Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

krostki na plecach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:07
    znacie może jakieś sposoby na pozbycie się krost na plecach? mam ich trochę ,
    a niedługo trzeba będzie włożyć bluzki na ramiączkach albo wyjść na plażę.
    pomocy!!! /mam 15 lat/
    Obserwuj wątek
      • ziyi Re: krostki na plecach 15.04.05, 21:11
        Jezeli chcesz wiedziec czy krostki na plecach samodne (patrz tytul forum) to
        odpowiedz brzmi nie!
        • Gość: figa Re: krostki na plecach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:18
          no, nie ma co, dość osobliwe masz poczucie humoru. wpisałam się na "modzie", bo
          tu jest najwięcej ludzi. i chcę aby ktoś mi pomógł, a nie wyśmiał!!!
          • ziyi Re: krostki na plecach 15.04.05, 22:00
            Ale ja sie wcale nie wysmiewam. Pomocne moze byc przecieranie plecow Acnosanem,
            albo zmywanie Clean & Clear'em po myciu. Zalezy jakiego typu sa to
            krostki,takie drobne zgrubienia czy mocny tradzik.
      • Gość: figa Re: krostki na plecach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 08:11
        dziękuję ziyi! a ten acnosan można kupić bez recepty? i ile on kosztuje?
      • Gość: figa Re: krostki na plecach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 08:13
        aha, krosyki są czerwone i ropne
        • vic_vic Re: krostki na plecach 16.04.05, 09:42
          spróbuj również pić wapno, co prawda pomaga raczej na uczuleniowe sprawy, ale
          może złagodzi i inne wypryski. na pewno nie zaszkodzi, dostępne w różnych
          smakach i z witaminą c.
          Jeśli nie pomoże ani to ani środki polecane wyżej, wybierz się do dermatologa
          bo może zapisać miksturę dostosowaną konkretnie do Twoich problemow skórnych.
      • Gość: figa Re: krostki na plecach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 15:14
        dzięki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka