kochanica-francuza 22.05.05, 22:56 Kasę trzeba wydać,nioe może zalegać:) a ja myślałam,że jak kasa zalega na lokatach,to jej przybywa? zacofana jestem...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bez_mapy Re: Ciekawa wypowiedź 22.05.05, 22:59 A tam lokaty -pieniądz robi pieniądz -lepiej go wydać np. kupić jakąś dobrą nieruchomość, ziemię. Lokaty są dla frajerów. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Ciekawa wypowiedź 22.05.05, 23:03 bez_mapy napisała: > A tam lokaty -pieniądz robi pieniądz -lepiej go wydać np. kupić jakąś dobrą > nieruchomość, ziemię. Lokaty są dla frajerów. sorry ale pleciesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka333 Re: Ciekawa wypowiedź IP: *.aster.pl 22.05.05, 23:00 To zależy jaka kasa i skąd. Ja mam kase ale inwestuję, bo nie wierzę w emerytury z ZUS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Ciekawa wypowiedź IP: *.aster.pl 22.05.05, 23:02 eee...pieniądze są po to aby je szanować(tzn nie miętosić)ale i po to żeby wydawać. Najwyżej będę żarła zupki chińskie.Trudno,schudnę.Niestety/stety na razie zupki mi nie grożą więc trochę mi przybyło. Odpowiedz Link Zgłoś