Gość: ada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 11:24 szukam klasycznego kremowego trenczu przed kolano, wiazanego w pasie, obowiązkowo klapy; czy są już takie w sklepach? jakie ceny ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ADELA Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 17:24 Kto by nie chciał wiedzieć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 19:43 dzięki, ale nie o to pytałam................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuzeczka Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 20:01 www.quelle.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuzeczka Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 20:17 www.quelle-international.com/pl/product-images/HW04/Z/8/840812_Z_100000199464.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 20:21 jest tez kremowy i czarny. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 20:22 a co ma to z trenczem wspolnego? Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 20:29 moja droga, ma to wspolnego, ze napisane jest w katalogu iz jest to kremowy trencz. jezeli wg ciebie tak nie jest napisz do firmy quelle. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 20:33 quelle to taka kiepska firma wysylkowa dla plebsu, to nie trencz ale kurteczka, przykusa zreszta Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 20:35 dobra jestes nie ma co :) moze autorku watku jest wlasnie z plebsu( nie zaznaczyla wszak z jakiej jest warstwy spolecznej) i zainteresuje ja ten plaszcz, przepraszam przykusa kurteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 20:38 frrancuzeczka napisała: > dobra jestes nie ma co :) moze autorku watku jest wlasnie z plebsu( nie > zaznaczyla wszak z jakiej jest warstwy spolecznej) i zainteresuje ja ten > plaszcz, przepraszam przykusa kurteczka. a moze jest a moze nie jest, nie rozumiem dlaczego musze, i inni tez, rownac do takiego poziomu dlaczego ma to byc standart? Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 20:59 a czy mozesz podac przyklad godnego ciebie trenczu? Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 21:03 wez tez pod uwage ze to co dla ciebie jest firma wysylkowa dla plebsu dla innej osoby moze byc calkiem fajna firma, z porzadnymi ciuchami. nie mierz ludzi swoja miara. Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 20:33 Opis artykułu: Trencz. Fason, który powraca do łask! Sprawdzony, klasyczny krój w nowoczesnej stylizacji. Dwurzędowy. Duży kołnierz. Szerokie klapy przypinane guzikami, Mankiety rękawów z patką na sprzączkę. W pasie szeroki pas ze sprzączką. 2 skośne wpuszczone kieszenie. Długość ok. 82 cm, od roz. 40 każdy rozmiar o ok. 4 cm dłuższy. Materiał wierzchni: 80% poliestru, 17% bawełny, 3% elastanu. Podszewka: 100% poliestru. Można prać w pralce. tak wyglada opis artykulu do tego plaszcza Odpowiedz Link Zgłoś
miziek Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 21:10 Widziałam dziś w zarze, z nowej kolekcji, fajny nietypowy materiał, kremowy, 279 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adela ZA ILE????? IP: *.aster.pl 25.01.05, 22:50 Za 279 pln to chyba ma zBote guziki..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aghny_b Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? IP: *.238.101.185.adsl.inetia.pl 25.01.05, 21:25 Francuzeczka! nie wkurzaj sie, bo to naprawdę do klsycznego trencza niepodobne!:) Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 21:28 hej nie wkurzam sie, bo nie wiem jak wyglada naprawde klasyczny trencz! ostatnio przegladalam katalog quelle i rzucil mi sie w oczy plaszczyk, podpisany trencz, kremowy itp. pomyslalm wrzuce link niech sobie autorka obejrzy. a tu zaraz ze to tandetna firma dla plebsu blebleble.. i sie nieprzyjemnie zrobilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aghny_b Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? IP: *.238.101.185.adsl.inetia.pl 25.01.05, 21:38 poszukaj sobie w necie, mi sie nie chce :) nie obrażaj sie, ale quelle też mi sie kojarzy "plebejsko" i raczej z klasyką, n/t trencza, niewiele ma wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
insidemyownmind Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 21:16 Faktycznie tralalumpek ma rację. Moim zdaniem też to nie jest taki wzorowy trencz, może coś na styl trenczu. Trencz kojarzy mi się z czymś troszkę bardziej swobodnym, z dwurzędowym zapięciem, no i ten kołnierz mi tu nie pasuje, poza tym najprawdziwszy trenczowy trencz to takie coś stylowego-do wszystkiego,a ten kojarzy mi sie troszkę z barbie, moze to przez kolor i nienaganną urode i makijaż modelki, no i ten sztuczny uśmiech tworzą razem nienaturalnbą całośc. A do autorki wątku - może Zara? Dziś byłam i zdaje się, że trencz to podstawa na wiosne wg Zary;)powinnaś tam coś dla siebie znaleźć. Ja kupiłam czarny trencz w H&M, jednak było to na wiosne. Muszę przyznać, że świetnie się sprawdza, super się nosi i rewelacyjnie wygląda do jeansów i sportowych butków, jak i czegoś bardziej eleganckiego. Dodam, że były też beżowe. Odpowiedz Link Zgłoś
insidemyownmind Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 21:18 Tfu... było to we wrześniu, nie na wiosne! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 21:22 a ten?? www.quelle-international.com/pl/product-images/FS05/IP/9/946722_IP_auto2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
insidemyownmind Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 22:21 ten już lepszy:) i bardziej trenczowaty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:49 Ten zamówiła sobie moja mama, ale jeszcze nie przyszedł więc nie mogę o nim nic więcej powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 21:22 bez modelki, i chyba troche dluzszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 21:33 zobacz w H&M, były za ok. 200 zł , czarne, beżowawe i chyba jeszcze zielone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adela Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? IP: *.aster.pl 25.01.05, 22:58 To juz lepiej, bo plaszczyk za trzy stowy to przesada! Znalazlam plaszczyk na wiosne w bonprix za 139pln www.bonprix.pl/katalog.php?st=&idprod=13322&menu_lewe=9&page=&proc=&idkat=1&idrodz=14&ileprod=94&licz=3 i jeszcze ladniejszy za 119pln www.bonprix.pl/katalog.php?st=&proc=0&page=8&idkat=1&cena=&idrodz=14&st=&menu_lewe=9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Jak wyglada modny trench w tym sezonie... IP: *.cmbrmaor.dynamic.covad.net 26.01.05, 04:06 Przynajmniej wedlug domu towarowego Saks Fifth Avenue, ale moze tez sie nie znaja... tinyurl.com/4hzp5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? IP: *.aan.gov.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 09:16 widzialam takie trencze w sklepie h&m w centrum wawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adela Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.05, 09:51 Oto mój ideal: www.dereklamny.com/ss2005/show/ss03.html Odpowiedz Link Zgłoś
ania_wiedzminka Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 26.01.05, 11:24 O rety! Modelka jest porażająca :| Dzięki temu nieszczęsny trencz wygląda nienajlepiej:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adela Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.05, 11:38 Na jakiejs normalnej kobiecie, ktora MA cialo wygladalby lepiej, to pewne. Ale sama forma zgadza sie z definicja hasla pwn...:D Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 26.01.05, 11:34 pojawiły sie wątpliwości co to właściwie jest ternch, a zatem posłużmy sie słownikiem: sjp.pwn.pl/haslo.php?id=62858 w świetle tej definicji wszystkie prezentowane modele świetnie sie nadaja by byc nazywanye trenczami, niezaleznie, czy pochodzę ze zbiorów "dla plebsu", czy dla elit (szczególnie wiedeńśkich) ada - głowa do gówry fajne wiosenno-letnie płaszczyki ma firma V&BIS z Łodzi, ja sobie kupiłam cos w zupełnie innym stylu (ale były tez trenczowate modele) za 150 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adela Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.05, 11:36 hej a moze masz adres stronki, bo tez bym sobie sprawdzila gdzie mozna v&bis znalezc w Wawie? Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 26.01.05, 11:39 Wczoraj mierzyłam taki kremowy trench w Roayl Collection Young w Klifie. Jest firmy MEXX i kosztuje, bagatelka, ponad 500 zl! Były też jasno różowe, ale firmy More&More. Cena podobna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 11:45 dziękuję za wszystkie odpowiedzi; 500 zl za cienki płaszczyk to jednak przesada; a nie pamiętacie ile kosztowały takie trencze wzeszłym roku po wyprzedażach, bo mnie się zdaje, że nie więcej niż 150 zl ? Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 26.01.05, 12:23 niestety, chyba nie ma sklepu firmowego w Wawie - kiedys jakies resztki kolekcji sprzed lat kilku wisiałay w jakimś butiku w Galerii Mokotów... świtny jest ich sklepik w Galerii Łódzkiej a oto stronka: www.vbis.com.pl/ pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 26.01.05, 12:26 oo, popatrz znalazłam cos: www.muwo.pl/w2indy/vbis2/sklepy.html acha - kolekcja na tej stronie jest stara...:) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek o jeżu malusieńki.... 26.01.05, 12:40 www.muwo.pl/w2indy/vbis2/kolekcja/daszek016v0313.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa trencz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.05, 12:46 Wczoraj w Promod wywieszała ekspedientka kremowo-szare trencze. Bardzo ładne, ale nie miałam czasu zerknąć na cenę (Galeria Mokotów, parter). Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: o jeżu malusieńki.... 26.01.05, 14:04 titerlitury napisała: > nie wzywaj imienia... nie podrzucaj takich ubran na ekran... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hazel Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? IP: 213.25.22.* 26.01.05, 14:16 Mnóstwo trenczy, z nieznanych mi przyczyn zwanych przez moją mamę prochowcami, jest zawsze w szmateksach.Jeśli nie zraża Cię taka forma zakupów to polecam.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaa_23 Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 26.01.05, 15:19 Jest ich dużo i to niekoniecznie z firm "dla plebsu". Beżowe przede wszystkim, widuje je juz ładnych kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś