Gość: ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 10:05 kupilam wczoraj fajny różowy (nigdy nie lubilam różu, ale wczoraj sie skusilam) biustonosz w KappAhlu? Trwala jest bielizna z tego sklepu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
winogroneczka Re: staniki z KappAhl 07.05.05, 10:40 ja tez sobie niedawno kupilam tam rozowy, czy jest w srodku napis "I love you"? :) mam go niedługo wiec niewiem jak jakosc ale moja kolezanka ma stamtąd stanik z oliwką już 4 lata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: staniki z KappAhl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:31 Tak, jest napis w środku:)) a stanik bardzo wygodny, mam nadzieje ze trwaly bedzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lea Re: staniki z KappAhl IP: *.acn.waw.pl 07.05.05, 13:31 A czy ten stanik ma oliwkę w miseczkach? (tzn. chodzi o ten wypychacz z oleju silikonowego?) Bo jeśli tak, to ja taki mam rok. Ogólnie jestem zadowolona, tylko niestety prawie po każdym użyciu muszę go prać, bo zawartość miseczek szybko zaczyna brzydko pachnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: staniki z KappAhl 07.05.05, 13:37 mam kilka stanikow ztego sklepu i nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: staniki z KappAhl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 19:32 a ile zaplacilas ? ja 29,90 Odpowiedz Link Zgłoś