hiii 11.03.05, 22:29 bez_mapy - bardzo Cię przepraszam za umieszczenie Twego nicku w temacie, ale odkryłam, że to jest naprawdę MODNE! a ja, bezbronna niewolnica trendów, nie mogłam się oprzeć pokusie bycia jedną z najmodniejszych forumowiczek... :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bez_mapy Re: bez_mapy 11.03.05, 22:33 Nie, nie, nie, to świadczy tylko o braku wyobraźni. Ale rozumiem twoją ironię, mnie też to śmieszy:D Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: bez_mapy 11.03.05, 22:37 Hiii, nie poddawaj się dominującemu nurtowi! Bonć sobom! Modzie na wątki z geografią w tytule mówimy stanowcze nie! Precz z konformizmem i ślepym podążaniem za trendami! ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: bez_mapy 11.03.05, 22:42 Zgadzam się w 100%. A jeśli chodzi o mój nik - z geografią nie ma on nic wspólnego. Może gdybyś była z Wrocka, to być wiedziała, co oznacza określenie "bez mapy".:) Odpowiedz Link Zgłoś
hiii Re: bez_mapy 11.03.05, 22:45 Droga B_bb, doceniam Twoją troskę i - wierz mi - starałam się bydź sobom i nie poddawać się presji! jednak to takie trudne, mówić "żółte", podczas gdy wszyscy inni krzyczą "różowe" czy coś takiego. Moja psyche tego nie zniosła... dałam się ponieść fali. Nie jestem taka silna jak Ty, ale podziwiam cię i będę próbowała jak najszybciej odzyskać psychiczną równowagę... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: bez_mapy 11.03.05, 22:51 Trzymaj się i bądź dzielna. Wiem, że to trudne, ale wierzę w Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
hiii Re: bez_mapy 11.03.05, 22:54 wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć:) ps. wiesz, polecone mi kiedyś przez Ciebie warsztaty bardzo mi pomogły uporać się z problemem akceptacji mojego znaku zodiaku w czasie nowiu:))) Jeszcze raz dziękuję za okazane mi wtedy zrozumienie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: bez_mapy 11.03.05, 22:59 Zawsze służę pomocą psychologiczną. ;) Kurcze, ale Ty masz pamięć... :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiii Re: bez_mapy 11.03.05, 23:17 _bb napisała: > Zawsze służę pomocą psychologiczną. ;) dzięki jeszcze raz, jestem Twoją dłużniczką:) > Kurcze, ale Ty masz pamięć... :) nigdy Ci tego nie zapomnę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: bez_mapy 11.03.05, 22:59 Moja skromna rada: zmieńcie dilera dziewczyny, bo ten wam jakiś straszny szit sprzedaje! Odpowiedz Link Zgłoś