Gość: asia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 18:39 j.w. co proponujecie zeby nie zmarznac? zakladam rajstopy tylko gdy juz naprawde musze, gdy jest b. zimno... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daino Re: nienawidze rajstop !!!!!!!! 27.02.05, 18:54 nie znosze, nie nosze. skarpetki tez nie, jedynie na specjalne okazje(i gdy zimno). polecam wysokie buty i dlugie okrycia, ostatecznie wysokie welniane skarpety po kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: nienawidze rajstop !!!!!!!! 27.02.05, 19:10 Proponuję kupić sobie samochód z klimatyzacją. Dzięki takowemu nigdy, przenigdy nie wkładam rajstop. Też ich nie znoszę, czuję się jak w kaftanie. Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: nienawidze rajstop !!!!!!!! 27.02.05, 19:13 ja dodatkowo polecam podgrzewane siedzenia. i to nie prawda ze daje nieprzyjemny efekt zsiusiania - w tym przypadku jest cieplo a po 3 min zimno, a w tamtym cieplo pozostaje. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza kalesony Bundeswehry 27.02.05, 19:23 moja koleżanka uzywała jako piżamy i bardzo sobie chwaliła... a swoją drogą ,czujesz się jak w kaftanie - trudno.Zima... Ja też się nie cierpię zawijać i odwijać z tych wszystkich puchówek i szalików... Aha.Możesz jeszcze wyemigrować na południe. A nienawidzić,to można mordercy swojego brata.Nie rajstop. Odpowiedz Link Zgłoś