misia9910 23.05.05, 15:13 już chodzicie w japonkach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
easier_to_fly Re: Japonki! 23.05.05, 15:18 Ja dzisiaj w przerwie między wykładami specjalnie pojechałam do domu, żeby zmienić buty, bo nie mogłam wytrzymać, chociaż byłam na boso...Wyciągnęłam więc japonki, które kupiłam już daaawno temu [pogoda :/] i na piechotę przeszłam się na uczelnię...saama przyjemność :] Mam nadzieję, że pogoda nie zmusi mnie do zmiany obuwia :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pump_it_up Re: Japonki! IP: *.broker.com.pl 23.05.05, 17:05 Jakis czas temu zastanawialam sie nad ich kupnem, ale trzeba miec naprawde ladne stopy, zeby sie dobrze w nich prezentowac. Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: Japonki! 23.05.05, 17:10 Eee tam...Ja od lat cierpię na kompleks rozlazłych stóp:) Ale jakoś się przełamuję, bo nie wyobrażam sobie biegać latam w jakichś buciorach, więc zostają klapeczki i sandały wszelkiego rodzaju...Poza tym dzisiaj pan woźny powiedział mi, że mam śliczne małe stópki i, cholera, uwierzyłam w siebie :P To nam, babom, po prostu ciągle się coś wydaje...Wystarczy ładny pedicure i jazda...:P Odpowiedz Link Zgłoś
ludzka_budowla Re: Japonki! 23.05.05, 22:49 jeszcze nie. ale przyjdzie pora odpowiednia to pewnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
enixx Re: Japonki! 23.05.05, 22:52 Wybralam sie na uczelnie w skorzanych adidasach i calydzien zalowalam, ze nie zalozylam japonek albo jakis lzejszych butow. Ale mam nadzieje, ze pogoda tak szybko nie minie i jeszcze sie nachodze :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Nigdy w mieście 23.05.05, 22:53 a poza tym,jeszcze nie kupiłam,nie mogę trafić ładnych... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Nigdy w mieście 24.05.05, 19:08 wiss napisała: > a dlaczego to nigdy w mieście? a bo takie mamy nerwicowe zasady - klapek to w zasadzie nie but,prawie go nie ma,no i do tego może spaść (nie pisz mi,że ci nigdy nie spadły - na nerwicowe lęki nie ma siły) Odpowiedz Link Zgłoś
wiss Re: Nigdy w mieście 25.05.05, 09:52 Nie napiszę. Nie polemizuję z nerwicami i lękami - sama mam swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
avarja Re: Nigdy w mieście 25.05.05, 21:57 Bo się brudzą stopy?! Bleee... Potem mieć je jak jakiś żebrak... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Kaczuszka 23.05.05, 23:03 Dziewczyny, moze Wy mi odpowiecie, bo zapytalam w innym watku i chyba mnie wzieli za jakiegos przyglupa. Ale ja naprawde nie wiem, i ciekawosc mnie wykonczy. Co to sa "buty na kaczuszce"?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiii Re: Kaczuszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 23:15 jaleo napisała: > Co to sa "buty na kaczuszce"?? wg mnie to: www.rylko.com/bin/kolekcje_obuwie_rylko_20050415172958_1113578998.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
meren_re69 Re: Kaczuszka 24.05.05, 12:08 pewnie, że chodzimy w japonkach :)] (oczywiście jeśli nie pada) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-ce Re: Japonki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 19:07 ja zalozylam japonki w poprzedni piatek- to mial byc chyba pierwszy dzien upalow- i jechalam sobie rano autoobusem, a ludzie patrzyli na mnie, jak na najwiekszego dziwolaga :D Odpowiedz Link Zgłoś
xpk Re: Japonki! 24.05.05, 21:20 zwykle tylko was podczytuje, raczej się nie odzywam, ale tak a'propos japonek widziałam dzisiaj dziewczyne w japonkach, w takich a'la na basen ja raczej nie wyszłabym w takich na ulice, ale nie o tym dziewczyna miała tak brudne nogi że aż dosłownie czarne, obrzydliwie to wyglądało, czegoś takiego jeszcze nie widziałam, tu elegancka panienka spódniczka, topik, torebunia a nogi syf, bleeee a sama też nosze od wczoraj, uwielbiam japonki, ale nogi myje :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka333 Re: Japonki! IP: *.aster.pl 24.05.05, 21:24 Ja dziś widziałam dziewczyny w japonkach,klapkach i sandałkach, mimo iż dzień dzisiejszy do bardzo ciepłych nie należał. Tylko szkoda że niektóre Panie zapomniały że o stopy należy dbać cały rok. Odpowiedz Link Zgłoś
xpk Re: Japonki! 24.05.05, 21:26 taaa, pięty jak pumeks :-/ u mnie było do popołudnia gorąco więc pogoda akurat na japonki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
brazil133 Re: Japonki! 24.05.05, 22:31 Z tymi czarnymi piętami to róznie bywa.Wystarczą 2h na mieście i wyglądają masakrycznie brudno. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: Japonki! 24.05.05, 22:34 brazil133 napisała: > Z tymi czarnymi piętami to róznie bywa.Wystarczą 2h na mieście i wyglądają > masakrycznie brudno. I wlasnie dlatego "nigdy w miescie" Odpowiedz Link Zgłoś
xpk Re: Japonki! 24.05.05, 22:45 ja rozumiem że nogi moga się przykurzyć, ale uwierzcie tak jak napisałam czegoś takiego to jeszcze nie widziałam, do tego te japonki tez nie były najczyściejsze, nie wiem może chodziła po żwirówce Odpowiedz Link Zgłoś
brazil133 Re: Japonki! 24.05.05, 22:49 Faktem jest że mnóstwo dziewczyn nie przywiązuję uwagi do stóp.Odstawione na cacy,a spojrzeysz na pięty i możesz się przekręcić.To jest moje jakieś zboczenie zawsze lukne:-)czy kobita dba o wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
polcia-kapelusik Re: Japonki! 25.05.05, 10:14 Z tym ze niektore panie zapominaja ze o stopy nalezy dbac i ze pumeks i inne akcesoria stworzone w celu pielegnacji nie gryza absolutnie sie zgadzam.Chociaz musze wspomniec tu o moim przypadku-w zeszlym roku kupilam sobie japoneczki i to niezlej firmy bo marelli-czarne zamszowe.Pierwszego dnia zalozylam je do pracy i zanim do niej dotarlam moje piety wygladaly jakbym szla na boso-czarne jak ziemia.Buciki zwyczajnie farbowaly-farbuja z reszta do dzis,prawie w ogole w nich nie chodze-myslalam ze sie spale ze wstydu...........ale jak widac na ulicach niektore damy wydaja sie tym faktem w ogole nie przejmowac,nierzadko widze pania co pietami moglaby pole orac o paznokciach nie wspomne.....niesmaczne,nieestetyczne i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Japonki! IP: *.toya.net.pl 25.05.05, 10:30 O,buciki trwale farbujace to upior jakis.Nie wiem jak inne panie, ale ja sie wstydze gdzies buty zdjac wiedzac, ze palce beda swiadczyly o moim niechlujstwie.Ostatni moj nabytek zafarbowal zarowno rajstopy, palce i nawet lakier na paznokciach.Macie jakies patenty na farbujace buty? Odpowiedz Link Zgłoś
polcia-kapelusik Re: Japonki! 25.05.05, 10:44 slyszalam ze mozna je przed pierwszym zalozeniem wypsikac lakierem do wlosow (w srodku oczywiscie)ale sama nigdy nie probowalam Odpowiedz Link Zgłoś
xpk Re: Japonki! 25.05.05, 12:18 tez słyszałam o lakierze do włosów, ostatni mój nabytek czerwone buciki też farbują, tak jak koleżance, rajstopki i nogi, dlatego musze wypróbować pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MAGDA> Re: Japonki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 19:47 Ja jeszcze raczej nie chodzę, ale na pewno niedługo, gdy pogoda bedzie bardziej stabilna, zacznę. KOCHAM japonki. M.in. za fason, wygodę i przewiewność;) Odpowiedz Link Zgłoś
mech-k Re: Japonki! 25.05.05, 21:38 ja chodze w jednych po domu cały czas ;) ogólnie uwielbiam japonki, szczególnie zamszowe :) Odpowiedz Link Zgłoś