michciuw 02.02.05, 09:03 Co myslicie o tym zegarku dla 30 letniego faceta? Proszę o szczerą odpowiedź www.timex.pl/index.php?action=produkt&id=232 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: zegarek dla niego IP: *.litnet.bmj.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:01 wyśmienity wybór:) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: zegarek dla niego 02.02.05, 10:30 skoro pytasz co sadze to nie obraz sie skoro powiem ze mnie marka timex kojarzy sie nieodlacznie z polskim folklorem timex zlomex szmatex ..... jadac przez nasz kochany kraj wlasnie takie szyldy (tablice) sie widzi pod kazda tablica powinien byc podpis: oferuje polski biznesmex Odpowiedz Link Zgłoś
michciuw Re: zegarek dla niego 02.02.05, 10:34 tralalumpek napisała: > skoro pytasz co sadze to nie obraz sie skoro powiem ze mnie marka timex kojarzy > > sie nieodlacznie z polskim folklorem > timex > zlomex > szmatex > ..... > jadac przez nasz kochany kraj wlasnie takie szyldy (tablice) sie widzi > pod kazda tablica powinien byc podpis: > oferuje polski biznesmex > >Ciekawe co ty masz na ręku? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: zegarek dla niego 02.02.05, 10:36 w tej chwili nic , nie nosze w tej chwili nic na rekach ale czasem sam jestem noszona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michciuw Re: zegarek dla niego IP: *.sn.pl 02.02.05, 10:38 "w tej chwili nic , nie nosze w tej chwili nic na rekach ale czasem sam jestem noszona" chyba sam jestem noszony albo sama jestem noszona a co nosiłaś/nosiłeś Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: zegarek dla niego 02.02.05, 10:39 Gość portalu: michciuw napisał(a): > "w tej chwili nic , nie nosze w tej chwili nic na rekach ale czasem sam jestem > noszona" > > chyba sam jestem noszony albo sama jestem noszona > > a co nosiłaś/nosiłeś dzisiaj kota :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michciuw Re: zegarek dla niego IP: *.sn.pl 02.02.05, 10:43 kota to chyba masz Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: zegarek dla niego 02.02.05, 10:44 tak i calkiem mi z tym dobrze wole moje wlasnego kota niz twoje wpisy na forum na szczescie masz pileczke na ekranie bo z kim bys tak inetelktualnie dyskuowala gdyby mnie w tej chwili nie bylo proponuje zaloz jeszcze pare watkow o zegarku timexie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michciuw Re: zegarek dla niego IP: *.sn.pl 02.02.05, 10:47 dobra jesteś, czyśby jakieś kłopoty emocjonalne....... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: zegarek dla niego 02.02.05, 10:50 tak, jak sie nie ma argumentow to sa: - klopoty emocjonalne - bledy dzicinstwa - kompleksy a zatem wybierz sobie ktorys z tematow Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: zegarek dla niego 02.02.05, 10:54 pewnie, timex to nie zegarek. Brak mu klasy, choc musze przyznac, ze ten jeszcze jakoś wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michciuw Re: zegarek dla niego IP: *.sn.pl 02.02.05, 10:55 A jaki ma klasę? Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: zegarek dla niego 02.02.05, 11:03 http://www.iwc.com/index-en.asp z tych na pewno by coś wybrał :P ile chcesz na to wydać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michciuw Re: zegarek dla niego IP: *.sn.pl 02.02.05, 11:21 to wolę samochód Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: zegarek dla niego 02.02.05, 13:16 Zegarek wydaje się w porządku o ile facet preferuje styl raczej w kierunku eleganckiego niż sportowego. Trampkiem się nie przejmuj, prawie wszystkie jej komentarze na tym forum są w podobnym klimacie. Generalnie należy olewać to co ona wypisuje. Nie każdy musi nosić na ręku np. Rado za kilkadziesiąt tysięcy zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aghny_b Re: zegarek dla niego IP: *.238.97.207.adsl.inetia.pl 02.02.05, 14:26 jeśli już, to ja bym wolała T 20662, ewentualnie T 20651 - chociaż ta bransoleta jest taka sobie Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 Re: zegarek dla niego 02.02.05, 15:49 Czegoś tu nie rozumiem. Prosiłaś o szczerą odpowiedź, a jak ktoś skrytykował Twój wybór, to się obruszasz. Więc jak to jest? Mamy pisać szczerze, czy przyklaskiwać? Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: zegarek dla niego 02.02.05, 15:53 No ja też tego nie rozumiem. po co zapytywać skoro odpowiedź już dawno w głowie? Przecież i tak wiadomo, że ilu forumowiczów tyle opinii. Mi ten zegarek nie podoba się. Faceta poznaje się także po tym jaki zegarek nosi, i wolałbym pooszczędzać trochę i kupić coś ciekawszego i bardziej prestiżowego. Odpowiedz Link Zgłoś
martitka18 Re: zegarek dla niego 02.02.05, 15:53 Ladna tarcza....wydaje mi sie,ze zegarek jest ok...a ta firma mi sie z niczym nie kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: zegarek dla niego IP: 195.117.90.* 02.02.05, 17:04 mi się podoba. Taki fajny, codzienny i ładny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi sie Re: zegarek dla niego IP: *.lodz-zubardz.sdi.tpnet.pl 02.02.05, 18:37 mi sie tez bardzo podoba, i nie mam zlych z timexem skojarzen głupie skojarzenia ponadto są..głupie;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agness Re: zegarek dla niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:49 timex to rzeczywiście marka taka sobie myślę że jak poszukasz to znajdziesz lepszej firmy w podobnej cenie zresztą musisz też wziąć gusta mężczyzny pod uwagę bo np. mój to tylko lubi spotrowe aby maiły wiele funkcji pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carnivore Re: zegarek dla niego IP: 213.78.116.* 03.02.05, 00:33 Zagarek OK, ale Twoj facet jest dla niego o jakies 10-15 lat za stary. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś