Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ulubiona firma obuwnicza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 13:55
    czy macie jakąś uluboiną firmę, w której kupujecie buty? ja najbardziej lubię
    buty z s-buta za wzornictwo i wygodę i kazar - te są ładne, ale mniej wygodne
    od s-buta; natomiast wzornictwo ryłko zupełnie mnie nie przekonuje;
    Obserwuj wątek
      • krysia_laska Re: ulubiona firma obuwnicza 24.01.05, 14:21
        Venezia
      • czarodziejka1 Re: ulubiona firma obuwnicza 24.01.05, 14:30
        Via Roma i Gino Rossi
      • 14kj Re: ulubiona firma obuwnicza 24.01.05, 14:41
        ecco
      • tralalumpek Re: ulubiona firma obuwnicza 24.01.05, 14:45
        mam jedna jezeli chodzi o wygode i inne jezeli chodzi o fason
        • miska_malcova Re: ulubiona firma obuwnicza 24.01.05, 19:10
          Ryłko, Bata
      • Gość: adela Re: ulubiona firma obuwnicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 17:22
        Lubię Ryłkę - w zależności od sklepu miewają różny asortyment ale nie odbiegają
        od światowych trendów, choć są dużo tańsi. S-but podobał mi się do czasu, ale
        kupiłam ich buty i niestety odpadł mi obcas. Obuwie było drogie i choć powinni
        byli je wymienić tylko naprawili, oczywiście obcas zrobił się sztywny a buty
        niewygodne. Lubię także polską firmę Łukasz - robią buty ze skóry koźlej,
        mieciutkiej i są tani -rewelacja!!!!
        • Gość: metia Re: ulubiona firma obuwnicza IP: *.nat.tvk.wroc.pl 24.01.05, 18:03
          Hmm, wyglada na to, ze Ryłko - wszystkie moje ulubione buty sa stamtad :) i
          upatrzylam juz w sklepie dwie kolejne pary ;)
        • Gość: ewa Re: ulubiona firma obuwnicza IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 24.01.05, 20:08
          A gdzie można znależć buciki Łukasza, szczerze mówiąc nigdy sie z ta firmą nie
          spotkałam (jestem z Łodzi). Niestety na ich stronie internetowej nie ma adresów
          sklepów.
          • Gość: adela Re: ulubiona firma obuwnicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:58
            Nie mają sklepów firmowych- choć mają stronę internetowa, uprawiają tzw.
            sprzedaż obwoźną, wynajmują salę w szkołach i przedszkolach i organizują takie
            weekendowe kiermasze. Ekstra sprawa www.lukasz.pl/polish/index.htm
            • Gość: atkaxxx Re: ulubiona firma obuwnicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 12:39
              pod pałacem w Warszawie, nie firmują się marka Łukasz, tylko Emozioni
      • Gość: ekler Re: ulubiona firma obuwnicza IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 24.01.05, 21:55
        ecco,hush puppies,bata,mam tez buty z benettona i esprit.
      • Gość: milka Re: ulubiona firma obuwnicza IP: *.adslplus.ch 24.01.05, 22:06
        Gabor - straaasznie wygodne buty :)
      • Gość: milka2 Re: ulubiona firma obuwnicza IP: *.adslplus.ch 24.01.05, 22:14
        a to link do Gaborowych butow
        www.gabor-online.de/gabor/gabor_english/index.html
      • Gość: Marcela Re: ulubiona firma obuwnicza IP: *.206.112.115.telsat.wroc.pl 25.01.05, 13:45
        Do niedawna moją ulubioną marką był Bagatt, ale od jakichś 2 lat zaczął robić
        straszną tandetę - przynajmniej to co pojawia się w polskich sklepach (za to
        wysokie ceny pozostały bez zmian). Generalnie buty importowane do Polski są
        bardzo średniej jakości, z bardzo przeciętnym wzornictwem (na dodatek wydaje
        się, że we wszystkich sklepach jest to samo). Piękne i oryginalne buty można
        dostać we Włoszech lub we Francji - i warto się za nimi rozejrzeć np. podczes
        wakacji, a jeśli trafi sie na wyprzedaże - ceny są naprawdę znośne :)
        • Gość: atkaxxx Re: ulubiona firma obuwnicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 12:43
          Poszukajcie oryginalnych butów w Grecji...pomimo, iż wg turystów słynie jedynie
          z odzieży sprzedawanej w kurortach:) W Atenach i Salonikach na głównych ulicach
          są butiki, z prawdziwego zdarzenia, takie jak we Włoszech. Mają tam super wzory
          po, o dziwo, przystępnych cenach, na poziomie Baty i Gino Rossi. Polecam!
          • Gość: adela Re: ulubiona firma obuwnicza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.05, 13:07
            no dzieki, ale az tam sie po buty nie wybieram:))
          • miska_malcova Re: ulubiona firma obuwnicza 30.01.05, 13:24
            z pewnością polecę specjalnie do Aten po buty :-))))))))))))))))))))
      • Gość: f-m-n Re: ulubiona firma obuwnicza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.05, 14:57
        Baldowski - rewelacyjne wzornictwo, duża wygoda i w miarę rozsądne ceny.
      • Gość: kk Re: ulubiona firma obuwnicza IP: *.jci.com 26.01.05, 17:34
        naturalizer
        keds
        Ryka

wszystkie w/w cenie za wygode
        Ryka robi buty sportowe tylko dla kobiet i, nie powiem, wychodzi im to dobrze
      • Gość: grzecznisia Re: ulubiona firma obuwnicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 12:01
        Ja najczęściej nosze buty z McArtura, Deichmana lub Adidasa ale takie z CCC też
        sie zdażają;-)
      • Gość: XXXL Re: ulubiona firma obuwnicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 14:39
        bezapelacyjnie!
        www.highheels.com.pl,
        bo mają dobrej jakości obuwie i dbają, jak w żadnym innym sklepie o klientów.
        Jak nigdzie dopasują ofertę do potrzeb.
        XXXL
        • bonzee Re: ulubiona firma obuwnicza 30.01.05, 14:49
          > Jak nigdzie dopasują ofertę do potrzeb.
          Przytna obcasy do joggingu :D
          • Gość: Zosia Re: ulubiona firma obuwnicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 15:01
            A co ćwiczysz bieganie?
            Pewnie sportsmenkę też obują - hi, hi....
            • Gość: ann Re: ulubiona firma obuwnicza IP: *.cst.tpsa.pl 31.01.05, 09:55
              ze sportowych butów Puma, Nike;-) Ecco

z takich pół elegenckich i eleganckich Pollini, buty we Fremi i Bagatt:-)

Z tanszycg Baldowski - szkoda ze nie maja firmowego sklepu:-(
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka