Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Styl Gwen Stefani.

13.04.05, 20:05
    Uwazam,ze kapitalny : www.luxuryfashion.com/obsession_gstefani_lamb.htm
    Podobaja mi sie jej pomysły i ekstrawagancja-cala jest fajna :) A Wy jak
    oceniacie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: marvellous Re: Styl Gwen Stefani. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 20:08
        Bardzo mi się podoba, przede wszystkim ze względu na oryginalność. Natomiast sama bym się tak głupio czuła:P.
        • Gość: morgiana Re: Styl Gwen Stefani. IP: *.play.net.pl / *.play.net.pl 13.04.05, 20:13
          Bardzo fajnie zestawia ubrania co tworzy hiper orginalny styl.Niektorzy
          twierdzą ze jest kiczowata zupełnie nie rozumiem gdzie tu kicz?Raczej
          ekstrawagancja w swietnym wydaniu.
      • idaadi Re: Styl Gwen Stefani. 13.04.05, 20:10
        Mnie się nie podoba.
        Takie to wszystko od parady.
        • bezsenna Re: Styl Gwen Stefani. 13.04.05, 20:12
          No co-nietuzinkowa jest :) Szkoda,ze u nas niestety o wiekszosci dodatkow,
          ciuchow moge pomarzyc tylko.... Laska jest super i pomyslec ze po 30-stce
      • maira Re: Styl Gwen Stefani. 13.04.05, 20:12
        mnie tylko osatnia fotka się podba-piękny ten płaszcz jest...
        • bezsenna Re: Styl Gwen Stefani. 13.04.05, 20:22
          niiom-cudny
          • maadz Re: Styl Gwen Stefani. 13.04.05, 20:24
            ciuchy ma raczej fajne, mam pare podobnych kombinacji :P ale wersja stanik na
            bluzke to niezbyt... :P
            • Gość: woszka Re: Styl Gwen Stefani. IP: *.wisla.chomont.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 20:54
              a mi najbardziej podoba sie fotka nr 3, poniewaz i ja styl taki preferuje:D
              ale trzeba przyznac, ze gwen ma duzo pomyslow i nigdy nie powiela swoich kreacji:)
              • Gość: Lenka Re: Styl Gwen Stefani. IP: *.chello.pl 13.04.05, 21:24
                Wg mnie tragiczny,bez ładu i składu.Szkoda bo warunki kobieta ma niezłe.
                Nie zdziwiłabym sie jak bym ją znalazła na jakiejś liście najgorzej ubranych
                kobiet na świecie.
                Jej śpiewanie też mi nie odpowiada.Jedyne co mi się podoba to jej mąż :)))
        • deadkennedy Re: Styl Gwen Stefani. 14.04.05, 12:18
          jakbym wygladala jak ona i miala tyle kasy tez bym byla ekstrawagancka zreszta
          ona jest wrecz przestrojona
      • lwica.salonowa Re: Styl Gwen Stefani. 13.04.05, 23:03
        Mi się pododba, wygląda bardzo niekonwencjonalnie i tak po swojemu. Poza tym
        bardzo ładna i zgrabna z niej kobieta. A jej mąż też mi się podoba :).
        • Gość: gabi Re: Styl Gwen Stefani - nie podoba mi się. IP: *.toya.net.pl 14.04.05, 00:26
          A mnie sie jej styl nie podoba. A co do zdjęć, podoba mi się tylko ten płaszcz
          w kartke na ostatnim zdjęciu, reszta do bani.
          • Gość: aga xxx IP: *.chello.pl 14.04.05, 14:38
            poza tym: o stylu nic nie sądzę, za to baaaardzo mi się podoba w ostatnim
            teledysku jej twarz, opalona do żóltej bluzki i czarnej opaski. Tez chce tak
            wygladac!!!!
            a kóry to jej mąż????
            • karrmen Re: xxx 14.04.05, 16:06
              > a kóry to jej mąż????

wolakista zespolu bush
      • misscraft Re: Styl Gwen Stefani. 14.04.05, 00:43
        Styl ciekawy, ale nie dla mnie, podoba mi się jej jasna cera z ciemną pomadką.
      • daino Re: Styl Gwen Stefani. 14.04.05, 14:06
        mnie sie nie podoba, eklektyzm na sile, ciekawe, ze najlepiej wyglada(ciagle)
        zakladajac kreacje innych projektantow. jej dodatki tez takie sobie.
      • Gość: anka Re: Styl Gwen Stefani. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 14:09
        Może być, chociaż nie powala mnie na kolana. Czasami trochę przekombinuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka