Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SECOND HAND--> WARSZAWA

18.02.05, 19:48
    czy znacie jakies ciekawe sklepiki z oryginalnymi ciuszkami które w zasadzie
    sa z drugiej reki ale sa w dobrym stanie? juz pare miejsc zwiedzilam i zawsze
    wychodze z jakims niesamowitym paskiem ale nie moge trafic na jakas
    fantastyczna sukienke czy odlotowa bluzke za male pieniadze... a przeciez np
    w Londynie takich sklepow jest tysiace!
    hmmm? moze ktos wie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: A Re: SECOND HAND--> WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 11:43
        A gdzie w W-wie znalazłaś takie sklepy, chociażby z paskami?
        • dziefczynka1 Re: SECOND HAND--> WARSZAWA 19.02.05, 18:05
          paski mozna znalezc praktcznei w kazdym second handzie np na jana pawla (za kfc
          wchodzisz w brame ) , na chmielnej byl kiedys odrazu przy kinie i nawet pod
          palacem jest stoisko z torebkami uzywanymi . wiekszosc dziewczym przechodzi
          obojetnie kolo tego stoiska ale warto sobie pogrzebac bo za 20 zl ma sie
          naprawde super skurzana torebke i do tego jednyna w swoiem rodzaju
          TYLKO PYTANIE GDZIE JESZCZE??
      • popea1 Re: SECOND HAND--> WARSZAWA 20.02.05, 08:11
        poszukaj wicwj na forum: ciucholandy i komisy
        pozdr
        • Gość: ja czyli nie ty Re: SECOND HAND--> WARSZAWA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.05, 19:51
          Na chmielnej jest second hand... Zaraz przy kinie
          • dziefczynka1 Re: SECOND HAND--> WARSZAWA 22.02.05, 22:11
            no to na chmielnej to juz wiem... jakies inne propozycje?
            • Gość: mała Re: SECOND HAND--> WARSZAWA IP: *.nbp.pl 23.02.05, 14:01
              Na Świętokrzyskiej, koło drogerii Forte Farma - na wprost Ministerstwa Finansów
              bardzo malutki (wcześniej była tam Patiseria Vincent), niestety nie wiem czy
              jest tam coś ciekawego, bo nigdy nie wchodziłam, kurcze chodzę tamtędy
              codziennie i coraz bardziej kusi mnie żeby wdepnąć, jak się przełamię to dam
              znać czy jest coś ciekawego.
            • Gość: naturella1 Re: SECOND HAND--> WARSZAWA IP: 217.153.193.* 23.02.05, 16:23
              na Pulawskiej na przeciwko zjazdu na Dolna. Z tego ciucholandu zawsze wychodze
              z czyms. Ceny sa umiarkowane, 42 PLN za kg. Ale czasem robia obnizki i wtedy
              mozna sie niezle zaopatrzyc. Poza tym na Placu Zbawiciela mozna czasem dostac
              cos ciekawego.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka