Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

TOP SECRET

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:39
    Nigdy nie kupowałam niczego w tym sklepie,ale po obejrzeniu nowej kolekcji na
    stronie www.topsecret.pl/?section=kolekcja&rodzaj=k&typ=bluzki
    musze przyznać,że niektóre rzeczy są naprawdę ładne i chętnie bym sobie kupiła
    kilka.Czy ktoś orientuje się jakie są tam ceny?Ile może kosztować taka
    przykładowa bluzeczka w linku?
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: szafa-grająca Re: TOP SECRET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:39
        Chodzi mi o tą 11 bluzkę z kolei,białą w kwiaty.
      • Gość: Lea Re: TOP SECRET IP: *.acn.waw.pl 07.05.05, 13:29
        A ile mogą kosztować te sukienki? Są świetne, ale nie wiem czy mnie stać? Może
        jakaś forumowiczka się orientuje?
        • black_magic_women Re: TOP SECRET 07.05.05, 13:43
          bluzeczki plocienne sa w TS po ok70 zl,spodnie lniane po ok89,sukienki chyba tez
          w tych cenach.Bylam tam przypadkowo,ale musze przyznac,ze nie jest to taki
          straszny sklep jak myslalam.Maja tam proste,codzienne rzeczy w rozsadnych cenach.
      • Gość: ewcia Re: TOP SECRET IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.05.05, 17:34
        Ja zagladam do TOP SECRET czesto i zawsze wychodze z jakas fajna rzecza- i co
        najlepsze z tego co widze malo osob przynajmniej z mojego potoczenia tam sie
        ubiera- sklep nie jest az tak powszechny. Wiadomo ze nie cala kolekcja jest
        fantastyczna , ale rzeczy sa dobre gatunkowo- koszulki- mamj ze 3 njuz ponbad
        rok i ich wyglad i fason sie nie zminil, a ceny naprawde przystepne- kupilam
        tam t-shirt- za 19.90; za 29.90; za 26,90; sweterek- 49 zł, spodnie lnianbe za
        79 zł.. powiej ze warto!!!
        • Gość: jjj Re: TOP SECRET IP: *.stacje.agora.pl 08.05.05, 17:53
          A gdzie jest w Wawie? powiedzcie:)))
      • Gość: kori9 Re: TOP SECRET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 19:07
        Ja osobiście nie jestem zadowolona z tej firmy.Ostatnio moj mąż kupił sobie
        koszule i niestety po kilku minutach noszenia od prasowania była cała
        pognieciona.Właściwie to nadaje się do noszenia po domu!Wcześniej natomiast
        kupiłam sobie sportowa torbe i po ok.2 tyg zrobiła mi sie dziura.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka