Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Do dziewczyn kupujących z Bon Prix

22.04.05, 11:27
    Słuchajcie, dostałam katalog w prezencie i spodobał mi się tam jeden
    komplecik. Waham się jednak czy go zamówić ponieważ nie umiem kupować ze
    zdjęć i nigdy nic u nich nie kupowałam (szczerze mówiąc, do tej pory nie
    miałam pojęcia co oni oferują).
    Chciałam zatem spytać jaka jest jakość tych ubrań? Jak są uszyte, czy szwy
    nie puszczają itp. No, na zdjęciach wyglądają ładnie, ale... Warto? Bo jeśli
    to jest coś takiego jak na bazarkach to nie chcę ryzykować.
    Z góry dziękuję za pomoc.

Obserwuj wątek
      • Gość: madzi1 Re: Do dziewczyn kupujących z Bon Prix IP: *.acn.waw.pl 22.04.05, 11:33
        a bylas na ich stronie? www.bonprix.pl moja mama ostatnio kupila u nich zakiet
        i spodnie i sa ok :) aha i koniecznie sprawdz tabele z rozmiarami bo maja
        troche zawyzone.
        • Gość: lisa Re: Do dziewczyn kupujących z Bon Prix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 11:42
          moja znajoma kupiła raz bluzeczkę z bonprix, ale wyglądała zupełnie inaczej niż
          na zdjęciu (szeroki różowy wór :))... kiedy zadzwoniła z reklamacją, powiedziano
          jej, że do zdjęć rzeczy są np spinane z tyłu i dlatego wyglądają na obcisłe =\
          pieniędzy jej nie zwrócono
          • black_magic_women Re: Do dziewczyn kupujących z Bon Prix 22.04.05, 12:13
            wiele modelek fotografowanych dla potrzeb katalogow opowiadalo ,ze ciuchy spina
            sie /zszywa zeby dobrze lezaly.jest to ponoc nagminne...
        • krowa_w_kropki Re: Do dziewczyn kupujących z Bon Prix 22.04.05, 11:43
          A ja upatrzyłam tunikę i spodnie. Czyli jesli noszę 38 i tak zamówię to mogę
          spokojnie przytyć, bez obawy że potem się nie zmieszczę? :) Tak, widziałam ich
          stronę internetową ale niestety niewiele mi to pomogło, ja jestem
          typem "macanta". Znaczy muszę pomacać zanim kupię.
      • Gość: lisek Re: Do dziewczyn kupujących z Bon Prix IP: *.icpnet.pl 22.04.05, 11:49
        Ja zamówiłam sobie kiedyś kilka rzeczy, tylko nie pamietam już, czy z Bon Prix,
        czy w Quelle. W każdym razie prawie poryczałam się ze wściekłości, gdy dostałam
        paczkę! Zdaję sobie sprawę, że to inne firmy i trudno mierzyć je tą samą miarą,
        ale fakt faktem: kupując coś, co widzisz tylko na zdjęciu, zawsze ponosisz ryzyko.
        Ja już nigdy nie zrobię zakupów w ten sposób, bo straciłam trochę pieniedzy, a
        ciuchy nadają się do wiosennych porzadków :(
        • Gość: Ewa Re: Do dziewczyn kupujących z Bon Prix IP: *.turystyka.tarnow.pl 22.04.05, 12:21
          Ja wczoraj dostałam paczke z Neckermanna. Zamóiłam sweterek i top w slicznym
          białym kolorze. To co dostałam było tak paskudne ze bez chwili zastanowienia
          zapakowałam to z powrotem i dzis nadałam im spowrotem. Zamówiłam rozmiar
          mniejsze, bo wiedziałam ze zawyrzaja numeracje a i tak wyglądałam jak w worku;/
          Co do jakości to szkoda gadać, w dyskontach odzieżowych są rzeczy lepszej
          jakości!!
          Raz na zawsze wyleczyłam się z kupowania z katalogów:(
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka