zerlinda 14.08.21, 15:50 Mam takie buty. Czy jest jakiś sposób, żeby nie bolały mnie nogi w miejscu, gdzie jest pasek między palcami? Czy nie ma nadzieji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
35wcieniu Re: Japonki crocsy 14.08.21, 15:51 Zależy czy to kwestia tego że nigdy nie chodziłaś w japonkach i jesteś nieprzyzwyczajona, czy samych butów. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Japonki crocsy 14.08.21, 16:06 Przyzwyczaj się albo nie noś japonek żeby w przyszłości nie mieć halluksów Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlowa1 Re: Japonki crocsy 15.08.21, 18:00 Myślałam, że haluksom sprzyjają buty na obcasach i te z wąskimi czubkami. Ale japonki? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Japonki crocsy 14.08.21, 16:22 zerlinda napisała: Czy nie ma nadzieji? A bul duży? Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Japonki crocsy 14.08.21, 17:02 Mialam kiedyś jedne i to coś miały twarde i sztywne. Niestety nie do chodzenia, crocsy o odżynały palec. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Japonki crocsy 14.08.21, 17:09 Ja mam sandaly japonki crocs. Nie ma wygodniejszych butow, ale trzeba sie przyzwyczaic Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Japonki crocsy 15.08.21, 16:46 A nie masz wąskiej drobnej stopy? Moze są za duże i "trzymasz" stopą podeszwę? Ja lubię japonki ale pasują mi tylko te po 9 zł i to rozmiar mniejszy. Teraz byla super przecena w ccc i przymierzalam crocsy japonkowe i kupilam sobie piękne klapki basenowe najzwyklejsze, bo inne za luźne były. Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Japonki crocsy 15.08.21, 17:39 Na to nie wpadłam. Tak, stopy mam wąskie. Japonki fajne, to moje kolejne podejście. Trudno. Nie wszystko można nosić. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Japonki crocsy 15.08.21, 18:03 no ja mam japonki crocsy i akurat pasek w tym modelu jest bardzo wygodny i się nie wrzyna Odpowiedz Link Zgłoś