Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

w co powinna się ubrać...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:34
    a) taka chuda osoba

b) taka gruba osoba?
    Obserwuj wątek
      • lucy215 Re: w co powinna się ubrać... 26.04.05, 15:21
        w takie ładne rzeczy.
      • b_bb Re: w co powinna się ubrać... 26.04.05, 15:23
        a) w coś ładnego
        b) w coś ładnego
      • krowa_w_kropki Re: w co powinna się ubrać... 26.04.05, 15:26
        a) w coś takiego

b) w coś takiego
      • lucy215 Re: w co powinna się ubrać... 26.04.05, 15:27
        a)tylko nie takie coś
        b)tylko nie w takie coś
        • krowa_w_kropki Re: w co powinna się ubrać... 26.04.05, 16:00
          lucy215 napisała:

> a)tylko nie takie coś
          > b)tylko nie w takie coś

a) to może w takie coś?
          b) to może w takie coś?
      • Gość: bez_mapy Re: w co powinna się ubrać... IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 15:31
        Grubasy i chudzielce najpierw powinny się zastanowić jak doprowadzić swoją
        sylwetkę do normalnych rozmiarów, a nie zastanawiać się co założyć.
        • b_bb Re: w co powinna się ubrać... 26.04.05, 15:37
          Słusznie! A zanim to się stanie, niech chodzą nago po własnym domu (z siłownią,
          basenem i salą gimnastyczną), a z domu wychodzą tylko w nocy owinięte w worek.
          • Gość: bez_mapy Re: w co powinna się ubrać... IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 15:55
            Grubasy nie powinny wychodzić z domu, bo niby jakim prawem mają zajmować więcej
            powierzchni niż inni np. w autobusie? Siądzie taka prawie na dwóch siedzeniach,
            a jedzie przecież na jednym bilecie... A jak stoi i autobus gwałtownie
            zahamuje, to działa jak taran na innych ludzi. Co do chudzielców, to też niech
            nie wychodzą z domu, bo wyglądają jak w ostatnim stadium raka i jak na taką
            popatrzysz, to masz zepsuty dzień:D
            • b_bb Re: w co powinna się ubrać... 26.04.05, 15:57
              Jak to dobrze, że jednak nie pokazałaś tutaj swoich zdjęć.
            • Gość: anka Re: w co powinna się ubrać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:11
              > Co do chudzielców, to też niech nie wychodzą z domu, bo wyglądają jak w
              > ostatnim stadium raka i jak na taką popatrzysz, to masz zepsuty dzień:D

O, wypraszam sobie! Ja jestem chudziutka, rozmiar ubrania 34, ale figurkę mam
              jak marzenie. Może ty masz zepsuty dzień bo też chciałabyś żeby ci się sadło
              nie wylewało, a tak zajmujesz dwa miejsca w autobusie.
              • Gość: bez_mapy Re: w co powinna się ubrać... IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 16:16
                Nie zaliczam się ani do grubasów ani do chudzielców, chociaż to rzecz względna:
                dla nie których ważąc 50 kg przy wzroście 163cm mogę być za chuda a dla innych
                za gruba.
                • r.richelieu Re: w co powinna się ubrać... 26.04.05, 16:41
                  o to to, bez_mapy. Zajmuje 2 meijsca, a spróbuj tylko usiąść przy oknie to
                  będziesz zmiażdżony jak sardynka, przyklejony do szyby z twarzą niczym
                  glonojad, a łapa grubsza od mojej nogi ugrzęźnie swoim łokciem w moim brzuchu.
                  • Gość: bez_mapy Re: w co powinna się ubrać... IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 16:49
                    :D
                • Gość: niestety do bez_mapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:48
                  Ty jesteś tłusta! przy takim wzroscie taka waga!? masz nadwagę.
                  • Gość: bez_mapy Re: do bez_mapy IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 16:56
                    To mój biust tyle waży:D
                    • Gość: . Re: do bez_mapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:00
                      To znaczy, ze masz nieproporcjonalną figurę? Współczucia.
                      • Gość: bez_mapy Re: do bez_mapy IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 17:02
                        Szczypła dziewczyna z dużym biustem jest nieproporcjonalna? Sądzę, że to
                        marzenie większości mężczyzn... Zresztą, nie będę z tobą polemizować, bo wiem
                        swoje...
                        • Gość: . Re: do bez_mapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:05
                          Gość portalu: bez_mapy napisał(a):

> Szczypła dziewczyna z dużym biustem jest nieproporcjonalna?

Tak.

> Sądzę, że to marzenie większości mężczyzn...

No to źle sądzisz.
                          • Gość: bez_mapy Re: do bez_mapy IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 17:13
                            A co ty tam możesz wiedzieć... Ja wiem, co mówię, bo nie mogę się opędzić od
                            facetów. I w tym miejscu chciałam zaapelować do płaskich grubasek: trzymajcie
                            tych swoich panów na smyczy, bo już mnie nie bawi to ciągłe opędzanie się od
                            waszych dennych fecetów.
                            • Gość: . Re: do bez_mapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:18
                              A później się obudziłaś :))).
                              • Gość: bez_mapy Re: do bez_mapy IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 17:24
                                To nie kopszmar, to jawa: przychodzi taki frajer do klubu z szarą myszką, a
                                później się do mnie przystawia na parkiecie, albo głupawo uśmiecha, kiedy jego
                                panna jest w toalecie. A wy, nieświadome niczego brzydule krytykujecie na tym
                                forum krótkie sukieneczki z dekoltami, nazywając je wulgarnymi. Czasami
                                chciałabym, żeby waszym paskudnym facetom one też się nie podobały, bo miałabym
                                święty spokój.
                                • Gość: . Re: do bez_mapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:30
                                  > A wy, nieświadome niczego brzydule

Byś sie zdziwiła. Poza tym tynie śnisz, ty nienormalna jesteś :))).
                                • aksia do bez_mapy 06.05.05, 18:52
                                  lepiej załatw sobie tmape po życiu, bo jestes tak zadufana w sobie, że nawet
                                  nie potrafisz pojąć faktu, że ci faceci, którzy na ciebie "lecą", poprostu
                                  szukają jakiejś łatwej lotki do wyrwania. patrzą na twoje być może duże cyce i
                                  myślą " z ta na pewno nie będzie ciężko" albo porprostu są tak najeb...,że nie
                                  widzą za co sie biorą. w kazdym razie żaden facet nigdy nie będzie cię
                                  szanował, zachowujesz sie jak tania dziw...(nie lubie obrazac ludzi, ale ty na
                                  to zasługujesz)
                                  • bez_mapy Re: do bez_mapy 06.05.05, 19:38
                                    Uderz w stół...:D Ale dajecie się sprowokować, jak małe dzieci:D
            • Gość: z_mapą Re: w co powinna się ubrać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:12
              Gość portalu: bez_mózgu napisał(a):

> Grubasy nie powinny wychodzić z domu, bo niby jakim prawem mają zajmować
              więcej
              >
              > powierzchni niż inni np. w autobusie? Siądzie taka prawie na dwóch
              siedzeniach,
              >
              > a jedzie przecież na jednym bilecie... A jak stoi i autobus gwałtownie
              > zahamuje, to działa jak taran na innych ludzi. Co do chudzielców, to też
              niech
              > nie wychodzą z domu, bo wyglądają jak w ostatnim stadium raka i jak na taką
              > popatrzysz, to masz zepsuty dzień:D

ale z ciebie prostaczka zycze ci z calego serca zeby kiedys taki grubas
              zmasakrowal cie sadlem na smierc w autobusie..za takim suczyskiem nikt nie
              bedzie plakal!!

• Gość: bez_mapy Re: w co powinna się ubrać... IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 17:17
                Gratuluję poczucia humoru i dystansu. Mam znajomą przy tuszy, która w
                towarzystwie opowiada dowcipy o grubasach i sama się z siebie śmieje - wszyscy
                ją uwielbiają. A takie sfrustrowana, zgorzkniałe dewoty zacietrzewiające się
                przy każdej okazji, to dopiero pośmiewisko.
                • Gość: brak slow do bez_mapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:26
                  ale z ciebie prostaczka...
                  • Gość: bez_mapy Re: do bez_mapy IP: *.wroclaw.mm.pl 26.04.05, 18:33
                    A z ciebie debilka. No to sobie pogadałyśmy na poziomie.
      • kochanica-francuza Chłopy też nie powinny jeździć autobusami 26.04.05, 18:55
        idąc tym tokiem myślenia - nieważne,chudy czy gruby rozkraczy się zawsze,jak by
        miał kolce na jajach (ktoś nazwał ten typ pasażera Kolczate Jaja)i przyprze
        bliźniego do okna albo do połowy wypchnie w przejście między siedzeniami...

Chłopy trenować siedzenie z nogami razem,a przed egzaminem z tego przedmiotu nie
        wychodzić z domu!;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka