Gość: asia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:34 a) taka chuda osoba b) taka gruba osoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b_bb Re: w co powinna się ubrać... 26.04.05, 15:23 a) w coś ładnego b) w coś ładnego Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: w co powinna się ubrać... 26.04.05, 15:26 a) w coś takiego b) w coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: w co powinna się ubrać... 26.04.05, 15:27 a)tylko nie takie coś b)tylko nie w takie coś Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: w co powinna się ubrać... 26.04.05, 16:00 lucy215 napisała: > a)tylko nie takie coś > b)tylko nie w takie coś a) to może w takie coś? b) to może w takie coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_mapy Re: w co powinna się ubrać... IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 15:31 Grubasy i chudzielce najpierw powinny się zastanowić jak doprowadzić swoją sylwetkę do normalnych rozmiarów, a nie zastanawiać się co założyć. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: w co powinna się ubrać... 26.04.05, 15:37 Słusznie! A zanim to się stanie, niech chodzą nago po własnym domu (z siłownią, basenem i salą gimnastyczną), a z domu wychodzą tylko w nocy owinięte w worek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_mapy Re: w co powinna się ubrać... IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 15:55 Grubasy nie powinny wychodzić z domu, bo niby jakim prawem mają zajmować więcej powierzchni niż inni np. w autobusie? Siądzie taka prawie na dwóch siedzeniach, a jedzie przecież na jednym bilecie... A jak stoi i autobus gwałtownie zahamuje, to działa jak taran na innych ludzi. Co do chudzielców, to też niech nie wychodzą z domu, bo wyglądają jak w ostatnim stadium raka i jak na taką popatrzysz, to masz zepsuty dzień:D Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: w co powinna się ubrać... 26.04.05, 15:57 Jak to dobrze, że jednak nie pokazałaś tutaj swoich zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: w co powinna się ubrać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:11 > Co do chudzielców, to też niech nie wychodzą z domu, bo wyglądają jak w > ostatnim stadium raka i jak na taką popatrzysz, to masz zepsuty dzień:D O, wypraszam sobie! Ja jestem chudziutka, rozmiar ubrania 34, ale figurkę mam jak marzenie. Może ty masz zepsuty dzień bo też chciałabyś żeby ci się sadło nie wylewało, a tak zajmujesz dwa miejsca w autobusie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_mapy Re: w co powinna się ubrać... IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 16:16 Nie zaliczam się ani do grubasów ani do chudzielców, chociaż to rzecz względna: dla nie których ważąc 50 kg przy wzroście 163cm mogę być za chuda a dla innych za gruba. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: w co powinna się ubrać... 26.04.05, 16:41 o to to, bez_mapy. Zajmuje 2 meijsca, a spróbuj tylko usiąść przy oknie to będziesz zmiażdżony jak sardynka, przyklejony do szyby z twarzą niczym glonojad, a łapa grubsza od mojej nogi ugrzęźnie swoim łokciem w moim brzuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_mapy Re: w co powinna się ubrać... IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 16:49 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety do bez_mapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:48 Ty jesteś tłusta! przy takim wzroscie taka waga!? masz nadwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_mapy Re: do bez_mapy IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 16:56 To mój biust tyle waży:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: do bez_mapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:00 To znaczy, ze masz nieproporcjonalną figurę? Współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_mapy Re: do bez_mapy IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 17:02 Szczypła dziewczyna z dużym biustem jest nieproporcjonalna? Sądzę, że to marzenie większości mężczyzn... Zresztą, nie będę z tobą polemizować, bo wiem swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: do bez_mapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:05 Gość portalu: bez_mapy napisał(a): > Szczypła dziewczyna z dużym biustem jest nieproporcjonalna? Tak. > Sądzę, że to marzenie większości mężczyzn... No to źle sądzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_mapy Re: do bez_mapy IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 17:13 A co ty tam możesz wiedzieć... Ja wiem, co mówię, bo nie mogę się opędzić od facetów. I w tym miejscu chciałam zaapelować do płaskich grubasek: trzymajcie tych swoich panów na smyczy, bo już mnie nie bawi to ciągłe opędzanie się od waszych dennych fecetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: do bez_mapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:18 A później się obudziłaś :))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_mapy Re: do bez_mapy IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 17:24 To nie kopszmar, to jawa: przychodzi taki frajer do klubu z szarą myszką, a później się do mnie przystawia na parkiecie, albo głupawo uśmiecha, kiedy jego panna jest w toalecie. A wy, nieświadome niczego brzydule krytykujecie na tym forum krótkie sukieneczki z dekoltami, nazywając je wulgarnymi. Czasami chciałabym, żeby waszym paskudnym facetom one też się nie podobały, bo miałabym święty spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: do bez_mapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:30 > A wy, nieświadome niczego brzydule Byś sie zdziwiła. Poza tym tynie śnisz, ty nienormalna jesteś :))). Odpowiedz Link Zgłoś
aksia do bez_mapy 06.05.05, 18:52 lepiej załatw sobie tmape po życiu, bo jestes tak zadufana w sobie, że nawet nie potrafisz pojąć faktu, że ci faceci, którzy na ciebie "lecą", poprostu szukają jakiejś łatwej lotki do wyrwania. patrzą na twoje być może duże cyce i myślą " z ta na pewno nie będzie ciężko" albo porprostu są tak najeb...,że nie widzą za co sie biorą. w kazdym razie żaden facet nigdy nie będzie cię szanował, zachowujesz sie jak tania dziw...(nie lubie obrazac ludzi, ale ty na to zasługujesz) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: do bez_mapy 06.05.05, 19:38 Uderz w stół...:D Ale dajecie się sprowokować, jak małe dzieci:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z_mapą Re: w co powinna się ubrać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:12 Gość portalu: bez_mózgu napisał(a): > Grubasy nie powinny wychodzić z domu, bo niby jakim prawem mają zajmować więcej > > powierzchni niż inni np. w autobusie? Siądzie taka prawie na dwóch siedzeniach, > > a jedzie przecież na jednym bilecie... A jak stoi i autobus gwałtownie > zahamuje, to działa jak taran na innych ludzi. Co do chudzielców, to też niech > nie wychodzą z domu, bo wyglądają jak w ostatnim stadium raka i jak na taką > popatrzysz, to masz zepsuty dzień:D ale z ciebie prostaczka zycze ci z calego serca zeby kiedys taki grubas zmasakrowal cie sadlem na smierc w autobusie..za takim suczyskiem nikt nie bedzie plakal!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_mapy Re: w co powinna się ubrać... IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 17:17 Gratuluję poczucia humoru i dystansu. Mam znajomą przy tuszy, która w towarzystwie opowiada dowcipy o grubasach i sama się z siebie śmieje - wszyscy ją uwielbiają. A takie sfrustrowana, zgorzkniałe dewoty zacietrzewiające się przy każdej okazji, to dopiero pośmiewisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brak slow do bez_mapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:26 ale z ciebie prostaczka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_mapy Re: do bez_mapy IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 18:33 A z ciebie debilka. No to sobie pogadałyśmy na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Chłopy też nie powinny jeździć autobusami 26.04.05, 18:55 idąc tym tokiem myślenia - nieważne,chudy czy gruby rozkraczy się zawsze,jak by miał kolce na jajach (ktoś nazwał ten typ pasażera Kolczate Jaja)i przyprze bliźniego do okna albo do połowy wypchnie w przejście między siedzeniami... Chłopy trenować siedzenie z nogami razem,a przed egzaminem z tego przedmiotu nie wychodzić z domu!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś