Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pończochy- prosba o radę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 13:46
    hm nie wiem czy sie odwazę bo ja z gatunku tych niesmialych.
    pare razy mój M. prosil bym dla niego zrobila striptiz.
    moje pytanie jest o ponczochy- chcialam miec na sobie tez ponczochy plus
    seksowny komplet. zakupilam raz ponczochy z Gatta ale one wykonczenie mają
    taką jakby imitację koronki-w dotyku to jest jak guma..takie to ma byc? czy
    te ponczochy sa badziewne?
    tak wiem ze prawdziwe ponczochy są drogie etc ja jednak pytam o tę koronkę.
    Obserwuj wątek
      • Gość: funghettino Re: pończochy- prosba o radę IP: *.pool82190.interbusiness.it 15.03.05, 13:57
        no jezeli sa to ponczochy samonosne, to pod spodem(znaczy pod koronka) maja
        takie cos gumiaste bo na czyms przeciez musza sie trzymac. jak nie chcesz gumy
        to kup normalne ponczochy, ale wtedy w pas musisz zainwestowac ;-)
        milej zabawy!!!
        • Gość: maja Re: pończochy- prosba o radę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 18:26
          NO ja dostałam pas od faceta . I mam z nim problem. Dzis w sklepie ogladalam
          ponczochy do pasa i tak sobie mysle .. jak ja mam je nosic do tego pasa :( Czy
          któraś z was moze mi powiedziec jak sieprzypina ponczochy
      • Gość: leeloo Re: pończochy- prosba o radę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.05, 22:13
        te ponczochy sa badziewne, nie trzymaja sie nogi.
        Kup lepiej Calzedonie lub Ibici
      • Gość: angel.a Re: pończochy- prosba o radę IP: 217.153.63.* 18.04.05, 11:05
        poncozchy przypinasz do pasa za pomocą zapinek. Pas ma przeważnie 4 zapinki po
        dwie z przodu i z tyłu. Zapinka ma nazwijmy to taką wypustkę którą wsadzasz pod
        pończoszkę a tą drugą część zapinasz od góry nasuwając na tę wypustkę. Muszisz
        mieć dobrze dopasowany pas do talii aby się on nie zsuwał wraz z pończoszkami
        bo będzie to niewygodne. Ale jeśli jest on OK to bardzo dobrze trzyma ponczochy
        (wiem bo często chodzę w takich). Pasy polecam jednak dobrych firm: począwszy
        od Triumpha, Lilly (kat srednia) po Chantelle, Valisere (to tez Triumph ale
        wyższa kalasa) które trzymają w przeciwieństwie do polskich producentów.
        Miłego noszenia i dużo sex-appealu!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka