Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Spódnice do kolan

• Gość: nina Re: Spódnice do kolan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 17:27
        No, spódnice jak spódnice, jedne ładne, inne okropne. Długość do kolan jest
        katastrofalna, trzeba mieć super nogi, żeby ładnie w tym wyglądać. Oglądanie
        pępków kompletnie już mnie zniesmaczyło, mierzi mnie powszechny widok brzuchów
        i wałków tłuszczu nad pośladkami, łeee...
        • Gość: Nadia Re: Spódnice do kolan IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.03.05, 21:23
          A ja nosze wylacznie spodnice do kolan i wygladam w nich swietnie. Nie cierpie
          mini,( chyba, ze na wakacjach) i maxi. Uwielbiam spodnicy w kontrafaldy:-)
      • Gość: mycha Re: Spódnice do kolan IP: *.icpnet.pl 05.03.05, 18:49
        ta z Con Duo jest piekna... w moim pieknym miescie nie ma jednaki tego
        sklepu... :(
      • loopka Re: Spódnice do kolan 05.03.05, 19:37
        czy nie uwazacie, ze tworcy tego katalogu przesadzili? nie mogli wkleic samych
        spodnic? te dorabiane brzuchy i nogi od innego kompletu sa bardzo profesjonalne...
      • Gość: Anna Spódnice IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.05, 20:23
        Połowy z tych spódnic to bym nawet za darmo nie chciała. Poza tym bardzo
        podobne stylowo i fasonowo znaleźć można w ciucholandach. Wystarczy trochę
        poszperać i naprawdę można kupić podobne za niewielkie pieniądze.
        A jeszcze lepiej jeśli ktoś umie choć trochę obsługiwać maszynę do szycia, bo
        wiekszość z nich ma naprawde banalny krój, a cały ich urok tkwi we wzorze
        materiału.
      • Gość: justyna Re: Spódnice do kolan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 12:27
        czy te spodnice musza byc takie drogie
      • Gość: autorka Re: Spódnice do kolan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 17:00
        Wszystko ladnie, pieknie, ciekawe tylko jak sie przyjmnie, bo ja jakos watpie,
        zeby laski zaczely sie teraz tak ubierac...
        • Gość: Menszczyzna Shit, nic więcej... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.05, 19:30
          Witam drogie Panie!
          Po pierwsze nie wiem co w większości z tych spódnic jest super i cool bowiem
          wyglądają
          a)jak z lumpeksu,
          b)jak kupione od rumunów na placu za 10 zł
          c)jak pozszywane z esztek przez krawca zdrowo wciętego, lub na grzybkach....
          Po drugie ceny - im wiekszy shit tym wyższa cena
          Po trzecie - jaka KOBIETA ubierze się (czytaj wejdzie) w taki krój? Chyba tylko
          anorektyczka bez bioder (taka chłopczyca co nie ma w sobie nic z kobiety)
          Po czwarte jak chcecie się ubierać ładnie żeby się waszym mężczyznom podobało
          to lepiej spytajcie ich o zdanie. Jdyby moja żona kupiła sobie coś z tego
          mogłaby co najwyżej śmieci tak ubrana wynosić i to w nocy.
          Pozdro.
        • Gość: Menszczyzna Shit, nic więcej... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.05, 19:31
          Witam drogie Panie!
          Po pierwsze nie wiem co w większości z tych spódnic jest super i cool bowiem
          wyglądają
          a)jak z lumpeksu,
          b)jak kupione od rumunów na placu za 10 zł
          c)jak pozszywane z esztek przez krawca zdrowo wciętego, lub na grzybkach....
          Po drugie ceny - im wiekszy shit tym wyższa cena
          Po trzecie - jaka KOBIETA ubierze się (czytaj wejdzie) w taki krój? Chyba tylko
          anorektyczka bez bioder (taka chłopczyca co nie ma w sobie nic z kobiety)
          Po czwarte jak chcecie się ubierać ładnie żeby się waszym mężczyznom podobało
          to lepiej spytajcie ich o zdanie. Jdyby moja żona kupiła sobie coś z tego
          mogłaby co najwyżej śmieci tak ubrana wynosić za mnie i to w nocy.
          Pozdro.
          • Gość: mycha Re: Shit, nic więcej... IP: *.icpnet.pl 06.03.05, 20:43
            uzyles slowa "wiekszosc". czyli przynajmniej jedna jest akceptowalna? ktora/-e?

> b)jak kupione od rumunów na placu za 10 zł - traci rasizmem ;)
            • Gość: Menszczyzna Re: Shit, nic więcej... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.05, 21:23
              serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2567302.html?x=2 jest znosna na ten
              przykład do tego biały top i ok byle brzuch z fałdami tłuszczu nie wystawał ;)
              • kiciorun Re: Shit, nic więcej... 23.04.05, 15:42
                a ta to najbrzydsza jest akurat:P
            • Gość: j.w. Re: Shit, nic więcej... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.05, 21:25
              a propo's b).... no cóż ja wskazuję kanał dystrybucji ;) po drugie raczej
              nacjonalizm i szowinizm...a nie razizm
          • Gość: ### Re: Shit, nic więcej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 17:02
            A ja myślałam, że takie poglądy głosiło się sto lat temu ("mogłaby co najwyżej
            śmieci tak ubrana wynosić za mnie i to w nocy", "taka chłopczyca co nie ma w
            sobie nic z kobiety", "lepiej spytajcie ich o zdanie"). Miły Panie, patriarchat
            to obciach! Czy Pana żona zastępuje w domu paprotkę? Bo że wynosi śmieci (w
            nocy, pewnie w dzień nie ma na to czasu) już wiemy
      • Gość: madzi1 Re: Spódnice do kolan IP: *.acn.waw.pl 06.03.05, 20:51
        > te spodnice sa wyjebiste po prostu cool

jaka ladna polszczyzna
      • Gość: zuza Re: Spódnice do kolan IP: *.chello.pl 07.03.05, 21:16
        ale cenny niestety nie są na moją kieszeń
      • Gość: agnieszka Re: Spódnice do kolan IP: *.broker.com.pl 08.03.05, 11:47
        kogo stac na takie ceny ale kiecki saa ok
      • Gość: dorota Re: Spódnice do kolan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 13:41
        ta spudnica jest świetna
      • Gość: susanka Re: Spódnice do kolan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 16:52
        Super spódnice, jak wszystkie ciuszki w Avanti. Wiem gdzie można kupić podobne
        ciuchy za małą kasę. Sama tam kupuję. Na aukcjach Allegro u
        sprzedającego "Sz_Krzysztof" i "mirablu". Naprawdę polecam.
      • Gość: angela Re: Spódnice do kolan IP: *.toya.net.pl 08.03.05, 18:31
        bez wiejskich kwiatów ale sa cool
      • Gość: Ela Re: Spódnice do kolan IP: *.244.155.2.wifi155.tnp.pl 09.03.05, 09:58
      • Gość: Ela Re: Spódnice do kolan IP: *.244.155.2.wifi155.tnp.pl 09.03.05, 09:59
        Głupota

• krowa_w_kropki Re: Spódnice do kolan 09.03.05, 11:58
        Z tych tu spodobała mi się asymetryczna Reserved. Ale nie kupię, bo nie noszę
        spódnic.
      • wiedzma848 Re: Spódnice do kolan 09.03.05, 20:17
        qrde, ale tandeta...Nie wiem, może ja się nie znam, jestem zacofana (w końcu
        mam już 20lat...), ale im te kiecki są droższe tym BRZYDSZE. W życiu bym czegoś
        takiego nie założyła...a jeszcze mam za to płacić. Sorry jeśli kogoś uraziłam.
      • Gość: zalatuje troche wi Re: Spódnice do kolan IP: *.bielawy.sdi.tpnet.pl 10.03.05, 12:59
        Te spodnice wcale nie sa takie cool
      • Gość: paulina Re: Spódnice do kolan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 15:06
        a te ceny to chyba z kosmosu!!!!!!
      • Gość: alchimie Re: Spódnice do kolan IP: *.168. / *.aluzyjna.waw.pl 14.03.05, 19:27
        serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2567302.html?x=2 :*:*:* ta mi sie
        podoba :*:*:* ja chce wiosne!
      • Gość: LOLITA Re: Spódnice do kolan IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.05, 12:30
        TE SPÓDNICE MOGŁYBYBYĆ LEPSZE ALE I TAK NIE KUPIĘ ŻADNEJ Z NICH BO ...
      • Gość: ania Re: Spódnice do kolan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 09:16
        ale szmaty bez gustu.chyba wyznajeci zasade że im gorzej tym lepiej!!!!JEDNYM
        SŁOWEM WSZYSTKO BRZYDKIE!!!!
      • Gość: Fanka Re: Spódnice do kolan IP: *.toya.net.pl 16.03.05, 13:12
        dlaczego takie długie!!!!!!????????????
        znacie takie pojecie jak mini!!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: lol Re: Spódnice do kolan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 17:41
        chetnie bym zobaczyla spodnice o przystepnej cenie dla KAZDEJ kobiety...
      • Gość: mini Re: Spódnice do kolan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 18:25
        spodnice sa super ale ceny.....
      • Gość: dodi Re: Spódnice do kolan IP: 213.17.241.* 25.03.05, 15:30
        spódnice są owszem faje, ale nogi do nich poprzyklejane to istny koszmar -
        krzywo, koślawie, nieproporcjonalnie.......
        • Gość: gabi Re: Spódnice do kolan IP: *.toya.net.pl 23.04.05, 15:57
          Spódnice są bardzo fajne. A w szczególności ta mi bardzo przypadła do gustu:
          serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2567302.html?x=3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka