elejna 31.03.05, 18:24 Wiem że pojęcie odzież z klasą może wydać sie niektórym abstrakcyjne, jednak chciałam Was zapytać jak sądzicie ubrania której marki prezentują klasę i smak? Dziekuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kitty Re: Ubrania z klasą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 19:10 według mnie - VERO MODA> Chociaz klasa i smak sa pojeciami relatywnymi. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
krysia_laska Ubrania z klasą 02.04.05, 17:51 kostiumy i płaszcze - www.sobora.com.pl, www.aryton.pl inne ubrania - www.caterina.pl buty - www.venezia.pl torebki - www.batycki.pl, www.sagan.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Molton,Monnari 02.04.05, 20:45 i cholera jeszcze jednej - zapomniałam - na drugim piętrze warszawskiej Galerii Centrum,wściekle drogie (sweter 500 zł np.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarahg Re: Ubrania z klasą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 22:11 victoria's secerts Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: Ubrania z klasą 03.04.05, 22:19 Ciuchy - Deni Cler, Wallis Buty - Venezia, Ryłko Torebki - Batycki Odpowiedz Link Zgłoś