka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.05, 20:19
        ok, co dalej? czujesz się lepiej, że czytasz taką modną książkę?
      • tralalumpek Re: modna książka 19.01.05, 20:27
        nie wiedzialam ze taka jest modna
        ja czytam "Sakrileg" Dan Browna a w kolejce czekaja "tajemniece kodu czyli
        nieautoryzowany przewodnik po tajemniacach kodu Leonarda Da Vinci"
      • Gość: Richelieu* Re: modna książka IP: 195.117.90.* 19.01.05, 20:39
        nie czytam modnych książek, ba, jak mogę. Moje własne wypociny we współ i ba,
        nawet artykuły we współ wychodzą nakładem 500 + 24 egz. I to jest dopiero modna
        książka, hehe. Można by rzec unikat
      • wojtusia Re: modna książka 19.01.05, 22:23
        ta książka jak inne piśmidła tego pana są dla inteligentnych inaczej, odpuść ją
        sobie, szkoda czasu
      • kochanica-francuza a d... 19.01.05, 23:03
        nie czytam głośno reklamowanych tworów popkultury
      • zettrzy Re: modna książka 20.01.05, 04:54
        a u nas modnie jest czytac np. "The classic ten: the true story of the little
        black dress and nine other fashion favorites"
        do tego stopnia, ze wiele tytulow mozna znalezc wylacznie w antykwariatach, bo
        co dodrukuja, to sie rozchodzi w trzy dni
      • Gość: ekler Re: modna książka IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 20.01.05, 10:40
        a ja i owszem czytam czasem.a ksiazki dana browna na pewno nie sa wysoka
        literatura,ale wciagaja,oj wciagaja.przetestowalam podczas dlugiej podrozy
        pociagiem-na to sa w sam raz;)
        • miska_malcova Re: modna książka 20.01.05, 20:50
          Po 1: to fajnie że zaczełaś czytać (nie wazne z jakich pobudek)
          Po 2: jest nadzieja, że jak zmęczysz "Kod..." to zabierzesz sie za czytanie
          kolejnej książki i wejdzie Ci to w krew...
      • aniabe13 Re: modna książka 20.01.05, 21:08
        Przeczytałam "Kod Leonarda" i "Anioły i demony". Wciągajace czytadła. A że są
        modne dowiedziałam się tu. Tylko ze oprócz tego czytam masę niemodnych tytułów.
      • Gość: jasna_79 Re: modna książka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 23:28
        Masz rację, to modna książka.

Modnymi ksiązkami są jeszcze te z serii Literatura w Spódnicy, za 9.90.
        Nurowskiej "Rosyjski kochanek" bardzo mi się podobał.
      • zettrzy Czy "modna książka" to to samo co bestseller? n/t 20.01.05, 23:43

• ruda_80 Re: Czy "modna książka" to to samo co bestseller? 21.01.05, 10:01
          W zasadzie tak. Jest modna bo strasznie nagłaśniana przez media. Mówią o niej w
          TV, piszą w gazetach, w radiu czytają fragmenty, w księgarniach wiszą wielkie
          plakaty reklamujące ją. Więc dzięki temu staje się na ogół bestsellerem.
          Ostatnio z takich modnych książek, które zapadły mi w pamięć to: "Samotność w
          sieci", "Jedenaście minut", "Powstanie '44" oczywiście "Kod..." i chyba
          bardziej "modowa" niż modna "Diabeł ubiera się u Prady"
      • Gość: ja Re: modna książka IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 21.01.05, 10:33
        piszecie tu o inteligencji a tymczasem jak zauwazylam nie zrozumialyscie chyba
        przeslania soby piszacej ten post,
        "modna ksiażka" bylo ironicznym tekstem wynikajacym z inteligencji autorki, a
        nie przechwalaniem sie, czy sieganiem po literature "bo wypada"
        szkoda,ze nie macie wyczucia i jednoczesnie wczucia sie w slowa innych, tylko
        od razu krytykujecie
        autorka moze byc zarowno uczennica, studentka jak i profesorka
        a wy ..a fe!
        spojrzcie an siebie i sprobujcie policzyc wlasne szare komorki
      • Gość: Magda Re: modna książka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 22:53
        encyklopedia
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka