Gość: paula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 14:12 znacie plecaki tejze firmy? spotykam na ulicy od pewnego czasu, nawet solidnie wygladaja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umaa Re: plecaki firmy Baso czy jakos tak 29.04.05, 14:14 moze chodzi Ci o Passo? ja nigdy nie mialam ale u mnie w szkole kilka osob mialo i nie widzialam zeby jakos specjalnie szybko sie niszczyly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: plecaki firmy Baso czy jakos tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 14:15 nie, chodzi mi o Baso ewentualnie Caso. ostatnio dziewczyna w tramwaju miala taki niebiesko-szary, pakowny, amortyzowany na tych paskach, cosie zaklada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: plecaki firmy Baso czy jakos tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 15:39 sorry, rzeczywiscie PASO - kolezanka ma taki plecak i na etykiecie jest Plecak Paso model jakistam dobra ta firma? ile kosztuje takowy plecak? kolezanka nie wie, bo dostala go w prezencie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: plecaki firmy Baso czy jakos tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 15:42 ooo, moja kolezanka dostala taki: multisports.sklep.pl/index.php? m=page&s=u4wy78pomahfrjh80gqmw9axrx0xjlyw&id=3186 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MAGDA> Re: plecaki firmy Baso czy jakos tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 17:27 Niewiem jaki jest ten twojej koleżanki, ąale plecaki raczej dziecinne. Średnio z ich jakością, ale raczej w dół:( Ceny niskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara PASO IP: *.4web.pl 29.04.05, 18:22 To jest ich strona, ale jak ona działa, to nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaqus Re: plecaki firmy Baso czy jakos tak IP: 82.160.7.* 29.04.05, 19:55 co do plecaków PASO przypomniał mi sie ich fenomem- będąc na wymianie młodzieżowej we Wloszech tamtejsi chłopcy uwielbiali te plecaki, zwłasza mega wielkie, w odblaskowych kolorach, zupełnie jakby nosili je od podstawówki, komicznie to wyglądalo jak koleś był caly w skórze, w ogóle ciuszki z najwyższej półki i ten plecak :) kiedy przyjechali do Polski dzielnie paradowali z tymi plecakami, a my baliśmy się, żeby miejscowe karki się nie przyczepiły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: plecaki firmy Baso czy jakos tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 20:03 a myslicie ze jesli mam okazje dostac taki plecak za friko to warto? czy lepiej zainwestowac w Jansporta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: plecaki firmy Baso czy jakos tak IP: 80.51.245.* 29.04.05, 20:05 Wydaje mi się że wydam te 35 zł i kupię ten plecak w tym sklepie na www.multisports.sklep.pl Jest tani,mój kumpel takiego ma i powiedział że jest bardzo solidny Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciorun Re: plecaki firmy Baso czy jakos tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 20:12 takiego ma? to ładnie, że ma takiego solidnego plecaka;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciorun Re: plecaki firmy Baso czy jakos tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 20:15 moim zdaniem te plcaki są badziewiaste. szkoda by mi było tych 35 zł. Ja mam od 4 lat Wolf ganga i jest w porządku. Wole zainwestować więcej kasy i mieć coś fajnego i trwałego. Podobaja mi sie jansporty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: plecaki firmy Baso czy jakos tak IP: *.4web.pl 29.04.05, 21:48 Przepraszam, nie mam nic do ciebie, absolutnie , ale nie mogę się powtrzymać:))))))) Plecak o nazwie Wolfgang:)))))Pojechane:))))))Ja i mój Helmut Nosimy Tylko Wolfgangi:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MAGDA> Re: Jansport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 18:50 Ja mam plecak JanSport i jestem baaardzo zadowolona. A Paso miałam i milo nie wspominam. Wolfgang też ma fajne, ale Paso... Paulinko, nie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś