Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

tłuste boczki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 21:46
    Ratujcie. Schudłam, wszystko pięknie , tylko między talią a biodrami odstaje
    takie nieestetyczne coś, co mnożna wziąć między palce i tym potrząsać,
    spodnie z obnizonym stanem ospadają, a za kilka miesięcy plaża. Zna może
    któraś jakieś sensowne ćwiczenia, bo odsysanie tłuszczu odpada, nie stać mnie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: zosia Re: tłuste boczki IP: *.cable.ubr06.dals.blueyonder.co.uk 17.04.05, 12:03
        ja tez tak mialam, ale pomogl hulaj-hop i zawijanie w folie na noc po uprzednim
        posmarowaniu kremem (ja uzywalam antycellulitysowy Vichy ale wydaje mi sie, ze
        mozesz uzywac roznych kremow przy tej kuracji)
        pozdrawiam
        • Gość: marianna Re: tłuste boczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 12:05
          dzięki, dam znać czy działa
      • Gość: vadee Re: tłuste boczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 12:47
        1 - hula-hop działa rewelacyjnie
        2 - ćwiczenie: leżycz na plecach, ręce rozłożone na boki. podkurczasz nogi do klatki piersiowej i powoli przekładasz nogi na prawą stronę, potem na lewą, znowu na prawą etc., ile wytrzymasz :) kolana razem!
        • Gość: marianna Re: tłuste boczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 15:25
          słuchajcie a kiedy są widoczne efekty takich ćwiczeń z hula-hop i ile trzeba
          hulać dziennie by przynosiło efekty?
          • kochanica-francuza Re: tłuste boczki 27.04.05, 15:33
            Gość portalu: marianna napisał(a):

> słuchajcie a kiedy są widoczne efekty takich ćwiczeń z hula-hop i ile trzeba
            > hulać dziennie by przynosiło efekty?
            genaralna zasada:choćby kwadrans,byle codziennie,regularnie
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka