Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SWETERKI OD "KOREAŃCÓW" WARSZAWA

27.01.05, 08:44
    Wczoraj przechodziłam przejściem podziemnym przy Galerii Centrum (tym, którym
    można dojść do stacji metra). Jest tam cały tunel straganów, na
    których "przyjaciele" ze Wschodu sprzedają różne bluzki, sweterki...I w oczy
    rzuciły mi się fajne sweterki kopertowe, rozpinane i golfiki dzianinowe z
    krótkim rękawem .Prawie we wszystkich kolorach tęczy. Na oko i dotyk :-)
    nieźle wyglądały. Nie wiecie czy warto sobie coś takiego kupić, nie zrobi się
    szmata po pierwszym praniu? Prawdę powiedziawszy, chodzą mi po "głowie" ;-)
    zwłaszcza golfik (taki trochę szerszy) z krótkim rękawem.
    Obserwuj wątek
      • sigrun Re: SWETERKI OD "KOREAŃCÓW" WARSZAWA 27.01.05, 09:01
        Kupiłam tam siedem lat temu piekną dzianinową spódnicę z domieszką wełny.
        Rozlazła się dopiero w tym roku a musze przyznać, że była dość często
        eksploatowana:-) Mnie także wpadły w oko te sweterki. Można nabyć identyczne na
        Allegro ale zdecydowanie wolę te od skośnookich. Przynajmniej można pomacać i
        obejrzeć dokładnie a nawet przymierzyć:-) Fakt, to nie jakość od Benettona czy
        Missoniego, ale życie to nie wybieg, więc powinny się sprawdzić, o ile
        oczywiście przez te ostatnie siedem lat ich jakość nie zmalała:-) Jednak warto
        spróbować, bo póki co nie kosztują majątku:-)
        • Gość: mimbla Re: SWETERKI OD "KOREAŃCÓW" WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 09:26
          A ile kosztuja te sweterki ?
      • Gość: adela Re: SWETERKI OD "KOREAŃCÓW" WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:09
        Mam wiele sweterków od wietnamczykow i odkrylam, ze sa to polskie produkty,
        czasem jakichs mało znanych firm. Nosza sie różnie, ale to samo jest z tymi z
        markowych sklepów. Ceny bardzo przystepne od 20 do 40 pln.
      • Gość: lili Re: SWETERKI OD "KOREAŃCÓW" WARSZAWA IP: *.bg.pwr.wroc.pl 28.01.05, 13:32
        Szukam takich sweterków wiązanych kopertowych we Wrocławiu co prawda nie byłam
        jeszcze u naszych "wschodnich" kumli ale zamierzam...czy ktoś we Wrocłąwiu na
        jakimś bazarku (może Grunwald) takie znalazł?
        • edak Re: SWETERKI OD "KOREAŃCÓW" WARSZAWA 28.01.05, 19:47
          wydaje mi się, że :Koreańcy" sprzedają polskie sweterki firmu Andy Fashion,
          wystarczy wpisać to hasło w wyszukiwarkę Allegro i się pojawią :-) Ja chyba
          pojadę pod Centralny w poniedziałek, polować na czekoladowy , kopertowy. Do
          tego czekoladowe spodnie w kancik , a pod spód bawełniana dopasowana koszulka w
          kolorze ciemno-morskim (widziałam takie w HiM) i myślę, że będzie fajny
          zestaw :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka