Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

TALLY WEIJL

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 19:41
    Co myślicie o sklepie tally weijl,bo ja go uwielbiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ania Re: TALLY WEIJL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 12:00
        ja też!
        • Gość: Marta Re: TALLY WEIJL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 12:11
          Zawsze jak tam wchodzę znajduję coś dla siebie.
      • eirenne Re: TALLY WEIJL 18.02.05, 12:18
        Czasem ciuchy nie do odróżnienia z Orsayem:P
        • aniaczepiel Re: TALLY WEIJL 18.02.05, 15:35
          eirenne napisała:

> Czasem ciuchy nie do odróżnienia z Orsayem:P

A u mnie w Wola Park oba te sklepy są dokładnie naprzeciwko siebie...kiedyś w
          Tally były dokładnie takie same trampki jak w Orsayu :]
      • Gość: marta Re: TALLY WEIJL IP: 213.17.192.* 18.02.05, 16:30
        to chyba mój ulubiony sklep, mają sporo fajnych rzeczy, podobieństw z orsayem
        nie dostrzegam większych niż u innych sklepów sieciowych, poza tym mam
        wrażenie, że targetem są nieco starsze kobity niż u orsaya czy pimkie. z
        jakością bywa rożnie, mam super fajną koszulkę kt nosz 3 sezony i ma się
        świetnie, a dżinsy, kt kosztowały ponad 200zł, już po kilkumiesięcznym noszeniu
        pretarly mi się na szwach. Generalnie fajne wzornictwo, pomijając ciuchy
        przesadnie sexy-różowe
      • Gość: eVa Re: TALLY WEIJL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 18:00
        Wg mnie ten slep jest do bani. Ubrania może na jakiś sposób fajne, ale jak sie
        im przyjrzy to ...buhahahaha, nawet na wieszakach wiszą jakieś pogniecione,
        wymemłane. Dobra jakość, styl i "to coś" to RIVER ISLAND!!!!

www.riverisland.com
        • Gość: plum Re: TALLY WEIJL IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.02.05, 14:04
          no i dodaj tez ze wysokie ceny:)
          • Gość: Annie_Laurie_Starr Re: TALLY WEIJL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 14:36
            A czy to nie ta firma, gdzie ekspedientkom kazano nosik koszulki z napisem "Bitch".
      • jenny1 jest to oficjalna podróba prawdziwego TAllY WEIJL 19.02.05, 15:13
        Jest zo zwykła skądinąd oficjalna podróbka tejże firmy i śmiać mi się chce ,ze
        ciuchy tej firmy uważane są za francuskie podczas, gdy tak naprawdę szyje je
        polska firma , która zapłaciła spore pieniądze za używanie nazwy i na to , by
        metki były z hasłem: "Tally Weijl" zarabia oczywiście Firma we Francji , która
        wysilac się nie musi, bo kto inny szyje rzekomo ich ubrania,a polska zbija
        kaske na naiwnych "markomankach" śmiechu warte :P
        • Gość: <MAGDA> Re: jest to oficjalna podróba prawdziwego TAllY W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:30
          NIENAWIDZĘ TEGO SKLEPU!!! totalna różowa beznadzieja... ja preferuje sklepy
          takie jak: ESPRIT, DIVERSE, BENETTON , GAP.
          • Gość: mpm tally weijl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 00:48
            tak sie akurat składa, ze Tally Weijl jest Szwajcarską firmą, a nie francuską, i
            wcale ciuchy nie sa szyte w Polsce. Sa po prostu filią Szwajcarskiej firmy.
            • Gość: Anka Re: tally weijl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 10:19
              To masz kiepskie informacje, bo ja wiem ,ze szyje się je w Polsce, mogą sobie
              byc z metki nawet arabskie , tak naprawdę szyte są w jednym z zakładów , w
              których pracuje moja ciotka, więc to żadna tajemnica :P
              • Gość: mimi Re: tally weijl IP: *.toya.net.pl 25.02.05, 20:28
                A ja uwilbiam ich ciuchy od jakiegos czasu ostro zjechali z cenami bo jak
                pamietam poczatki sklepu to do najtanszych on nie nalezal.Ogolnie uwielbiam tam
                topy na ramiaczkach po prostu totally sexy:)Ale oczywiscie czesto zdarzaja sie
                tam jakies zwykle bez gustowne szmatki jak na lalke Barbie.Co do jakosci,uwazam
                ze sie poprawila.Moj pierwszy zakup kompletny niewypal,bluzka po dwoch praniach
                stracila kolory:(Dlatego teraz patrze jaki jest material:)
                • Gość: mimi Re: tally weijl IP: *.toya.net.pl 25.02.05, 20:30
                  zapomnialam dodac ze wkurza mnie ze wszystkie jeansy maja takie zanizone
                  rozmiary ze 36 to jest chyba na dziecko a nie na kobiete..Zawsze jakies
                  przyciasne,za waskie
                  • Gość: aggus79 Re: tally weijl IP: *.bmj.net.pl / 84.205.160.* 25.02.05, 21:28
                    Nie wiem, czy w każdym ich sklepie tak jest, ale w Plejadzie w Bytomiu, lustra
                    są z zewnątrz, na drzwiach do przymierzalni. To mnie wkurza okropnie! Nie
                    cierpię jak inni patrzą, jak się oglądam w lustrze. Zero intymności! To mnie
                    najbardziej zraża do tego sklepu, choć ciuchy mają nawet całkiem fajne.
                    • Gość: mimi Re: tally weijl IP: *.toya.net.pl 25.02.05, 22:33
                      O to jest bardzo duzy minus o ktorym zapomnialam dodac.Jeszcze na poczatku
                      wkurzal mnie ten chorek pracownik ktore ledwo przy wejsciu krzyczaly z drugiego
                      konca sali "dzien dobry" a po chwili juz byly obok ciebie i w denerwujacy
                      sposob nie odstawaly cie na krok,co chwile oferujac ci co rusz to inny
                      ciuch.Kurde lubie zakupy ale w spokoju,drazni mnie ta sluzalczosc....ale na
                      szczescie troche opanowaly sie:)
                      • vic_vic Re: tally weijl 25.02.05, 22:53
                        podpisuję się pod tym obiema rękami. Oglądanie się w "bieliźnianym" topie przed
                        lustrem na zewnątrz to żadna frajda. Zanim zdążę się obejrzeć już słyszę uchy i
                        achy ekspedientki jak to świetnie leży. Też ich za to nie znoszę grr
                  • Gość: basia_kce Re: tally weijl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 00:01
                    a mnie to się właśnie podoba. jest to jeden z nielicznych sklepów, w którym
                    mogę kupić spodnie leżące na mnie idealnie. noszę rozmiar 32,34 a w większości
                    sklepów w polsce rozmiarówka zaczyna sie od powiększonego 36. dodam ze nie
                    jestem chodzącym szkieletem, po prostu mam drobną budowę i mimo ze standard w
                    naszym kraju to kobiety 36/38 to mam wiele koleżanek, które mają podobne do
                    moich rozmiary i problemy ze znalezieniem spodni
                  • Gość: basia_kce Re: tally weijl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 00:03
                    ps. mój post to odpowiedź na post mimi, tylko tak mi sie "niefortunnie"
                    umieścił na końcu :)
                    • Gość: mimi Re: tally weijl IP: *.toya.net.pl 26.02.05, 11:47
                      jejku to musisz byc bardzo filigranowej budowy ciala...sama nosze 34/36 ale u
                      nich zawsze mozge pomazyc o tych rozmiarach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka