Gość: rosana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:03 idę na balangę w stylu lat 80 ale nie wiem co mam ubrać!!!kto wie co się nosiło ,a może odnośnik do strony ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: lata 80 21.01.05, 20:10 Gość portalu: rosana napisał(a): > idę na balangę w stylu lat 80 ale nie wiem co mam ubrać!!! nie wiem W CO SIE MAM UBRAC czy to forum przyciaga samych analfabetow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosana Re: lata 80 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:07 tak,tak masz rację "w co się mam ubrać" jest poprawnie ale jak mam nazwać twoje zachowanie?Prosiłam o radę ,tym czasem ty nazwałaś mnie analfabetą i wyszłaś .Jak nazwać takiego człowieka ?Może mi podpowiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: lata 80 21.01.05, 21:24 zadalam ogolne pytanie, a nie nazwalam nikogo niczym forumulujac to "jestes taka czy owaka". Niestety, my tutaj tyle pisalysmy o poprawnej formie "ubierania" i "ubierania sie", i jak w proznie - ciagle ktos "ubiera buty", "ubiera plaszcz", wiec nie miej pretensji do ludzi ktorzy reaguja na nieustanne "ubieranie ubrania". Jesli moj wpis Cie urazil, przepraszam, ale nie bylo to moja intencja, chcialam tylko wyrazic frustracje spowodowana tym "ubieraniem ubrania". Odpowiedz Link Zgłoś