Gość: Jeff IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.05, 20:20 Przed chwila wszedlem na stronke www.energie.it i stwierdzam ze maja NIEZIEMSKIE ciuchy. Szkoda tylko ze jedyny sklep u nas jest w Wa-wie. Ktos wie moze jak cenowo staja tam ciuchy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza A jak tam się wchodzi? 26.03.05, 20:32 bo stronka jest...i nie wiem jak w nią wejść ...podobnie www.prada.com Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: A jak tam się wchodzi? 26.03.05, 20:47 Może masz zablokowane wyskakujące okienka w swojej przeglądarce? Jeśli tak, to odblokuj dla tej strony i obejrzyj. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A jak tam się wchodzi? 26.03.05, 20:48 b_bb napisała: > Może masz zablokowane wyskakujące okienka w swojej przeglądarce? Jeśli tak, to > odblokuj dla tej strony i obejrzyj. Yyyy? A jak to się robi? I jak to się sprawdza? Kochanica,laik kompowy:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: A jak tam się wchodzi? 26.03.05, 20:53 Hmm, ja korzystam z mozilli firefox i mam w zakładce narzędzia- opcje- przeglądanie zaznaczone blokowanie wyskakujących okienek. Trzeba tam wejść i wkleić adres tej strony w okienku: witryny mające pozwolenie na wyskakiwanie okienek. Przy czym u mnie pokazuje się na pasku komunikat o zablokowanym okienku i wystarczy tam kliknąć, by odblokować. Chyba zbyt namieszałam, ale też jestem laikiem komuterowym. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A jak tam się wchodzi? 26.03.05, 20:56 Ja mam Firebird,ale chyba Cię zrozumiałam...Wklepałam adres witryny,teraz zobaczę,co się urodziło... Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A jak tam się wchodzi? 26.03.05, 20:59 nic mi nie wyskakuje...:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A jak tam się wchodzi? 26.03.05, 21:01 niemniej dzięki za rady:-) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: A jak tam się wchodzi? 26.03.05, 21:02 A może nie masz flasha? Stronka jest zrobiona we flashu. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A jak tam się wchodzi? 26.03.05, 21:04 b_bb napisała: > A może nie masz flasha? Stronka jest zrobiona we flashu. I co w związku z tym trzebazrobić?Jak się ma flasha,to ona się automatycznie otwiera (wyskakują okna)? Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: A jak tam się wchodzi? 26.03.05, 21:11 Nie wiem :P, zapytaj może na stronie o komputerach. Na pocieszenie wklejam Ci kilka obrazków z ciuchami z tej strony: www.energie.it/collection/8-ene-lookbook.jpg www.energie.it/collection/10-ene-lookbook.jpg www.energie.it/collection/12-ene-lookbook.jpg www.energie.it/collection/15-ene-lookbook.jpg Ja inaczej sobie wyobrażam nieziemskie ciuchy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A jak tam się wchodzi? 26.03.05, 21:14 no piękne chłopce;-))),a gdzie ciuchy damskie(czy ni ma?) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: A jak tam się wchodzi? 26.03.05, 21:19 Moda tylko dla samców tym razem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeff Re: A jak tam się wchodzi? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.05, 21:49 b_bb napisała: > Ja inaczej sobie wyobrażam nieziemskie ciuchy ;P Oj nieziemskie to sprawa wzgledna, mi sie BARDZO podobaja, innym moze sie nie spodobac :)) Po prostu po tym co sie oglada w jakis reserwatach, njujorkerach, hauzach, zarach itd to to sie podoba :))) Po prostu juz wszystko mi sie oklepalo z naszych sklepow dlatego to mi sie strasznie podoba :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: A jak tam się wchodzi? 26.03.05, 22:02 Wesołe, kolorowe, swobodne- nie są złe. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umaa Re: Energie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 21:18 ceny spodni to od ponad 100 euro w gore koszullki od jakis 50 iitd. nie wiem jak te ceny ksztaltuja sie w Polsce ale z tego co widzialm w sklepie (w Polsce) to podobnie jak w miss sixty maja kolekcje z zeszlych sezonow, a to skutecznie zniecheca mnie do zakupow, oczywiscie nie mowie o calym asortymencie, bo maja tez nowosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: littlefrog Re: Energie IP: 80.51.186.* 27.03.05, 00:15 Mi sie bardziej chlopcy podobaja :P Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Energie 27.03.05, 01:26 o, to w Europie pojawia sie moda na tanie badziewie rodem z Alfabettown? rozpoznaje styl dostarczycieli pizzy na wynos i ekip sprzatajacych biura znowu Ameryka gora... i prosze bez zadnych uwag o burakach i imperializmach, bo wyrazy zachwytu brzmia szczerze, wiec chyba nie wszystko burackie co hamerykanskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Energie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 14:10 zgadzam sie z Toba w 100%. ciuchy z energie wygladaja zajebiscie na facetach:-P mozna je kupic w wawie w wola parku (wspolny sklep energie i miss sixtie). normalne ceny sa dosyc wysokie, ale porownywalne z dieslem i pepe jeans, a ostatno ciekawsze i bardziej oruginalne. na wyprzedazach mozna kupic spodnie juz za 200zl. pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś