Gość: nina Re: Spódnice do kolan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 17:27 No, spódnice jak spódnice, jedne ładne, inne okropne. Długość do kolan jest katastrofalna, trzeba mieć super nogi, żeby ładnie w tym wyglądać. Oglądanie pępków kompletnie już mnie zniesmaczyło, mierzi mnie powszechny widok brzuchów i wałków tłuszczu nad pośladkami, łeee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadia Re: Spódnice do kolan IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.03.05, 21:23 A ja nosze wylacznie spodnice do kolan i wygladam w nich swietnie. Nie cierpie mini,( chyba, ze na wakacjach) i maxi. Uwielbiam spodnicy w kontrafaldy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Spódnice do kolan IP: *.icpnet.pl 05.03.05, 18:49 ta z Con Duo jest piekna... w moim pieknym miescie nie ma jednaki tego sklepu... :( Odpowiedz Link Zgłoś
loopka Re: Spódnice do kolan 05.03.05, 19:37 czy nie uwazacie, ze tworcy tego katalogu przesadzili? nie mogli wkleic samych spodnic? te dorabiane brzuchy i nogi od innego kompletu sa bardzo profesjonalne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Spódnice IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.05, 20:23 Połowy z tych spódnic to bym nawet za darmo nie chciała. Poza tym bardzo podobne stylowo i fasonowo znaleźć można w ciucholandach. Wystarczy trochę poszperać i naprawdę można kupić podobne za niewielkie pieniądze. A jeszcze lepiej jeśli ktoś umie choć trochę obsługiwać maszynę do szycia, bo wiekszość z nich ma naprawde banalny krój, a cały ich urok tkwi we wzorze materiału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Spódnice do kolan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 12:27 czy te spodnice musza byc takie drogie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorka Re: Spódnice do kolan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 17:00 Wszystko ladnie, pieknie, ciekawe tylko jak sie przyjmnie, bo ja jakos watpie, zeby laski zaczely sie teraz tak ubierac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menszczyzna Shit, nic więcej... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.05, 19:30 Witam drogie Panie! Po pierwsze nie wiem co w większości z tych spódnic jest super i cool bowiem wyglądają a)jak z lumpeksu, b)jak kupione od rumunów na placu za 10 zł c)jak pozszywane z esztek przez krawca zdrowo wciętego, lub na grzybkach.... Po drugie ceny - im wiekszy shit tym wyższa cena Po trzecie - jaka KOBIETA ubierze się (czytaj wejdzie) w taki krój? Chyba tylko anorektyczka bez bioder (taka chłopczyca co nie ma w sobie nic z kobiety) Po czwarte jak chcecie się ubierać ładnie żeby się waszym mężczyznom podobało to lepiej spytajcie ich o zdanie. Jdyby moja żona kupiła sobie coś z tego mogłaby co najwyżej śmieci tak ubrana wynosić i to w nocy. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menszczyzna Shit, nic więcej... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.05, 19:31 Witam drogie Panie! Po pierwsze nie wiem co w większości z tych spódnic jest super i cool bowiem wyglądają a)jak z lumpeksu, b)jak kupione od rumunów na placu za 10 zł c)jak pozszywane z esztek przez krawca zdrowo wciętego, lub na grzybkach.... Po drugie ceny - im wiekszy shit tym wyższa cena Po trzecie - jaka KOBIETA ubierze się (czytaj wejdzie) w taki krój? Chyba tylko anorektyczka bez bioder (taka chłopczyca co nie ma w sobie nic z kobiety) Po czwarte jak chcecie się ubierać ładnie żeby się waszym mężczyznom podobało to lepiej spytajcie ich o zdanie. Jdyby moja żona kupiła sobie coś z tego mogłaby co najwyżej śmieci tak ubrana wynosić za mnie i to w nocy. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Shit, nic więcej... IP: *.icpnet.pl 06.03.05, 20:43 uzyles slowa "wiekszosc". czyli przynajmniej jedna jest akceptowalna? ktora/-e? > b)jak kupione od rumunów na placu za 10 zł - traci rasizmem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menszczyzna Re: Shit, nic więcej... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.05, 21:23 serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2567302.html?x=2 jest znosna na ten przykład do tego biały top i ok byle brzuch z fałdami tłuszczu nie wystawał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciorun Re: Shit, nic więcej... 23.04.05, 15:42 a ta to najbrzydsza jest akurat:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.w. Re: Shit, nic więcej... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.05, 21:25 a propo's b).... no cóż ja wskazuję kanał dystrybucji ;) po drugie raczej nacjonalizm i szowinizm...a nie razizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ### Re: Shit, nic więcej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 17:02 A ja myślałam, że takie poglądy głosiło się sto lat temu ("mogłaby co najwyżej śmieci tak ubrana wynosić za mnie i to w nocy", "taka chłopczyca co nie ma w sobie nic z kobiety", "lepiej spytajcie ich o zdanie"). Miły Panie, patriarchat to obciach! Czy Pana żona zastępuje w domu paprotkę? Bo że wynosi śmieci (w nocy, pewnie w dzień nie ma na to czasu) już wiemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: Spódnice do kolan IP: *.acn.waw.pl 06.03.05, 20:51 > te spodnice sa wyjebiste po prostu cool jaka ladna polszczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Spódnice do kolan IP: *.chello.pl 07.03.05, 21:16 ale cenny niestety nie są na moją kieszeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Spódnice do kolan IP: *.broker.com.pl 08.03.05, 11:47 kogo stac na takie ceny ale kiecki saa ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Spódnice do kolan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 13:41 ta spudnica jest świetna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susanka Re: Spódnice do kolan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 16:52 Super spódnice, jak wszystkie ciuszki w Avanti. Wiem gdzie można kupić podobne ciuchy za małą kasę. Sama tam kupuję. Na aukcjach Allegro u sprzedającego "Sz_Krzysztof" i "mirablu". Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angela Re: Spódnice do kolan IP: *.toya.net.pl 08.03.05, 18:31 bez wiejskich kwiatów ale sa cool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Spódnice do kolan IP: *.244.155.2.wifi155.tnp.pl 09.03.05, 09:59 Głupota Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Spódnice do kolan 09.03.05, 11:58 Z tych tu spodobała mi się asymetryczna Reserved. Ale nie kupię, bo nie noszę spódnic. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzma848 Re: Spódnice do kolan 09.03.05, 20:17 qrde, ale tandeta...Nie wiem, może ja się nie znam, jestem zacofana (w końcu mam już 20lat...), ale im te kiecki są droższe tym BRZYDSZE. W życiu bym czegoś takiego nie założyła...a jeszcze mam za to płacić. Sorry jeśli kogoś uraziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalatuje troche wi Re: Spódnice do kolan IP: *.bielawy.sdi.tpnet.pl 10.03.05, 12:59 Te spodnice wcale nie sa takie cool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: Spódnice do kolan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 15:06 a te ceny to chyba z kosmosu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alchimie Re: Spódnice do kolan IP: *.168. / *.aluzyjna.waw.pl 14.03.05, 19:27 serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2567302.html?x=2 :*:*:* ta mi sie podoba :*:*:* ja chce wiosne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLITA Re: Spódnice do kolan IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.05, 12:30 TE SPÓDNICE MOGŁYBYBYĆ LEPSZE ALE I TAK NIE KUPIĘ ŻADNEJ Z NICH BO ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Spódnice do kolan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 09:16 ale szmaty bez gustu.chyba wyznajeci zasade że im gorzej tym lepiej!!!!JEDNYM SŁOWEM WSZYSTKO BRZYDKIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Spódnice do kolan IP: *.toya.net.pl 16.03.05, 13:12 dlaczego takie długie!!!!!!???????????? znacie takie pojecie jak mini!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Spódnice do kolan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 17:41 chetnie bym zobaczyla spodnice o przystepnej cenie dla KAZDEJ kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: Spódnice do kolan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 18:25 spodnice sa super ale ceny..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodi Re: Spódnice do kolan IP: 213.17.241.* 25.03.05, 15:30 spódnice są owszem faje, ale nogi do nich poprzyklejane to istny koszmar - krzywo, koślawie, nieproporcjonalnie....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Spódnice do kolan IP: *.toya.net.pl 23.04.05, 15:57 Spódnice są bardzo fajne. A w szczególności ta mi bardzo przypadła do gustu: serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2567302.html?x=3 Odpowiedz Link Zgłoś