Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bluzy z kapturem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:51
    Bardzo fajny pomysl - bluza z kapturem , na wyprzedazy w terranova kupilam sobie super bluze, siwa , krotka , a do tego super tania!!!!!!!! jestem za
    Obserwuj wątek
      • Gość: kapsel Re: Bluzy z kapturem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 08:04
        bluzy z kaptórem sa zaczepiste i wogle wypasione nie trzeba nosic czapki
      • Gość: młOodsza Re: Bluzy z kapturem IP: *.bartoszyce.com.pl / 212.244.202.* 28.02.05, 14:09
        Czy ja wiem czy takie super ? Niektóre pokazane tutaj nie są zbyt ładne a
        kosztują tyle że szoken zawrót głowy :]. Ale nie wszystkie... chociaż pomysł z
        kapturami jest cOol :].
        • Gość: doświadczona Re: Bluzy z kapturem IP: *.swidnica.mm.pl 12.03.05, 19:56
          Nie to ładne co się komu podoba, ale o zym piszą w AVANTI rotfl.
          • Gość: popk Re: Bluzy z kapturem IP: *.chello.pl 18.03.05, 21:37
            juz znalazlam, komu podoba sie ta szara z np. miedzy innymi "buy it"??
            • Gość: Zielonooka Re: Bluzy z kapturem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 20:17
              Jezeli chodzi ci o ta ''You break it, you buy it'', to jak dla mnie oblesna.
      • Gość: julka Re: Bluzy z kapturem IP: *.kalisz.mm.pl 01.03.05, 01:39
        bluzy tez calkiem calkiem.. a najfajniejsza ta szarutka z Diesel'a, rozowe
        akcenty i ta gwiazdka na kapturze <mmmmmmm> BOMBA :)) !
        • Gość: asia Re: Bluzy z kapturem IP: *.003.dsl.sa.iprimus.net.au 30.03.05, 07:49
          Dziewczyny.... ta bluza Diesel - szara jest super extrrrra... nie wiem o co wam
          niektorym chodzi?? wy naprawde jestescie bardzo nudne.... Sama mam pare laszkow
          Diesel, bardzo wygodnie sie to nosi... i wcale to nie sa szmaty jak niektore z
          was to wytykaja!!! A bluzy z kapturem faktycznie sa boskie i swieta prawda...
          dzewczyny wygladaja w nich jeszcze bardziej sexowo i bombowo jak mezczyzni....
          po prostu trzeba umiec sie ubrac kobiety.....a przede wszystkim dopasowac i
          zgrac wszystko razem wtedy nie bedziesz sie zastanawiac "do czego mam to niby
          nosic"??/poniewaz bedziesz miala swietne i wygodne dzinsy(dlugie krotsze-
          wybieraj).. extra atki lub butki sportowe...fajowa bluzeczka z ktotkim
          rekawkiem no i taka bluza wlasnie z kapturem (w razie czego jak zamierzasz
          wrocic do domu poznym wieczorem)...))
      • Gość: mania_1002 Re: Bluzy z kapturem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 16:31
        Bluzy z kapturem sa wygodne...nadaja sie na prace w ogrodku:)) ale rzecz
        ujmujac sa brzydkie, niemodne, i jeszcze ta cena...po prostu szajs...jeszcze ta
        bluza w groszki, boki zrywac;)
        • slodka_ale_nie_idiotka Re: Bluzy z kapturem 01.03.05, 18:50
          bluzy z kapturem sa fajne ale jak nosza je chlopacy!! niektore dziewczyny tez
          nosza ale hmmm to akurat zostawie bez komentarza moze nie moj styl.
          • Gość: cablegirl Re: Bluzy z kapturem IP: *.biol.uw.edu.pl 18.03.05, 12:02
            O jezu, jasne ze fajna rzecz! Bardzo sie cieszę że nie mam w pracy żadnego
            dress-code i moge chodzić jak chcę, nawet w bluzie z kapturem. Jakby mnie
            szpilki za bardzo ucislkaly to pewnie tez bym twierdzila ze to nie mój styl.
            Dzieczyny w takich bluzach wygladają uroczo! dużo lepiej niż chłopcy. Wlasnie
            mialam sobie cos takiego kupić, ale rozczarowalo mnie to co widzialam w
            sklepach, co prawda Avanti tez jest średnie (po za dieslem - mniammmm; a
            camdentown nie ma w Warszawie).
      • kochanica-francuza do słodkiej 12.03.05, 20:05
        bardzo lubię ciuchy z kapturem - bluzy,mam nawet sweter z takowym - co ci się
        niepodoba w noszeniu przez dziewczyny?
      • Gość: Stefcia Re: Bluzy z kapturem IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.03.05, 19:21
        To sa bluzy dla doroslych??? dla dzieci to by byly moze niezle ale dla
        doroslych? no szok.
        • Gość: popk Re: Bluzy z kapturem IP: *.chello.pl 18.03.05, 21:31
          a gdzie wy ogladacie te bluzy?podajcie linka pliss. ile dalas za bluze z
          kapturem w terranovie?sa tam rozmiary L?
      • Gość: <MAGDA> Re: Bluzy z kapturem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 20:02
        Bluzy z kapturem sa spoko!!! Sama sie w takie ubieram
        • Gość: ? Re: Bluzy z kapturem IP: *.chello.pl 24.03.05, 20:05
          a gdzie je kupujecie?
        • Gość: Zielonooka Re: Bluzy z kapturem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 20:19
          Fajne, praktyczne. Jedna z moich ulubionych jakie mam, to ciemno bordowa bluza
          z Benettona. Mam ja juz dosc dlugo i jestem zadowolona
      • Gość: 13 LATKA Re: Bluzy z kapturem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 20:46
        Z OGÓŁU LUBIĘ BLUZY TEGO TYPU. NIEKTÓRE Z TYCH SĄ FAJNĘ, INNE NIE. ZALEŻY CO
        KOMU SIĘ PODOBA.
      • Gość: Paulina Re: Bluzy z kapturem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:02
        Bluzy z kapturem są spoko:D Ciepłe i wygodne:]Kupiłam sobie ostatnio w
        diversie.Nie które troche zbyt drogie np.599zł bez przesady.:/
      • Gość: s.fenix Re: Bluzy z kapturem IP: 193.28.226.* 06.07.05, 13:20
        Polecam nowiutkie bluzy Moro Shine. Mam biala. Jest sliczniutka, bardzo ciepla
        i nie sprawia wrazenia typowo "sportowej". ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka