Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NAJBRZYDSZA Polka....

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.02.05, 20:41
    Drodzy Państwo!
    było wielu nominowanych, wydawałoby sie że cięzko wybrac prawdziwa
    przedstawicielkę brzydoty dnia codziennego, ale w tym roku Jury było
    jednogłośne i wszyscy stwierdzili,że :
    obrzydliwa, niekobieca, pozbawiona uroku, sexapilu, polotu, lekkości, choćby
    odrobiny piękna jest (to przeciez oczywiste) pani obleśna Otylka J.!!!
    gratulujemy! prawdziwy shrek! :))

(telewidzowie rodzwonili sie do nas mówiąc,że widok pani Otylii w tv
    przyprawia ich o mdłości, rejonowy szpital poinformował,że w zwiazku z
    masowymi wymiotami na oddzial z odwodnieniem zglosilo sie makabrycznie wielu
    ludzi ...
    to juz epidemia.....
    Otylio!błagamy! nie pchaj sie tam, gdzie ... sie nie nadajesz, wróć na
    głębiny ..._
    Obserwuj wątek
      • Gość: anka Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:04
        Otylia jest zwyczajna - ani brzydka, ani ładna. Za to nie mogę patrzeć na Agatę
        Buzek.
        • Gość: sephorka Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.02.05, 21:30
          dla mnie to Kosmitka, a nie zwyczajna dziewczyna
          defekt na defekcie
          i nawet wielcy stylisci nie potrafia zatuszowac jej przeogromnych mankamentow
          a kysz...z tym potforem
          • Gość: Emi Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 14:23
            sephorka- pot"f"orem specjalnie napisałas przez "F" ma sie rozumieć..?
            • Gość: gosia Młynarska!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 10:51
              fuuuu
      • Gość: jasna_79 Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:21
        Ja swój głos oddaję na... Agatę Buzek, potworzyca, wodna wiedźma, topielica,
        największy nos u kobiety na świecie.

Oczywiście jak rozumiem głosujemy tylko na celebrities?
        • Gość: sephorka Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.02.05, 21:28
          no jasne :), bo tylko w takim przypadku mozemy obejrzec brzydalki nominowane :)
        • Gość: monia Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: 213.238.127.* 11.02.05, 17:24
          dodaję swój głos na Agatę Buzek wrrr....
      • Gość: telewizja Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:29
        A ja głosuję na Ninę Terentiew

buaaaahahahaha
        • Gość: jasna_79 Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:51
          Co do Niny Terentiew to wprawdzie mocno uderza w styl "dzidzia piernik", ale
          robi to dla mnie przynajmniej z minimalnym wdziękiem porównywalnym do Maryli
          Rodowicz - ważne, że w ogóle coś tam dla siebie robi. Chociaż czasem jak się
          ubierze to ogarnia mnie autentycznie zgroza, może dlatego że sama nie przepadam
          za złotymi kurteczkami, kurteczkami dżinsowymi ze złotymi ozdobami, złotymi
          kurteczkami z dżinsowymi ozdobami itd.

Co do Otylii - ma dużo zalet jako kobieta, ale też dużo wad. Na gali
          Najpiękniejsi była bardzo nieszczęśliwie ubrana, po prostu żal mnie ścisnął jak
          zobaczyłam jej atletyczne - rozbudowane od motylka, jasna sprawa - ramiona i
          kark wywalone na wierzch i to ramiączko... Jest wysoka, ma przyjemną twarz,
          kształtną głowę... dobry stylista mógłby nas przekonać do jej urody, ale cóż
          skoro nie skorzystała.

Weronika Rosati nie jest brzydka, jest za to zabawnie pokraczna z filigranowym
          ciałkiem, olbrzymią głową i długimi stopami. No i ta solarka...

• Gość: Małgośka Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.05, 00:39
            Oj tak.. Rodowicz na koncercie Pokonamy fale. Obcisłe spodnie rodem z Orsaya
            przeznaczone dla szczupłych dziewczyn poniżej 20-tki.
            Tymczasem pani rodowicz... masakra gigantyczne uda i pokraczny tyłek. Czekalam
            kiedy te spodnie sie rozpadną na tym tylku. Na szczęście dotrwaly szczęśliwie
            do końca :))))
          • e_katt Re: NAJBRZYDSZA Polka.... 25.02.05, 10:17
            > Weronika Rosati nie jest brzydka, jest za to zabawnie pokraczna z
            filigranowym
            > ciałkiem, olbrzymią głową i długimi stopami. No i ta solarka...

ona powinna w osobnej kategorii startować: "jak z ładnej dziewczyny sukcesywnie
            przepotwarzyć się w starą, brzydką kobietę"
      • Gość: to ja Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:53
        Ty na pewno nie jestes piekniejsza! Ona przynajmniej ma talent, w którym jest
        doskonała. A TY.......... Wątpię.
        • Gość: sephorka Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.02.05, 21:58
          owszem,
          na pewno nigdy nie dorownam jej jesli chodzi o sportowe osiagniecia
          ale w sporcie , jak i w zyciu cenic sie powinno umiar i wyczucie
          jej tego brakuje, skoro wpycha sie dosłownie wszedzie
          w pływaniu nie liczy sie uroda
          ale w kategorii : piekno, wyumagane jest minimum chociaz ...a moim zdaniem
          nawet maximum urody, czaru, uroku
          przeciez chyba Otylia ma na tyle rozwinieta inteligencje,że wie o tym jak
          wyglada ... stracila w moich skromnych (i nie tylko moich) oczach po tym
          sztucznym wystapieniu bardzo wiele
          jej woda sodowa i basenowa chyba naprawde uderzyla do glowy
          a ta reklama ... jjjjeejjkkku litości! ludzie!!!
        • Gość: jasna_79 Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:01
          Hej, po co te osobiste wycieczki?
          Jeśli publika wybiera Najpiekniejszych, to może chyba też Najbrzydszych?
          Na gwiazdy i gwiazdki każdy ma prawo patrzeć oceniająco i przynajmniej dopóki
          nie robi to komuś krzywdy (a Otylia, gdyby czasem tu bawiła pewnie inaczej by
          się ubrała) przyjemnie jest przeczytać opinie innych ludzi.
          Jest doskonała. Sprawia sympatyczne wrażenie, jest świetną sportsmenką,
          studiuje, ma kochającego mężczyznę i dobre stosunki z rodzicami. Ale na litość
          boską, nie jest Najpiękniejsza! A zwłaszcza w blasku dnia codziennego!
          • Gość: sephorka Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.02.05, 22:34
            dzieki jasan :) oświec mysli niektorych ludzi :)

ja bym tez nominowała Rysia z Klanu (hahahhahaahah) ale to już w odrebnej
            kategorii : Najbrzydszy Polak
            mysle ,że z Otylką fajnie by wygladał w parze :))
          • Gość: mia Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 23:41
            1-Otylia
            2-Rosatti(Tą brzydką bużkę najlepiej widać w reklamie gdzie ma bardzo słaby
            makijaż,a szkoda bo jak już ją zmalują to mniej szpetna jest.Otylii niestety to
            nie pomaga)
            3-Ostałowska Dominika,no poprostu jakby kapciem dostała.
            • Gość: francuzeczka Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 01:11
              zgadzam, Otylia nie powinna zyskac miana najpiekniejszej, ale dla mnie rekordy
              bije Agata Buzek, a jak przeczytalam gdzies, ze mowia o niej ze ma urode aniola
              to..ehh.. szkoda gadac..
              nie zgadzam sie natomiast z tym ze Dominikfra Ostalowska jest brzydka. moim
              zdaniem ma bardzo duzo wdzieku i delikatna, subtelna urode.
              • nanan1 Re: NAJBRZYDSZA Polka.... 20.02.05, 15:06
                agata buzek na żywo wygląda pięknie. ma niesamowita klasę. na zdjęciach bardzo
                traci, fakt
            • Gość: monia Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: 213.238.127.* 11.02.05, 17:27
              o tak Ostałowska,ona jest taka rozbebłana :)
            • Gość: no-nie-wiem Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.icpnet.pl 23.02.05, 20:54
              myślę, że co do Dominiki Ostałowskiej nie masz racji, bo mam całkiem ładną
              twarz. Tylko niestety oszpeciła się tą straszliwą fryzurą...
        • bez_mapy Re: NAJBRZYDSZA Polka.... 09.02.05, 23:20
          Nie trawię, jak ktoś mówi o wyglądzie drugiego człowieka, mimo iż go nigdy nie
          widział. Co ty - jesteś jasnowidzem, czy po prostu brak ci argumentów?
      • Gość: Beata Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:40
        Weronika Rosati ma dużą głowę?? Buahahaha chyba jej zazdrościsz, jest naprawde
        ładna!!
        • Gość: jasna_79 Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:43
          W mojej opinii ma dużą głowę :) Chodzi mi o głowę całościowo - razem z włosami
          i w odniesieniu do niskiego i szczupłego ciała.
          • Gość: Beata Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 23:10
            eh...ta zazdrość...tylko należy współczuć...
            • bez_mapy Re: NAJBRZYDSZA Polka.... 09.02.05, 23:22
              Następna jasnowidząca. Czemu mówisz o zazrości? Może osoba o której mówisz jest
              nieziemsko zajebistą laską? Ja tobie współczuję braku konkretnych argumentów,
              który próbujesz tuszować atakiem i bezpodstawnymi oskarżeniami.
              • Gość: Beata Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 23:32
                ble...co za paskudny slang uliczny...uh współczuję także mocno ograniczonego
                zasobu słownictwa
                • Gość: Akna Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 22:24
                  Hej, Beatko, pani polonistko: zasób można mieć co najwyżej słów, a nie
                  słownictwa:)
                  • bez_mapy Re: NAJBRZYDSZA Polka.... 11.02.05, 14:46
                    Dokładnie, :D
      • Gość: ?????? Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.petrus.com.pl 10.02.05, 07:25
        chcesz się dowartościować? marny sposób:)
        • Gość: artur Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.seabridge.pl 10.02.05, 09:32
          najbrzydsze Polki / najbardziej tandetne:
          Doda, mandaryna, Weronika Rosati ( co za Kicz ), terentiew. Nie lubię też
          drewnianych pseudoaktoreczek i aktorów z Na Wspólnej - koszmar !

najpiękniejsza jest KAYAH - ale wiem że nie jest lubiana.
          Nie znoszę też dyżurnej gwardii bywajacej na wszystkich bankietach - patrz
          vipnews.pl

Trochę zboczyłem z tematu...:)) sorry...
      • Gość: sephorka Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.02.05, 12:46
        no tak zapomniałam o Dodzie .... ale ona mimo wszystko i tak lepiej wyglada
        niż Otylia moim zdaniem, mimo,ze jest kiczowata, przerysowana itp.

pozdrawiam w ten piekny słoneczny dzień!!!:))O
      • Gość: ilaria Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 12:58
        Agata Buzek, Justyna Steczkowska, Doda, Agnieszka Włodarczyk i Weronika Rosati
        (te dwie oszpecają się na własne życzenie), Natalia Kukulska, Agnieszka
        Krukówna (wygląda bardzo staro, gdyby nie to byłaby piękna).
        • Gość: sephorka Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.02.05, 13:06
          racja .... nie wiem co Się stało z Krukówną ...nagle po prostu stała się star,
          zmęczona, jakas taka nieświeza /:/
          chyba biedulka ma jakies kłopoty ....
      • Gość: Richelieu* Bachleda-Curuś i Rosati IP: *.zyg.brewet.pl 10.02.05, 14:39
        Rzygam na myśl o koneksjach, łapówkarstwie, lizaniu dup, a te dwie pannice są
        właśnie kwintesencją wszystkiego co najgorsze w tym zakresie. Wiele nie
        zdziałają, chociaż teraz nie liczy się talent, a kreacja. Obie są przeciętnie
        ładne, Curuś ma końską szczękę, brr, ale za to ładne oczy, Rosati nic nie ma
        szczególnie ładnego, ale nie ma też nic szczególnie brzydkiego, a to też się
        liczy.
        I co dziwniejsze, Agata Buzek takiej odrazy we mnei nie wzbudza, ba, czuję
        nawet sympatię, jej Klara była bardzo dobra nawet, choć bez przesady.

Lubię za to Karolinę Gruszkę, bardzo
        • papryczka_ag Re: Bachleda-Curuś i Rosati 10.02.05, 14:46
          Hm... Karoliny Gruszki nie lubie, ale mam nieszczęście ją znac osobiście.
          Znałam ją parę lat temu i była to kompletnie inna osoba. Ale ładna jest i ma
          dużo wdzięku... na zdjęciach.
          Koneksje mi nie do końca przeszkadzają - pewnie też bym z nich korzystała
          gdybym miała je na takim poziomie.
          • Gość: s Re: Bachleda-Curuś i Rosati IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.02.05, 14:57
            Doda zdecydowanie-silikon na umiesnionych nozkach.ohyda najwieksza ze
            wszystkich wymienionych
          • Gość: Richelieu* Re: Bachleda-Curuś i Rosati IP: *.zyg.brewet.pl 10.02.05, 15:02
            Nikogo nie znam z society, więc właśnie dlatego oceniam na podstawie tego co
            pokazują w mediach. Gdybym miała koneksje.. też bym korzystała. Spływam jadem,
            racja, bo jeśli przyjdzie mi iść na bezrobocie, a to nigdy nic nie wiadomo, to
            nie będę mogła ścierpieć gdy ja, ładniejsza, mądrzejsza, bardziej
            charyzmatyczna niż Rosati i Curuś razem wzięte, nie będę miała szansy podobnej
            kreacji. Inny przykładt to Odetta Figurska. Kto to widział żeby młoda bździągwa
            najpeirw wlazła do łóżka komu trzeba, a potem została prowadzącą programu
            wymagającego dużo doświadczenia życiowego. To czyste kurestwo.
            Bosz, chciałabym żeby zabrał mi jakiś T`Shai-Shen połowę przyzwoitości, bo
            niedobrze mi się robi na widok tego telewizyjnego targowiska.

I to nie jest miła perspektywa dla wszystkich (hm, większości) z nas, że w
            życiu nie będziemy mieli takiej pracy, że za byle co dadzą nam bezpieczeństwo
            finasowe.
            • papryczka_ag Re: Bachleda-Curuś i Rosati 10.02.05, 15:05
              Ja co prawda na prace bardzo nie narzekam, ale też wolałabym inną...
              Co do pani Figurskiej, to ją cholera lubię i sama nie wiem dlaczego...
              • Gość: sephorka ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ IP: *.acn.waw.pl 10.02.05, 15:44
                czy już mam podliczać głosy ? :))))
              • Gość: Richelieu* Re: Bachleda-Curuś i Rosati IP: *.zyg.brewet.pl 10.02.05, 15:49
                Też nie narzekam na pracę, jeśli to pracą można nazwać. Wiem za to, że brak mi
                kopa na szczeblu najniższym aby to co umiem mogła pokaazć na szczeblach
                najwyższych, a różnica pomiędzy umeijętnościami, a wykonywaną pracą będzie się
                pogłębiać, jeśli nie zdarzy się cud gdy stracę swoje poczucie porządności i
                zacznę się oglądać na czyjeś łóżka.
                Z drugiej strony przebywam w jednym z najbardziej sfrustrowanych środowisk ;)
                gdzie widzą, że 30 lat pracy naukowej będzie gorzej ocenione niż jeden rok
                występów laluni z dobtego domu.
                • Gość: sephorka Re: Bachleda-Curuś i Rosati IP: *.acn.waw.pl 10.02.05, 15:52
                  dla mnie to troche dziwne,ze największą "kariere" zdobywają coreczki znanych
                  osób ..... hmmmmm .... o czyms to swiadczy ....
                  • sigrun Re: Bachleda-Curuś i Rosati 10.02.05, 17:27
                    Tak, zgadzam się w pełni z przedmówczyniami, że najlepszym sposobem zapewnienia
                    sobie łask wpływowych vipów, jest załatwienie ich pociechom ciepłego angażu w
                    szołbiznesie. Zauważyłyście, że odkąd skończyło się premierowanie Buzka, panna
                    Agata jest coraz mniej promowana w mediach? Teraz przyszła kolej na wicepremiera
                    i zaczął się tłusty okres dla panny Rosati. Idąc dalej tym tokiem myślenia,
                    śmiem podejrzewać, iż dar wrażliwej Otylki dla biednych dzieci chorych na
                    białaczkę ma coraz mniej wspólnego ze szlachetnością, a staje się wyłącznie
                    bardzo sprytnym posunięciem medialnym. Czyżby z tantiemów za reklamę w Idei mało
                    urodziwa Otylia chciała sobie odbić bezpowrotnie utracone olimpijskie złoto?
                    Tak a propos, wystarczy byc przez pewien czas konkubiną włoskiego posła Vittorio
                    Sgarbi lub dziennikarza Maurizio Costanzo, aby zostać rozchwytywaną gwiazdą
                    włoskiego szołbiznesu. Przynajmniej makaroniarze nie udają że łóżka nie było;-P
                    • Gość: tyle Re: Bachleda-Curuś i Rosati IP: *.escom.net.pl 10.02.05, 23:21
                      Idąc dalej tym tokiem myślenia,
                      > śmiem podejrzewać, iż dar wrażliwej Otylki dla biednych dzieci chorych na
                      > białaczkę ma coraz mniej wspólnego ze szlachetnością, a staje się wyłącznie
                      > bardzo sprytnym posunięciem medialnym. Czyżby z tantiemów za reklamę w Idei
                      mało
                      > urodziwa Otylia chciała sobie odbić bezpowrotnie utracone olimpijskie złoto?

ktos kto nie zna "urokow" treningu, porazek i sukcesow sportowych, moze sobie
                      tak myslec, wiec dodam tylko, ze wywalczone trofa sa malenka rekompensata,
                      dowodem trudu, wysilku, lez, litrow potu, kontuzji, naderwanych sciegien,
                      rozstan z rodzina itp
                      Kochamy nasze trofa i ustawiamy je dumnie na polke!
                      ...w koncu tak ciezko je zdobyc..

mozna to porownac do zlotego zegarka dawanego po 40 latach pracy, gdy odchodzi
                      sie na emeryture; gloria in excelsis! (z laciny: chwala na wysokosciach!)

Takiej "chwaly" za pieniadze nie kupisz, ale jak pokazala Otylia mozna sie z
                      nia podzielic..
                      Nie trzeba tego doceniac, ale prosze uszanowac ten gest.
                      • Gość: tyle Re: Bachleda-Curuś i Rosati IP: *.escom.net.pl 10.02.05, 23:35
                        errata; trofa - czytaj trofEa ;)
                • Gość: Kinga K. Re: Bachleda-Curuś i Rosati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 01:22
                  Oj, kobieto, jakbym siebie slyszala. Mam dokladnie to samo. Mowisz moimi
                  slowami, ze tak sie wyraze. Moze jestes mna?
                  A co do tej kariery przez lozko, to niestety mysle, ze to takie proste nie
                  jest. Gdyby chodzilo tylko o to, moze i by bylo nawet demokratycznie.
      • Gość: kobieta Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.02.05, 15:57
        O tu lista jest długa:
        Curuś, Rosati, Doda, Koroniewska (wieśniackie dołeczki w policzkach bleee),
        ruda małpa Paschalska, Buzek (tragedia)
        ale najgorsza paszkwila ze wszystkich to Mandaryna. Blond farbowane kłaki,
        pomarańczowa skóra od solarium, kilometrowe tipsy i kiczowate krociutkie
        spódniczki które może fajnie wygladaja na nastolatce, ale nie na prawie 30-
        letiej matce dwojki dzieci. Jest tak sztuczna i barbiwata, że az mi się zbiera
        na wymioty
        • Gość: Annie_Laurie_Starr Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.ilabs.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 17:47
          Dziewczyny po co tyle jadu. Po perwsze sephorko, Otylia jest ladna i fizycznie
          i ma tez wiele dobroci w sercu. To, ze zostala wybrana na najpiekniejsza
          uwazam za pozytywne zjawisko. Wreszcie docenione zostalo piekno wynikajace z
          pracy nad wlasnym cialem, ale nie po to by byc zasuszona anorektyczka, ale
          kobieta o wysportowanym ciele i wspanialych osiagnieciach sportowych. Wiec ja
          sie z wyboru Otylii ciesze. Wole mojej corce stawiac za wzor piekna
          (fizycznego tez) kogos takiego jak Otylia niz na przyklad pani Kruk czy
          Horodynska. Otylia faktycznie nie jest modelka na wybiegu i chod ma bardziej
          sportowy niz salonowy - ale te imperfekcje sprawiaja, ze ja widze ja jako
          autentycznie piekna osobe. Mimo, ze nad Otylia pracuja ludzie od public
          relations ona nadal jest taka szczera dziewczyna i wydaje sie byc osoba, z
          ktora mozna sie zaprzyjaznic. Otylia jest the best i bardzo ja lubie.

Buzek, Curus, Rosati i tym podobne panny maja koneksje to fakt. Ale ludziom na
          topie, albo ze znajomosciami tez zdarza sie miec ladne corki. No by czy ktos
          mi wmowi, ze Ola Kwasniwska jest brzydka?
          • Gość: sephorka Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.acn.waw.pl 10.02.05, 17:50
            jezeli stawiasz swojemu dziecku Otylie za wzor fizycznego piekna to ....
            przykro mi to pisac, ale robisz jej wielka krzywde!
            przyjrzyj sie lepiej Otylii .....
            • Gość: Annie_Laurie_starr Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.ilabs.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 17:59
              Wiesz co sephorko, naprawde wolalabym corke wygladajaca jak Otylia niz jak
              jedna z blizniaczek Olsen. A juz na pewno nie chcialabym zeby byla taka pusta
              jak ty.
              • Gość: sephorka Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.acn.waw.pl 10.02.05, 20:06
                wiesz ANnie ... troche przykro,ze oceniasz po kilku postach człowieka i śmiesz
                twierdzić jaka ja jestem ....:/
                • Gość: lilly of da valley Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 13.02.05, 01:04
                  Gość portalu: sephorka napisał(a):

> wiesz ANnie ... troche przykro,ze oceniasz po kilku postach człowieka i
                  śmiesz
                  > twierdzić jaka ja jestem ....:/

nie po kilku... do tego wystarczyl juz pierwszy
                  serdecznie wspolczuje twym dzieciom...jesli ktos chcial je zrobic...
              • blinski Re: NAJBRZYDSZA Polka.... 13.02.05, 11:06
                wydaje mi sie, ze sie teraz wyglupilas annie, podobnie jak wiekszosc z was.
                temat byl o ZEWNETRZNYM pieknie, a wy, moje kochane wielkie serducha, musicie
                klasycznie wtracac ckliwe kawalki o 'pieknie wewnetrznym'.
                jedyna wina sephorki jest potraktowanie tematu konkretnie, doslownie - tak jak
                nalezalo go traktowac.
                • szafa.bojowa Re: NAJBRZYDSZA Polka.... 13.02.05, 13:06
                  czy mnie oczy myla?? blinski?? dawno cie tu nie bylo...:))
                  • blinski Re: NAJBRZYDSZA Polka.... 13.02.05, 16:48
                    jup:) czasem wpadam, ale widze ze nie ma nic ciekawego i spadam gdzie indziej:)
                    • szafa.bojowa Re: NAJBRZYDSZA Polka.... 13.02.05, 18:35
                      taa...dzisiaj tez to troche nudnawo, wiec dobrze, ze istnieja inne fora...

p.s. na urodzie tez sie juz udzielasz? :P
                      • blinski Re: NAJBRZYDSZA Polka.... 13.02.05, 19:00
                        nie, raz mi sie zdarzylo tylko:)
                        na mezczyznie i spoleczenstwie czasem.
          • papryczka_ag Re: NAJBRZYDSZA Polka.... 10.02.05, 17:57
            Ja nie wmówię, ale będę próbowała... Kwaśniewska jest moim zdaniem wyjątkowo
            nieatrakcyjna.
            • Gość: Annie_Laurie_Starr Re: NAJBRZYDSZA Polka....papryczko_ag IP: *.ilabs.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 18:04
              rozbrajasz mnie papryczko.;)
              • papryczka_ag Re: NAJBRZYDSZA Polka....papryczko_ag 11.02.05, 10:13
                czemu :)))
            • elizucha-l Re: NAJBRZYDSZA Polka.... 11.02.05, 18:02
              Zgadzam się, dziewczyna faktycznie nie jest atrakcyjna.
      • Gość: blea Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.chello.pl 10.02.05, 17:35
        moją faworytką jest Anna Mucha i w życiu nie pojmę, czemu uważa się ją za ładną
        ( co dopiero piękną)
        • sigrun Re: NAJBRZYDSZA Polka.... 10.02.05, 17:39
          Och, z tego wszystkiego nie zagłosowałam. Majka Jeżowska:-PPPP i te jej kreacje,
          bleee...
      • mooseman Magdalena Środa 10.02.05, 17:42
        Ta przynajmniej osiągnęła co chciała. Brzydotą dorównuje płci brzydkiej.
        • Gość: Annie_Laurie_starr Re: Magdalena Środa IP: *.ilabs.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 17:50
          No bez przesady z ta brzydota- Sroda wyglada jak normalna kobieta po
          piecdzisiatce.
      • Gość: <>< Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.rybnet.pl 10.02.05, 17:55
        Otylka jest wporzo. No dobra, do reklamy to sie mogła nie pchać...bo aktorka z
        niej żadna z jej twarzy bije jako taki urok osobisty.Natomiast Mandaryna ani
        to ładne , ani to śpiewac nie umie...Taka Plastic-funtastic jakich pełno w
        kazdej podrzęndej dyckotece....
      • martitka18 Re: NAJBRZYDSZA Polka.... 10.02.05, 18:14
        Agata Buzek,Mysle,ze urody Otylii nie ma co oceniac,bo przeciez nie startuje w
        konkursach pieknosci tylko w sportowych,a ze widac ja w reklamach....tak to juz
        jest w swiecie sportowcow.Adam Malysz tez piekny nie jest,a pare reklam
        ma.Natomiast Agata Buzek moim zdaniem nie nalezy do pieknosci.
        • Gość: sep Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.acn.waw.pl 10.02.05, 20:34
          MARTINKO ....ona jest Najpiekniejszą Polka > wygrala w konkursie ...
          • Gość: morgana Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.techsys.pl / 81.210.124.* 10.02.05, 22:07
            janosz, paschalska, buzek,i otylka of course bleeeeeeeeeeeeee
            • Gość: yarek Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 22:36
              Dlaczego pomijacie Agatę Młynarską Agata Agata Agata
            • blinski Re: NAJBRZYDSZA Polka.... 14.02.05, 09:42
              paschalska ma zajebista figure. a twarz - hmmm..
      • b_bb Re: NAJBRZYDSZA Polka.... 10.02.05, 22:56
        A są jakieś granice wiekowe? Jeśli nie, to stawiam na Dorotę Stalińską. Oceniam
        jedynie jej wygląd zewnętrzny: najbardziej nieproporcjonalna figura, jaką
        widziałam, wory pod oczami wielkości kieszeni w bojówkach, zawsze źle dobrana
        fryzura, megasolarka i fatalne ciuchy podkreślające wszystkie mankamenty urody.
        Poza wyglądem lubię ją. :)
        I wyjątkowo złośliwie wybrane zdjęcie ;)
        img.stopklatka.pl/wydarzenia/03000/03400/3444-07.jpg
        • Gość: rollo Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.acn.waw.pl 10.02.05, 23:09
          najpaskudniejsza jest Ostałowska, szczególnie po zmianie fryzury i w roli
          wiecznie niedopchanej zatroskanej mamuńci z coraz to nowym lowelasem. ble.
          • Gość: mia Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 23:24
            No w końcu ktoś się ze mną zgodził
          • Gość: adela Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 18:41
            Ja uważam, że ostałowska to najpiękniejsza aktorka młodszego pokolenia. jest
            delikatna i dla mnie, po roli w Łagodnej po prostu ideał kobiety.
        • Gość: sephorka Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.acn.waw.pl 11.02.05, 21:51
          ...ojjj.... co ta kobieta ze soba zrobiła ....
      • Gość: eliza Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.ct.com.pl 11.02.05, 10:37
        -Otylia Jędrzejczak jest sympatyczna, utalentowana i ...brzydka
        -Katarzyna Figura, tak rozlazłego i oblechowatego cielska nikt nie ma
        -Alicja Bachleda Curuś ma szczęka konia
        -Doda, twarz buraka i sylwetka jakby narysowana przez karykaturzystę
        -Reni Jusis, nie trzeba uzasadniać
        -Nina Terentiew, wygląda jak gnom
        -Weronika Rosati, ja nie wiem może ona i jest ładna, ale przez solarium, tatetę,
        tapir i koszmarne ciuchy wygląda okropnie brzydko, staro i tandetnie
        -Ewa Minge, wygląda jak mutant, wysokie czoło, nienaturalnie naciągnięta skóra
        twarzy, okropne ciuchy
        -Agata Buzek, topielica i kosmitka w jednym
        -Maria Seweryn, uroda rozlazłej buły
        -Siostry Sistars, nijakie, wyglądaja jakby celowo się oszpecały
        -Dorota Stalińska
        -Anna Mucha, ma beznadziejna figurę choć twarz ładną, po prostu bardzo mi się
        nie podoba, ma fatalny styl
        -Mandaryna, tandeciara numer jeden, uroczo wyglądaja jej zmarszczki spowodowane
        przedawkowaniem solarium, takie ładne słoneczka wokół oczu;)
        -Natalia Kukulska, niski wzrost, wytrzeszcz oczu i końska szczęka...
        -Justyna Steczkowska, twarz nie wymaga komentarza, ma silikonowy biust,
        powinna zrobic tez twarz
        -Agnieszka Krukówna, wygląda koszmarnie staro
        -Kaja Paschalska, powinna wygrywać wszystkie konkursy na najbardziej irytująca
        osobę, no i łada też moim zdaniem nie jest
        -Ala Janosz
        -Katarzyna Bujakiewicz, blond kotlet schabowy
        -Nina Terentiew
        Mam najwięcej typów więc zaraz się dowiem, że zazdrość mną kieruje:)
        • papryczka_ag Re: NAJBRZYDSZA Polka.... 11.02.05, 10:40
          To mną chyba też, bo poza Buzek, to popieram wszystkie Twoje typy.
          • Gość: eliza Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.ct.com.pl 11.02.05, 11:39
            Buzek, ma na pewno oryginalna urodę i fajnie grała w zemscie ale za cholere nie
            moge tej jej oryginalnosci polubić:)
        • sigrun Re: NAJBRZYDSZA Polka.... 11.02.05, 10:58
          A ja w większości się z tobą zgadzam, szczególnie jeśli chodzi o Katarzynę
          Figurę i jej figurę:-DDD Zdolności aktorski się nie czepiam.
          Natomiast w kwestii Natalki Kukulskiej przytoczę werdykt babki mego Szanownego
          Małżonka: "Ma mordę jak traktor". Przynajmniej ma niezły warsztat wokalny,
          chociaż na dłuższą metę przynudza tymi ozdobnikami i ogólnym przerostem nad treścią.
          Zapomniałaś o chwale polskiej estrady Violetcie Villas - pekińczyk w peruce (a
          może to wszczepy z lat 70?) na dodatek dość skowyczący:-DDD
          • Gość: eliza Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.ct.com.pl 11.02.05, 11:36
            Zdolnosci aktorskich Figurze nie odmawiam, wrecz przeciwnie jako aktorke bardzo
            ja lubie:) ale tutaj nie mowimy o talentach.
            Pani Villas ze swoja peruką, jak mogłam pominąć:)
            • Gość: ika Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.net 11.02.05, 13:43
              Za to pamiętałaś o Terentiew (2 razy).
              • elizucha-l Re: NAJBRZYDSZA Polka.... 11.02.05, 18:10
                A faktycznie dwa razy wpisałam ją na swoja listę, ale to się oczywiście liczy
                jako jeden głos:)
        • Gość: monia Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: 213.238.127.* 11.02.05, 17:37
          dodaję swój kolejny głos na Ewę Minge. toż ona mogłaby straszyć. wolałabym jej
          nie spotkać po zmroku :)) wstyd dla powszechnie znanej urody Polek.
        • Gość: sephorka Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.acn.waw.pl 11.02.05, 21:52
          :o) namęczyłas sie :)))
        • Gość: Emi Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 14:09
          ciekawe jak Ty Elza wyglądasz? Może jak schabowy???:P
          • Gość: eliza Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.ct.com.pl 15.02.05, 08:59
            Musze cie zmartwic ale nie:)
      • stephanie_s Re: NAJBRZYDSZA Polka.... 11.02.05, 13:38
        zejdzice z tej biednej Otylii,owszem dziewczyna wyjątkowo pzrecietna ,ale do
        jasne cholery nie jest pzreciez modelką tylko pływaczką i za to powinna byc
        ceniona,mysle ze ona wcale nie uwaza sie za najpiekniejsza kobiete świata,to
        media robią jej swoista krzywde kreujac ja na sexbombe ..a krzywda polega na
        tym ,ze własnie tysiace ludzi sie zaczynba "czepiac""ojej czemu ona została
        wybrana na taka czy smaką ,czemu jest w reklamie pzreciez wcale nie jest
        ładna"..etc..ja tam jez zycze jak najlepiej.rozumiem ze to moze byc draznia ce
        jak sie widzi 1000 plakatów z ta sama osobą co 0,5 km..ale nie pzresadzajmy...
      • Gość: adela Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 18:59
        jesteście bardzo okrutne. nie lubię rosati, buzek, bachledy_curuś ale nie mogę
        odmówić im pewnego rodzaju urody. co do otylii, to raczej chodzi o piekno duszy
        czy serca, dlatego wygrała. zresztą w porównaniu do pewnej holenderskiej
        pływaczki:właścicielki czterech złotych medali olimpijskich, otylia to wrecz
        piekność. wiec zgodnie z pewna teoria "stosunkowego piekna" otylka piekna
        kobieta jest!
        natomiast jesli moge oddac głos to za "niezwykłe zdolności w obrzydzaniu swojej
        osoby" i "absolutnie wulgarny image" oddaję głos na dodę i mandarynę. obie
        gustuja w bezguściu :PPP
      • Gość: fitnesska Pomyślcie trochę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.02.05, 21:15
        To zadam wam pytanie.
        Wyobraźcie sobie, ze zamiast sportsmenek na olimpiade pojechałyby modelki.
        Typowe wieszaczki,ważące poniżej 50 kg. Zastanówcie sie przez chwile.
        otylia Jedrzejczak przepływa szybciutko na tym swoim "nieatrakcyjnym" ciele 4
        długości basenu i zdobyw złoto.
        A ile przepłynęłaby panienka, która ma kościste ciało?? Nawet nie 1 długośc,
        padłaby na bank w polowie, bo nie ma siły popłynć tyle co Otylia. Otylia wcale
        nie jest gruba, ma piękne mięśnie.
        Wystarczyłoby jedno spojrzenie na sztange Agatki Wróbel i... Juz nawet nie
        próbuje sobie wyobrazić modelki podnoszacej sztange. Aby tyle podnieśc, trzeba
        ważyć swoje!!!
        Zrozumcie wreszcie, że Otylia ma takie ciało, jakiego wymaga jej sport!!!!!
        Stokroc bardziej wolałabym miec ciało Otylii i zdobywac medale swoją ciężką
        praca, niż chodzić po światowych wybiegach.
        • Gość: sephorka Re: myslimy nawet więcej niz troche :)) IP: *.acn.waw.pl 11.02.05, 21:58
          jako załozycielka watku wypowiadam się za wiekszość:
          ale nikt z nas nie uważa za ideał piekna modelek i nie chce, aby one stawały
          sie sportowymi mistrzyniami. nie podwazamy talentu otylii, jej dobrych checi,
          sukcesow i zlotego serca.
          ale ogladając wybory na Najpiekniejsza... powiedziałam głośno jedno : jesli
          wygra Potfortylia to naprawde przekroczy wszelkie granice ...i tak tez się
          stało, to jakas jedna, wielka fikcja .... Otylia jest po prostu BRZYDKA , nie
          jest też medialna, szału mozna dostac ogladajac ja wszedzie ... czy tak powinni
          się zachowywac sportowcy?
          niech ona lepiej sie zajmie trenowaniem i rozwijaniem talentu!!!!!!!!
        • Gość: jasna_79 Re: Pomyślcie trochę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 22:03
          Szczerze? Ja bym wolała wybiegi :) niż codzienną porcję chloru.

No, ale już za późno... trzeba było myśleć 10 lat temu :(

Co do Otylii - zgadzam się z Tobą, jasna sprawa, że musi tak wyglądać, bo jej
          wygląd to lata pracy na miarę Mistrzostwa Olimpijskiego. Nie mam jej nic do
          zarzucenia, nawet lubię te reklamy Idei, jest jedną z moich najulubieńszych
          celebrities. ALE NIE JEST NAJPIĘKNIEJSZA, zwłaszcza w zestawieniu z innymi
          nominowanymi paniami.
          Zresztą, oddałam już swój głos na pannę córkę premiera Buzka.

Czy ktoś miałby cierpliwość podliczyć?
          Trzeba rozdać laury...

• bez_mapy Re: NAJBRZYDSZA Polka.... 11.02.05, 22:13
        Najbrzydsze Polki:
        córka Żółkowskiej (Agnieszka Lubicz)
        Kinga z Samego Życia
        Dominika Ostałowska
        Maria Seweryn (córka Jandy)
        • Gość: sephorka Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.acn.waw.pl 11.02.05, 22:21
          racja! ta corka żółkowskiej ...blllehhh .... widzialam bilbordy z "erotycznymi"
          fotkami .... boooszsze ...
      • Gość: sephorka Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.acn.waw.pl 11.02.05, 22:14
        ja zaczełam i ja powinnam podliczyc :-))) ...ale padam dzis ze zmeczenia ... no
        i moze dajmy jeszcze ludziom pogłosowac ? zreszta hmmm .... chyba nie bede
        obiektywna :o)
      • Gość: tyle NAJBRZYDSZA ? ..nie ma takiej ;) IP: *.escom.net.pl 12.02.05, 03:43
        Nie istnieje piękno ani brzydactwo obiektywnie w rzeczy, istnieje dopiero
        dzieki zmysłom, emocjom jakie mamy w stosunku do danego "obiektu"..

św. Tomasz z Akwinu zwolennik intelektualizmu estetycznego, twierdzil
        ze "piękno danej rzeczy/osoby jest wartoscia tkwiaca w relacji miedzy
        podmiotem a przedmiotem/osoba..

stan "podobania" jest oczywiscie uczuciem i należy do sfery emocji.. wiec gdy
        nie odpowiadaja nam czyjes poglady, "morale", stosunek do innych ludzi, image
        publiczny, itp jestesmy sklonni doszukac sie u takiej osoby "brzydoty"..

Mandaryna, Doda, Rosatii, Curus - brzydkie? .. buzie maja ladne, ale moga
        wywolywac "zle" emocje, za tandete, wulgarnosc, koneksje, "dupolizostwo" , fakt
        Nina Terentiew?.. niebrzydka i dobrze sie trzyma - ale moze jej za duzo w TV?
        Ostalowska? - urocza, wiec moze rola w M jak milosc nam sie nie podoba?
        Steczkowska, Kukulska?..czy na pewno myslimy o urodzie, piszac "sa brzydkie"?
        moze mamy awersje do tych osob?
        Majka Jeżowska? ..czy to nie chodzi o nieco infatylne stroje "a'la czerwony
        kapturek"?
        Kwasniewska? ..toz to piekny przyklad jak mozna zadbac o siebie i wygladac tak
        korzystnie, gdy ma sie na to srodki..;) - wiec moze razi nas jej sposob zycia?
        jej medialny wizerunek?
        Magdalena Środa ?.. noo..normalna kobietka;)

"Piękno polega na proporcji i blasku..." ( to 5 teza św. Tomasza)

wiele z tych wymienionych pan ma bardzo dobre proporcje, ale brakuje
        im "blasku":)
        Agata Buzek ma mniej "dobrych" proporcji, moze Otylka..ale za to maja "blask"!
        przynajmniej w oczach osob, ktore darza je sympatia..
        i tu jest caly pies pogrzebany.
        Osoby ktore wzbudzaja w nas sympatie, widzimy w innym "swietle":)

moje podsumowanie;
        1. nie "trawie" Dody, Rosatii, p. Tierentiew
        2. lubie Otylke, Steczkowska, Buzek, Kayah
        do reszty nie mam stosunku..
        3. w Polsce nie ma brzydkich kobiet! ;)

• Gość: margana Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.techsys.pl / 81.210.124.* 12.02.05, 10:13
        jeszcze beata kozidrak i maryla rodowicz normalnie wies tanczy i spiewa
      • Gość: babedoll Re: NAJBRZYDSZA Polka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 10:25
        nie zgadzam się do weroniki rosati, agnieszki włodarczyk i dody-może się wam
        nie podobać ich styl, ale ktoś kto uważa je za brzydkie musi mieć albo klapki
        na oczach, albo...hymmmm sama niewiem. Jeśli zaś chodzi o obrzydliwe babsko, to
        w moim odczuciu jest to agatka buzek-szkieletor z potwornym nochalem, blady
        (jak na trupa przystało)-ZERO KOBIECOŚCI!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka