Gość: m IP: *.chello.pl 16.02.05, 21:50 Chcialabym sie dowiedziec czy znacie jakies hiszpańskie firmy oprócz ZARA i MANGO?Nie chodzi mi tu o ekskluzywne ubrania raczej bardziej mlodziezowe:) dziekuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agnieszka Re: hiszpański styl IP: 5.5.* / 80.58.42.* 17.02.05, 11:42 Cala grupa Inditex, potentat ciuchowy i jeden z najbogatszych ludzi na swiecie ma oprocz Zary nastepujace sklepy: Bershka, Stradivarius, Pull & Bear, Oysho, Kiddy´s Class, Massimo Dutti, Zara home. W Polsce nie ma ich, oprocz Zary. Ale mysle, ze juz niedlugo beda. Trzy pierwsze to dla malolatow, ale maja tanie koszulki kolorowe itp. Kiddy´s class jeszcze nie widzialam chociaz mieszkam w Hiszpanii. Dla dzieci. Zdaje sie, ze marka ta nalezala do kogos innego i cala ja kupil. Massimo Dutti cena podobny jest do Jackpotu. Ale bardziej klasyczny. Ja lubie. Jakosc tez o wiele lepsza niz reszta Inditexu, ale do Jackpotu daleko mu. Oysho to bielizna. sliczna, bardzo mlodziezowa, kolorowa i sportowa. Bardzo tania i tak samo tandetna. Potem jest jeszcze grupa Cortefiel i oni maja Women´s Secret, Cortefiel i kilka innych, ale nie orientuje sie za bardzo. Women´s Secret: bielizna ladna i o niebo lepsza od Oysho. Oprocz tego Corte Inglés ma kilka wlasnych marek ciuchow. Jak mi sie cos jeszcze przypomni to napisze... Odpowiedz Link Zgłoś
chicaelectronica Re: hiszpański styl 17.02.05, 18:34 Springfield (ale to nie damskie), Mango, wszystko wymieniono powyżej... kocham Pull & Bear !!!! Dlaczego u nas nie jest tak tanio jak tam???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: hiszpański styl IP: *.toya.net.pl 25.02.05, 23:23 muchacha.....www.muchacha.es O bereshce juz ktos mowila..Jak bylam w Barcelonie kupilam tam kilka fajnych za grosze rzeczy....A sklep to wogole bajer:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madrugada Re: hiszpański styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 23:30 No prosze,nie wiedzialam,ze Berschka jest hiszpanska.Jak bylam w Belgii, kupilam 3 t-shirty i jeden sweterek po bardzo okazyjnych cenach.W POlsce za te ciuchy dalabym ze 2 razy tyle. Niestety po jakims czasie sweterek sie zmechacil: (( Ale sympatyczne ciuchy mozna znalezc. P.S.do kolezanek mieszkajacych w Hiszpanii lub orientujacych sie w tamtejszych cenach: Czy ZARA jest tam tansza niz w Polsce? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: hiszpański styl IP: 5.5.* / 80.58.42.* 28.02.05, 13:49 Jest tansza jakies 30%. Niektore bluzeczki, ktore w Polsce sa z gornej polki, tutaj sa z tej nizszej. Cenowo oczywiscie. Poza tym mam wrazenie, ze do Polski nie trafiaja te tansze rzeczy. W Warszawie (nawet jak tam mieszkalam) nic sobie nie kupilam w Zarze, a tutaj bardzo duzo rzeczy. Chodzilam na Marszlakowska, ogladalam, wybieralam a kupoiwalam potem na wypadach do Hiszpanii... Odpowiedz Link Zgłoś