Gość: figa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:07 znacie może jakieś sposoby na pozbycie się krost na plecach? mam ich trochę , a niedługo trzeba będzie włożyć bluzki na ramiączkach albo wyjść na plażę. pomocy!!! /mam 15 lat/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziyi Re: krostki na plecach 15.04.05, 21:11 Jezeli chcesz wiedziec czy krostki na plecach samodne (patrz tytul forum) to odpowiedz brzmi nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: krostki na plecach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:18 no, nie ma co, dość osobliwe masz poczucie humoru. wpisałam się na "modzie", bo tu jest najwięcej ludzi. i chcę aby ktoś mi pomógł, a nie wyśmiał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ziyi Re: krostki na plecach 15.04.05, 22:00 Ale ja sie wcale nie wysmiewam. Pomocne moze byc przecieranie plecow Acnosanem, albo zmywanie Clean & Clear'em po myciu. Zalezy jakiego typu sa to krostki,takie drobne zgrubienia czy mocny tradzik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: krostki na plecach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 08:11 dziękuję ziyi! a ten acnosan można kupić bez recepty? i ile on kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: krostki na plecach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 08:13 aha, krosyki są czerwone i ropne Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: krostki na plecach 16.04.05, 09:42 spróbuj również pić wapno, co prawda pomaga raczej na uczuleniowe sprawy, ale może złagodzi i inne wypryski. na pewno nie zaszkodzi, dostępne w różnych smakach i z witaminą c. Jeśli nie pomoże ani to ani środki polecane wyżej, wybierz się do dermatologa bo może zapisać miksturę dostosowaną konkretnie do Twoich problemow skórnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: krostki na plecach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 15:14 dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś