Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

tylko dla amatorek kolczykowania

12.03.05, 15:45
    nowy trend kolczykowy: galka oczna

www.anomalies-unlimited.com/Odd%20Pics3/Images/eyeheart.jpg
    ta moda zostala zdelegalizowana w Illinois. Dziewczyna, ktora wczoraj
    serwowala mi drinki, miala takie cos, czyli u nas mozna legalnie.
    Swoja droga ciekawe co nastepne: wlosy w nosie z blyszczacych nitek?
    Obserwuj wątek
      • kanapkazserem Re: tylko dla amatorek kolczykowania 12.03.05, 15:51
        No ja nie wiem czy taki nowy. O tym "cudzie" czytalam juz jakies 2 lata temu.
        Ponoć w Holandii było to bardzo popularne.
        • zettrzy Re: tylko dla amatorek kolczykowania 12.03.05, 16:23
          tak, to wymyslono w Holandii, ale bylo dosc lokalne, a teraz zaczyna sie
          rozprzestrzeniac
      • ludzka_budowla Re: tylko dla amatorek kolczykowania 12.03.05, 16:28
        o czego to ludzie nie wymysla.
        ja okulisty sie boje a co dopiero jakis eksperymentow z okiem.
        nigdy w zyciu bym sie na cos takiego nie zdecydowala (ze strachu)
        • vanillaice Re: tylko dla amatorek kolczykowania 12.03.05, 20:35
          A mnie się to podoba. Fajnie wygląda....
          • zettrzy Re: tylko dla amatorek kolczykowania 12.03.05, 21:00
            ale mialabys odwage? ja nie
            • vanillaice Re: tylko dla amatorek kolczykowania 12.03.05, 21:21
              W tej chwili mam kolczyki w uszach ( w prawym 4, w lewym 1) i pępęk, nie wiem
              czy miałabym odwagę....to jednak oko, ale podoba mi się, nawet bardzo
      • hiii Re: tylko dla amatorek kolczykowania 12.03.05, 21:20
        przeraża mnie to, ale może niesłusznie? czy któraś z Was mogłaby mi przyblizyć
        technikę wykonania takiego "czegoś"?
      • bez_mapy Re: tylko dla amatorek kolczykowania 12.03.05, 21:21
        Nie rozumiem tej delegalizacji!!! Przecież to moja sprawa, co mam w oku.:D
      • Gość: k Re: tylko dla amatorek kolczykowania IP: 213.216.87.* 12.03.05, 22:39
        o fuj
        • dziewczynaszermierza Re: tylko dla amatorek kolczykowania 12.03.05, 22:43
          nawet nie moge sie na to patrzec !!
          • zettrzy Re: tylko dla amatorek kolczykowania 13.03.05, 02:54
            no wlasnie, wielu ludzi tak reaguje i dlatego tu i owdzie to delegalizuja
            • vic_vic Re: tylko dla amatorek kolczykowania 13.03.05, 10:08
              delegalizowanie różnych rzeczy i zjawisk w Stanach to nic nowego. W którymś ze
              stanów (nie pamiętam gdzie, ale pewnie gdzieś w "religijnym pasie" na południu)
              zdelegalizowano np bardzo niskie biodrówki. Nie ma się co łudzić, że USA to
              kraj największej swobody. W tym jednak przypadku jestem w stanie to zrozumieć,
              mnie boli od samego patrzenia. Fe!
              • zettrzy Re: tylko dla amatorek kolczykowania 13.03.05, 14:41
                nie wiem czy o to Ci chodzi, w Wirginii chcieli zabronic noszenia majtek na
                widoku, takich wyciaganych nad spodnie, no i nie przeszlo bo nikt nie potrafil
                wymyslec jak okreslic "majtki" jezykiem stosownym dla prawnego dokumentu
                • vic_vic Re: tylko dla amatorek kolczykowania 13.03.05, 16:46
                  hmmm, może to i ta sama sprawa, choć pamiętam, że chodziło o bardzo niskie
                  biodrówki, a nie majtki. Miał to byś jeden z elementów prewencyjnych jeśli
                  chodzi o gwałty. Znacznie bardziej rygorystyczne są jednak prawa lokalne, nie
                  tylko w kwestii stroju, ale i innych zachowań tjk całowanie się w miejscach
                  publicznych, o ile mnie pamięć nie myli to gdzieś w Illinois. Jak porównać to z
                  prawem w niektórych stanach mówiącym o dopuszczalnym stężeniu alkoholu we krwi
                  podczas prowadzenia, to nie wiadamo czy śmiać się czy płakać. Ale to w końcu
                  Ameryka :)
      • Gość: :) Re: tylko dla amatorek kolczykowania IP: *.protonet.pl 13.03.05, 15:14
        Moim zdaniem super i chetnie bym takie cos sobie zrobila,gdyby nie istanialo
        ryzyko uszkodzenia siatkowki:)
      • Gość: M Re: tylko dla amatorek kolczykowania IP: *.saska.krakow.pl 13.03.05, 20:02
        wygląda ok, chociaż nigdy "na żywo" nie widziałam, ja jednak bałabym się.
        zresztą nawet uszu nie mam przekłutych i nie zamierzam przekłuwać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka