Gość: ada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 20:26 chciałabym sobie kupic rozowy, sztruksowy zakiecik/marynarke. czy widzialyscie gdzies takie cudo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bezsenna Re: cudo! 30.01.05, 20:35 Ja widzialam na mojej kolzeance w pracy-ale gdzie kupiła nie wiem:) Moge spytac jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy Re: cudo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 20:47 Na allegro jest bardzo ładny żakiecik w kolorze brudny róż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuuza Re: cudo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:19 Vero Moda, Orsay, i targi Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: cudo! 31.01.05, 06:42 a ja chętnie kupiłabym sztruksowy, ale w kolorze zgnitej zieleni. Niestety wszędzie widzę fioleciki, w dodatku tak paskudnie odszyte, że głowa boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: cudo! IP: *.aster.pl 31.01.05, 09:02 średnio co strona na forum pada pytanie o różowy ,sztruksowy zakiet więc podejrzewam, że wiele dziewczyn powita wiosne w takim żakiecie, moja propozycja jest /bez zlośliwości/ abyś kupila sobie żakiet w jakimś innym kolorze ,ktory nie przeminie z jednym sezonem .Ostatnio widziałam w Zarze bardzo ładnie uszyte /beż,brąz/ i w Kappahl /w bardzo ciekawym kolorze z palety zieleni./pozdr. i życze udanych polowań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myfa80 widziałam takie cudo w H&M w Wola Parku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.01.05, 09:17 ale to z dwa tygodnie temu i do tego tylko jeden Odpowiedz Link Zgłoś