Gość: chulieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:51 Bardzo fajny pomysl - bluza z kapturem , na wyprzedazy w terranova kupilam sobie super bluze, siwa , krotka , a do tego super tania!!!!!!!! jestem za Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kapsel Re: Bluzy z kapturem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 08:04 bluzy z kaptórem sa zaczepiste i wogle wypasione nie trzeba nosic czapki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młOodsza Re: Bluzy z kapturem IP: *.bartoszyce.com.pl / 212.244.202.* 28.02.05, 14:09 Czy ja wiem czy takie super ? Niektóre pokazane tutaj nie są zbyt ładne a kosztują tyle że szoken zawrót głowy :]. Ale nie wszystkie... chociaż pomysł z kapturami jest cOol :]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczona Re: Bluzy z kapturem IP: *.swidnica.mm.pl 12.03.05, 19:56 Nie to ładne co się komu podoba, ale o zym piszą w AVANTI rotfl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popk Re: Bluzy z kapturem IP: *.chello.pl 18.03.05, 21:37 juz znalazlam, komu podoba sie ta szara z np. miedzy innymi "buy it"?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: Bluzy z kapturem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 20:17 Jezeli chodzi ci o ta ''You break it, you buy it'', to jak dla mnie oblesna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Bluzy z kapturem IP: *.kalisz.mm.pl 01.03.05, 01:39 bluzy tez calkiem calkiem.. a najfajniejsza ta szarutka z Diesel'a, rozowe akcenty i ta gwiazdka na kapturze <mmmmmmm> BOMBA :)) ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Bluzy z kapturem IP: *.003.dsl.sa.iprimus.net.au 30.03.05, 07:49 Dziewczyny.... ta bluza Diesel - szara jest super extrrrra... nie wiem o co wam niektorym chodzi?? wy naprawde jestescie bardzo nudne.... Sama mam pare laszkow Diesel, bardzo wygodnie sie to nosi... i wcale to nie sa szmaty jak niektore z was to wytykaja!!! A bluzy z kapturem faktycznie sa boskie i swieta prawda... dzewczyny wygladaja w nich jeszcze bardziej sexowo i bombowo jak mezczyzni.... po prostu trzeba umiec sie ubrac kobiety.....a przede wszystkim dopasowac i zgrac wszystko razem wtedy nie bedziesz sie zastanawiac "do czego mam to niby nosic"??/poniewaz bedziesz miala swietne i wygodne dzinsy(dlugie krotsze- wybieraj).. extra atki lub butki sportowe...fajowa bluzeczka z ktotkim rekawkiem no i taka bluza wlasnie z kapturem (w razie czego jak zamierzasz wrocic do domu poznym wieczorem)...)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania_1002 Re: Bluzy z kapturem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 16:31 Bluzy z kapturem sa wygodne...nadaja sie na prace w ogrodku:)) ale rzecz ujmujac sa brzydkie, niemodne, i jeszcze ta cena...po prostu szajs...jeszcze ta bluza w groszki, boki zrywac;) Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_ale_nie_idiotka Re: Bluzy z kapturem 01.03.05, 18:50 bluzy z kapturem sa fajne ale jak nosza je chlopacy!! niektore dziewczyny tez nosza ale hmmm to akurat zostawie bez komentarza moze nie moj styl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cablegirl Re: Bluzy z kapturem IP: *.biol.uw.edu.pl 18.03.05, 12:02 O jezu, jasne ze fajna rzecz! Bardzo sie cieszę że nie mam w pracy żadnego dress-code i moge chodzić jak chcę, nawet w bluzie z kapturem. Jakby mnie szpilki za bardzo ucislkaly to pewnie tez bym twierdzila ze to nie mój styl. Dzieczyny w takich bluzach wygladają uroczo! dużo lepiej niż chłopcy. Wlasnie mialam sobie cos takiego kupić, ale rozczarowalo mnie to co widzialam w sklepach, co prawda Avanti tez jest średnie (po za dieslem - mniammmm; a camdentown nie ma w Warszawie). Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza do słodkiej 12.03.05, 20:05 bardzo lubię ciuchy z kapturem - bluzy,mam nawet sweter z takowym - co ci się niepodoba w noszeniu przez dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefcia Re: Bluzy z kapturem IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.03.05, 19:21 To sa bluzy dla doroslych??? dla dzieci to by byly moze niezle ale dla doroslych? no szok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popk Re: Bluzy z kapturem IP: *.chello.pl 18.03.05, 21:31 a gdzie wy ogladacie te bluzy?podajcie linka pliss. ile dalas za bluze z kapturem w terranovie?sa tam rozmiary L? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MAGDA> Re: Bluzy z kapturem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 20:02 Bluzy z kapturem sa spoko!!! Sama sie w takie ubieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Bluzy z kapturem IP: *.chello.pl 24.03.05, 20:05 a gdzie je kupujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: Bluzy z kapturem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 20:19 Fajne, praktyczne. Jedna z moich ulubionych jakie mam, to ciemno bordowa bluza z Benettona. Mam ja juz dosc dlugo i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13 LATKA Re: Bluzy z kapturem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 20:46 Z OGÓŁU LUBIĘ BLUZY TEGO TYPU. NIEKTÓRE Z TYCH SĄ FAJNĘ, INNE NIE. ZALEŻY CO KOMU SIĘ PODOBA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Bluzy z kapturem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:02 Bluzy z kapturem są spoko:D Ciepłe i wygodne:]Kupiłam sobie ostatnio w diversie.Nie które troche zbyt drogie np.599zł bez przesady.:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s.fenix Re: Bluzy z kapturem IP: 193.28.226.* 06.07.05, 13:20 Polecam nowiutkie bluzy Moro Shine. Mam biala. Jest sliczniutka, bardzo ciepla i nie sprawia wrazenia typowo "sportowej". ;) Odpowiedz Link Zgłoś