Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Quiosque - rozczarowanie

02.04.05, 18:15
    Natrafilam w internecie na strone tej firmy. Strona jest ladnie zrobiona i
    obszerna. Spodobalo mi sie to, ze mozna sie tam pobawic w wirtualna
    stylizacje, ubierajac w wybrane ciuszki kobiete i w ten sposob dopasowac do
    siebie ubrania.Upatrzylam wiec sobie kilka ciekawych szmatek. Dzis polecialam
    do butiku Quiosque zacierajac rece i cieszac sie z tego ile ja zrobie
    zakupow. Radosc nie trwala dlugo. Ubrania okazaly sie inne niz na fotkach.
    Spodziewana miniowka okazala sie byc spodnica do kolan, a opieta sukieneczka
    luznym workiem (rozmiar S). Upatrzonych bluzeczek nie bylo.Wyszlam
    zniesmaczona i z pustymi rekami :-(
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kot-kanapowiec Re: Quiosque - rozczarowanie IP: *.chello.pl 02.04.05, 18:34
        A może "przeidealizowałaś"? :) No bo z reguły tak jest, że na modelkach i na
        zdjęciach wszystko wygląda lepiej. Ja się jeszcze na niczym z tego sklepu nie
        zawiodłam. Koszule piorę w pralce, wiruję i nie są zniszczone - dobra jakość!
        • Gość: monika Re: Quiosque - rozczarowanie IP: *.plock.mm.pl 02.04.05, 21:10
          zgadzam sie z Toba, ubrania tej firmy sa bardzo dobre jakosciowo i trudne do
          zdarcia, a poza tym sa takie subtelne i delikatne. Kazda dziewczyna znajdzie tu
          cos dla siebie
      • Gość: ika Re: Quiosque - rozczarowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 11:38
        A mnie ich ciuszki bardzo rozczarowały. Rzeczywiście można znaleźć ładne
        ubranka, ale swetry strasznie szybko się mechacą, i to wszystkie( mam 4), więc
        to chyba nie jest kwestia przypadku. Zaznaczam, że swetry innych firm trzmają
        się dużo lepiej( szczególnie Solar), czyli to też nie moja wina.
      • Gość: inga Re: Quiosque - rozczarowanie IP: 194.63.133.* 03.04.05, 16:40
        kiedys tu kupowałam,naprawde mozna było znależć fajne rzeczy ale teraz sa tam
        własciwie tylko buble i coraz rzadziej tam zaglądam
      • ziyi kobieta zmienna jest 07.04.05, 22:14
        Jednak okazalo sie ze fasony ktore ogladalam to nie te co sobie upatrzylam.
        Poszlam tam jeszcze raz i wrocilam z kilkoma fajnymi ubraniami. Mam nadzieje ze
        sa dobrej jakosci bo wczesniej nie mialam ubran tej firmy. A zakladajac watek
        mialam kiepski humor ;-)
        Tak wiec odwoluje krytyke Quiosque. Sadze ze ubrania sa fajne, delikatne i w
        moim stylu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka