Gość: asia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 18:26 nosicie kurtki bez kapturów? sa lepsze od tych z ? ja nie mam zadnej bez kaptura, nie nosze parasola i kaptur mi potrezbny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiii Re: kurtki bez kapturów 29.01.05, 18:32 Gość portalu: asia napisał(a): > nosicie kurtki bez kapturów? nosimy > sa lepsze od tych z ? zależy co kto lubi Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: kurtki bez kapturów 29.01.05, 19:08 Nosimy i takie i takie. Nie do każdego fasonu kaptur pasuje. Poza tym, co kto lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: kurtki bez kapturów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 14:44 ale np. teraz w zimie, deszcz pada (albo snieg), wiekszosc moich kolezanek nie nosi czapek i z gola glowa ida po dworze brrrr kaptur to jest to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: kurtki bez kapturów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 15:03 Słuchajcie w sobotę tak zmarzłam, że chyba przeproszę kaptur!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: kurtki bez kapturów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 11:27 plaszcz zimowy mam z kapturem natomaist jakies wiosenne kurtki raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś