Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

gdzie kremowy trencz na wiosnę?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 11:24
    szukam klasycznego kremowego trenczu przed kolano, wiazanego w pasie,
    obowiązkowo klapy; czy są już takie w sklepach? jakie ceny ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: ADELA Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 17:24
        Kto by nie chciał wiedzieć....
        • Gość: ada Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 19:43
          dzięki, ale nie o to pytałam.................
          • Gość: francuzeczka Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 20:01
            www.quelle.pl
      • Gość: francuzeczka Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 20:17
        www.quelle-international.com/pl/product-images/HW04/Z/8/840812_Z_100000199464.jpg
        • frrancuzeczka Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 20:21
          jest tez kremowy i czarny.
          • tralalumpek Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 20:22
            a co ma to z trenczem wspolnego?
            • frrancuzeczka Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 20:29
              moja droga, ma to wspolnego, ze napisane jest w katalogu iz jest to kremowy
              trencz. jezeli wg ciebie tak nie jest napisz do firmy quelle.
              • tralalumpek Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 20:33
                quelle to taka kiepska firma wysylkowa dla plebsu,
                to nie trencz ale kurteczka, przykusa zreszta
                • frrancuzeczka Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 20:35
                  dobra jestes nie ma co :) moze autorku watku jest wlasnie z plebsu( nie
                  zaznaczyla wszak z jakiej jest warstwy spolecznej) i zainteresuje ja ten
                  plaszcz, przepraszam przykusa kurteczka.
                  • tralalumpek Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 20:38
                    frrancuzeczka napisała:

> dobra jestes nie ma co :) moze autorku watku jest wlasnie z plebsu( nie
                    > zaznaczyla wszak z jakiej jest warstwy spolecznej) i zainteresuje ja ten
                    > plaszcz, przepraszam przykusa kurteczka.

a moze jest a moze nie jest, nie rozumiem dlaczego musze, i inni tez, rownac do
                    takiego poziomu
                    dlaczego ma to byc standart?
                    • frrancuzeczka Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 20:59
                      a czy mozesz podac przyklad godnego ciebie trenczu?
                    • frrancuzeczka Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 21:03
                      wez tez pod uwage ze to co dla ciebie jest firma wysylkowa dla plebsu dla innej
                      osoby moze byc calkiem fajna firma, z porzadnymi ciuchami. nie mierz ludzi swoja
                      miara.
            • frrancuzeczka Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 20:33

Opis artykułu:

Trencz. Fason, który powraca do łask! Sprawdzony, klasyczny krój w nowoczesnej
              stylizacji. Dwurzędowy. Duży kołnierz. Szerokie klapy przypinane guzikami,
              Mankiety rękawów z patką na sprzączkę. W pasie szeroki pas ze sprzączką. 2
              skośne wpuszczone kieszenie. Długość ok. 82 cm, od roz. 40 każdy rozmiar o ok. 4
              cm dłuższy. Materiał wierzchni: 80% poliestru, 17% bawełny, 3% elastanu.
              Podszewka: 100% poliestru. Można prać w pralce.

tak wyglada opis artykulu do tego plaszcza
              • miziek Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 21:10
                Widziałam dziś w zarze, z nowej kolekcji, fajny nietypowy materiał, kremowy,
                279 zł.
                • Gość: adela ZA ILE????? IP: *.aster.pl 25.01.05, 22:50
                  Za 279 pln to chyba ma zBote guziki.....
              • Gość: aghny_b Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? IP: *.238.101.185.adsl.inetia.pl 25.01.05, 21:25
                Francuzeczka! nie wkurzaj sie, bo to naprawdę do klsycznego trencza niepodobne!:)

• frrancuzeczka Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 21:28
                  hej nie wkurzam sie, bo nie wiem jak wyglada naprawde klasyczny trencz! ostatnio
                  przegladalam katalog quelle i rzucil mi sie w oczy plaszczyk, podpisany trencz,
                  kremowy itp. pomyslalm wrzuce link niech sobie autorka obejrzy. a tu zaraz ze to
                  tandetna firma dla plebsu blebleble.. i sie nieprzyjemnie zrobilo.
                  • Gość: aghny_b Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? IP: *.238.101.185.adsl.inetia.pl 25.01.05, 21:38
                    poszukaj sobie w necie, mi sie nie chce :)
                    nie obrażaj sie, ale quelle też mi sie kojarzy "plebejsko" i raczej z klasyką, n/t
                    trencza, niewiele ma wspólnego.

• insidemyownmind Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 21:16
          Faktycznie tralalumpek ma rację. Moim zdaniem też to nie jest taki wzorowy
          trencz, może coś na styl trenczu. Trencz kojarzy mi się z czymś troszkę
          bardziej swobodnym, z dwurzędowym zapięciem, no i ten kołnierz mi tu nie
          pasuje, poza tym najprawdziwszy trenczowy trencz to takie coś stylowego-do
          wszystkiego,a ten kojarzy mi sie troszkę z barbie, moze to przez kolor i
          nienaganną urode i makijaż modelki, no i ten sztuczny uśmiech tworzą razem
          nienaturalnbą całośc.
          A do autorki wątku - może Zara? Dziś byłam i zdaje się, że trencz to podstawa
          na wiosne wg Zary;)powinnaś tam coś dla siebie znaleźć.
          Ja kupiłam czarny trencz w H&M, jednak było to na wiosne. Muszę przyznać, że
          świetnie się sprawdza, super się nosi i rewelacyjnie wygląda do jeansów i
          sportowych butków, jak i czegoś bardziej eleganckiego. Dodam, że były też
          beżowe.
          • insidemyownmind Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 21:18
            Tfu... było to we wrześniu, nie na wiosne! ;)
            • frrancuzeczka Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 21:22
              a ten??
              www.quelle-international.com/pl/product-images/FS05/IP/9/946722_IP_auto2.jpg
              • insidemyownmind Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 22:21
                ten już lepszy:) i bardziej trenczowaty ;)
              • Gość: Magda Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:49
                Ten zamówiła sobie moja mama, ale jeszcze nie przyszedł więc nie mogę o nim nic
                więcej powiedzieć
            • frrancuzeczka Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 21:22
              bez modelki, i chyba troche dluzszy.
      • ladyblue Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 25.01.05, 21:33
        zobacz w H&M, były za ok. 200 zł , czarne, beżowawe i chyba jeszcze zielone
        • Gość: adela Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? IP: *.aster.pl 25.01.05, 22:58
          To juz lepiej, bo plaszczyk za trzy stowy to przesada!
          Znalazlam plaszczyk na wiosne w bonprix za 139pln

www.bonprix.pl/katalog.php?st=&idprod=13322&menu_lewe=9&page=&proc=&idkat=1&idrodz=14&ileprod=94&licz=3
          i jeszcze ladniejszy za 119pln
          www.bonprix.pl/katalog.php?st=&proc=0&page=8&idkat=1&cena=&idrodz=14&st=&menu_lewe=9
      • Gość: S. Jak wyglada modny trench w tym sezonie... IP: *.cmbrmaor.dynamic.covad.net 26.01.05, 04:06
        Przynajmniej wedlug domu towarowego Saks Fifth Avenue, ale moze tez sie nie znaja...

tinyurl.com/4hzp5
      • Gość: ana Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? IP: *.aan.gov.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 09:16
        widzialam takie trencze w sklepie h&m w centrum wawy
        • Gość: adela Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.05, 09:51
          Oto mój ideal:
          www.dereklamny.com/ss2005/show/ss03.html
          • ania_wiedzminka Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 26.01.05, 11:24
            O rety! Modelka jest porażająca :| Dzięki temu nieszczęsny trencz wygląda
            nienajlepiej:(
            • Gość: adela Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.05, 11:38
              Na jakiejs normalnej kobiecie, ktora MA cialo wygladalby lepiej, to pewne. Ale
              sama forma zgadza sie z definicja hasla pwn...:D
      • titerlitury Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 26.01.05, 11:34
        pojawiły sie wątpliwości co to właściwie jest ternch, a zatem posłużmy sie
        słownikiem: sjp.pwn.pl/haslo.php?id=62858
        w świetle tej definicji wszystkie prezentowane modele świetnie sie nadaja by
        byc nazywanye trenczami, niezaleznie, czy pochodzę ze zbiorów "dla plebsu", czy
        dla elit (szczególnie wiedeńśkich)

ada - głowa do gówry
        fajne wiosenno-letnie płaszczyki ma firma V&BIS z Łodzi, ja sobie kupiłam cos w
        zupełnie innym stylu (ale były tez trenczowate modele) za 150 zł
        • Gość: adela Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.05, 11:36
          hej a moze masz adres stronki, bo tez bym sobie sprawdzila gdzie mozna v&bis
          znalezc w Wawie?
          • czarodziejka1 Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 26.01.05, 11:39
            Wczoraj mierzyłam taki kremowy trench w Roayl Collection Young w Klifie. Jest
            firmy MEXX i kosztuje, bagatelka, ponad 500 zl! Były też jasno różowe, ale
            firmy More&More. Cena podobna.
            • Gość: ada Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 11:45
              dziękuję za wszystkie odpowiedzi; 500 zl za cienki płaszczyk to jednak przesada;
              a nie pamiętacie ile kosztowały takie trencze wzeszłym roku po wyprzedażach, bo
              mnie się zdaje, że nie więcej niż 150 zl ?
          • titerlitury Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 26.01.05, 12:23
            niestety, chyba nie ma sklepu firmowego w Wawie - kiedys jakies resztki
            kolekcji sprzed lat kilku wisiałay w jakimś butiku w Galerii Mokotów... świtny
            jest ich sklepik w Galerii Łódzkiej
            a oto stronka: www.vbis.com.pl/
            pzdr
          • titerlitury Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 26.01.05, 12:26
            oo, popatrz znalazłam cos: www.muwo.pl/w2indy/vbis2/sklepy.html
            acha - kolekcja na tej stronie jest stara...:)
            • tralalumpek o jeżu malusieńki.... 26.01.05, 12:40

www.muwo.pl/w2indy/vbis2/kolekcja/daszek016v0313.jpg
              • Gość: ewa trencz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.05, 12:46
                Wczoraj w Promod wywieszała ekspedientka kremowo-szare trencze. Bardzo ładne,
                ale nie miałam czasu zerknąć na cenę (Galeria Mokotów, parter).
              • titerlitury Re: o jeżu malusieńki.... 26.01.05, 14:02
                nie wzywaj imienia...
                • tralalumpek Re: o jeżu malusieńki.... 26.01.05, 14:04
                  titerlitury napisała:

> nie wzywaj imienia...

nie podrzucaj takich ubran na ekran...
                  • titerlitury Re: o jeżu malusieńki.... 26.01.05, 14:11
                    bo co? pobijesz mnie?
      • Gość: Hazel Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? IP: 213.25.22.* 26.01.05, 14:16
        Mnóstwo trenczy, z nieznanych mi przyczyn zwanych przez moją mamę prochowcami,
        jest zawsze w szmateksach.Jeśli nie zraża Cię taka forma zakupów to
        polecam.Pozdrowienia.
        • aniaa_23 Re: gdzie kremowy trencz na wiosnę? 26.01.05, 15:19
          Jest ich dużo i to niekoniecznie z firm "dla plebsu". Beżowe przede wszystkim,
          widuje je juz ładnych kilku lat.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka