Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 18:01
    www.allegro.pl/show_item.php?item=52029150 nie jestem ani sprzedawca,
    ani lanserem allegro ale ta torebka jest fajniutka, jak wam sie podoba?!
    Obserwuj wątek
      • Gość: kasia Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? IP: *.chello.pl 24.05.05, 18:05
        całkowicie beznadziejna
        • Gość: marysison Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:06
          obrzydliwa, wyrzygac sie mozna
      • b_bb Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 18:06
        Torebeczka ma zdecydowanie za malutko blaszek i innych świecidełek. Ja bym
        dodała ze dwa razy tyle i wtedy by była piękniutka i fajniutka.
      • mimi46 Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 18:08
        Gość portalu: karolina napisał(a):

> nie jestem ani sprzedawca,
        > ani lanserem allegro

czy aby na pewno?
        skłonność do zdrabniania : torebeczka ( w tytule)
        a w opisie produktu: zameczek, zameczki, kieszonki... każe mi podejrzewać, że
        jednak jesteś sprzedawcą.

Odpowiadając na pyatnie:jak wam się podoba torebeczka?
        Odpowiadam: w żaden sposób!

w sumie to dobrze, że są kieszonki, a nie kieszoneczki ;)
        • dagny1001 Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 18:11
          torebeczka jest dresiarska
      • lucy215 Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 18:33
        białe kozaczki w szpic, tipsy, blond grzywa, pół dnia w solarium, owa
        torebeczka i jazda do Kameleona :p
        • marvellous Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 20:43
          Albo do Energy:DD!

P.S. Torebka jak dla mnie okropna.
      • grubajola Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 18:36
        super by była gdyby miała jeszcze oprócz blaszki 69, taką z napisem sexy girl,
        ewentualnie pretty baby. A tak - lipa.
        • b_bb Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 18:40
          Popatrz, jola, mamy podobne gusty.:) Jak zobaczysz takie cudeńko na allegro,
          najlepiej z bucikami z postu lucy, daj znać na forum.
          • grubajola Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 18:46
            a w życiu Ci nie powiem ;).
            Ja tam jestem bystra i zawsze potrafie takie sobie wypatrzeć i upolować;)
            ale cóż...takim trzeba się urodzić :P
            A potem świecę. Bo lubię świecić. Jesteś dla mnie konkurencją na disco i w
            tramwaju i w sklepie mięsnym.
            Oj czuję, że będzie bitka o torebeczkę ;)
            • b_bb Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 18:58
              Ty maupo, popatrz, a np. wspaniała karolina- założycielka wąteczku nie była taką
              zazdrośnicą i podzieliła się znaleziskiem, zamiast szybciutko kupić po cichu i
              potem walić nią po oczach na dyskach ( również w dosłownym znaczeniu- tyle
              blachy, że może być skuteczną bronią).
              Łał, jedno zdanie tylko napisałam! Co za styl! ;P
              • Gość: Richelieu* Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? IP: *.localdomain / 80.48.249.* 24.05.05, 19:05
                Czuję się w obowiązku przywołać was do porządku. Jestem zbulwersowana waszym
                nieobyciem, umiłowaniem do tandety i robieniem z siebie pośmiewiska.
                Opamiętajcie się! Opamiętaj się BB;). Czas waszej dojrzałości myślę, już
                nadszedł. Dlatego porzućcie stare nawyki i zacznijcie korzystać z większej
                finezji przy wyborze gadżetów.
                • b_bb Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 19:09
                  Jasne... a potem sama capniesz torebeczkę i będziesz się z nią lansować po
                  calutkim ślunsku.
                  Ale tę możesz sobie brać. Dla mnie ma za mało blaszek, jak już rzekłam.
                  • ludzka_budowla Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 19:10
                    nie oddawaj jej tak latwo. blaszki zawsze mozna doszyc. z braku laku i kapsel
                    od piwa bedzie do niej pasowal.
                    • b_bb Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 19:15
                      Kapsel nie będzie miał fajnego napisu typu: "ajm soł seksi" ale muszę nad tym
                      pomyśleć, może mi ktoś wygraweruje. Dzięki za gud ajdije!
                      • ludzka_budowla Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 19:17
                        noł problem.

• grubajola Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 19:10
                jak się do mnie jeszcze raz zwrócisz "Ty maupo" to Ci oczy tipsami wydrapie.
                I nie odwołuj się do mojej moralności. Ja moralność mam! I dobre serce. Jak się
                kumpelce na disco tragedia zdarzyła i jej tips się odkleił to pomagałam jej
                pozostałe odrywać.
                • b_bb Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 19:17
                  Przepraszam, już będę dla Ciebie milutka. <bjutiful smajl>
                  Nie wiedziałam, że masz takie dobre serce, podziwiam poświęcenie. Pewnie
                  straciłaś kilka fajnych kawałków do tańczenia w czasie tej operacji.
                  • lucy215 Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 19:29
                    to co, może weźmiemy te torebusie na spółkę ??
                    ja na jedną techniawę, wy na inną, tak że nikt się nie kapnie że mamy jedną
                    zajefajną torebkę !
                    • grubajola Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 19:40
                      lucy215 napisała:

> to co, może weźmiemy te torebusie na spółkę ??
                      > ja na jedną techniawę, wy na inną, tak że nikt się nie kapnie że mamy jedną
                      > zajefajną torebkę !

a nie mówiłam, że będzie bitka o torebeczkę.
                      Lucy nie kombinuj! Nie będzie się jak dzielić bo ja na wszystkich techniawkach
                      jestem. Techno to moje życie. To moja filozofia. Tekno- to rytm mojego serca :P
                      • lucy215 Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 19:49
                        o, nie grubajola.
                        tak się bawić nie będziemy.
                        ja tu wyciągam do Was rękę pięknie tipsami ozdobiona a tu takie przyjęcie??
                        koniec solidarności białych kozaków !!!

z rozpaczy pójdę chyba na solarium na 2 godziny.
                        • b_bb Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 20:14
                          Tekkkkkno! Torebeczka pasuje do gwizdka, nawet ma sporo łańcuszków, którymi
                          można go przypiąć, żeby się nie zgubił.
                          • lucy215 Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 21:12
                            i zmieści się 10 par białych rekawiczek.
                            • grubajola Help! doradzcie dziewczyny WAŻNE!!! 24.05.05, 21:18
                              Dziewczyny doradzcie! Jakie na sobote na tekniawkę?
                              www.ebay.pl/viItem?ItemId=8306463533
                              jakieś pasujące do mojej osobowości - a ja jestem błyskotliwa i niebanalna.
                              Plizz poradzcie. Ważne!
                              • pianazludzen Re: Help! doradzcie dziewczyny WAŻNE!!! 24.05.05, 21:24
                                o nie moja droga, paznokietki są już moje!

na przyjazd mena zrobię sobie french ze srebrną końcówką.
                                • pianazludzen Re: Help! doradzcie dziewczyny WAŻNE!!! 24.05.05, 21:56
                                  patrz jolka, zaraz i o pazurki bitka bedzie:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=24340613
                                  no to może to na spole kupimy i ja ci dam zeberki czerwoniaste, co?
                                  • grubajola Re: Help! doradzcie dziewczyny WAŻNE!!! 24.05.05, 22:02
                                    pianazludzen napisała:

> patrz jolka, zaraz i o pazurki bitka bedzie:

o pazurki pazurami.

Szok! Ja chciałam powiedzieć, że to jest CHAMSTWO!!!
                                    Dziewczyny szkoda mi was. Nie stać was na oryginalność!!!
                                    pianazludzen - coś poradzimy.
                                    Szkoda mi was dziewczyny, jesteście mega- zawistne i hiper-zgapialskie.
                                    • b_bb Re: Help! doradzcie dziewczyny WAŻNE!!! 24.05.05, 22:34
                                      Jola, ja taka nie jestem. Te pazurki są dla mnie za mało ozdobione i nie będę
                                      ich zgapiać, serio. Tobie będzie w nich ładnie, ale jak dla mnie, za mało
                                      kolorków i się pewnie nie świecą w ultrafiolecie.
                          • Gość: Gina Do b_bb IP: *.MAN.atcom.net.pl 24.05.05, 22:25
                            torba jak torba. Ale twoje komentarze to czysty jad żmiji. P_ewne tyłek masz
                            jak ta torba i z tym nie możesz się pogodzić. Ale faceci uciekają na twój
                            widok, bo masz oczy bazliszka.
                            • b_bb Re: Do b_bb 24.05.05, 22:32
                              Och, Gina, mam to wszystko, o czym piszesz: i tyłek jak ta torebeczka śliczna, i
                              oczy bazyliszka i jad żmii (tak się pisze, a nie tak, jak ty napisałaś, ale to
                              szczegół). Wszyscy faceci uciekają przede mną i postanowiłam w odwecie poznęcać
                              się nad tą torebeczką. Pozdrawiam cię, Gina, jesteś megapsycholog. <cmoooooook>
                • dagny1001 Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 25.05.05, 14:08
                  hahaha ale się uśmiałam dzięki dziewczyny
      • Gość: Richelieu* Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? IP: *.localdomain / 80.48.249.* 24.05.05, 18:38
        fuj, widzę panienkę na a4 właśnie w takiej chodzącą tam i spowrotem
      • tralalumpek megapaskuda/nt 24.05.05, 20:16
      • przemkowa.b Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 20:19
        Boże...to straszne.
      • kati_p Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 20:30
        IMHO- paskudna.
      • mimotka Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 20:46
        brzydka, paskudna, tandetna, odpustowa, koszmarna, niegustowna bleeeeee
        • Gość: oliwcia Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 21:24
          JoQ$iu takaj te czerFFioniaste z paseuczkami zeberki!Są wyrabiste w kosmos!A ja
          jeszcze spłodze takie lajtowe bluzeczki
          www.allegro.pl/show_item.php?item=51668478
          I fparowujemy na dźampreze melanżyk!
          • meren_re69 Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 23:06
            jak dla mnie okropna.... za bardzo tandetna.... :/
      • miumiu75 Zartujesz? nt 24.05.05, 23:58
        • Gość: karolina DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 00:11
          hmmmm powiem tak: zamiescilam post dla porady. Nie jestem ani tipsiara-dresiara
          ani podobna. a torebka mi sie poprostu spodobala. a wy zmieszalyscie mnie z
          blotem... jak wam nie wstyd?! jaka to kultura?? po to jest forum aby pytac,
          pytac i jeszcze raz pytac!!!! mozna wyrazic swoja opinie bo o to prosze ale nie
          obrazajcie przy tym mnie swietnie sie bawiac!!!!!!!!!!!!!
          nie macie za grosz kultury i zal mi was, coz oby kiedys stac was bylo chociaz
          na taka uzywana dresiarska torbe!!!!

Mimo wszystko dzieki za "spostrzezenia"!!!!

pozdro glupie lalki !!! hihihihihhi
          • ludzka_budowla wroc na poczatek, przeczytaj jeszcze raz i........ 25.05.05, 06:18
            zastanow sie czy rzeczywiscie ty zostalas zmieszana z blotem, czy moze tylko ta
            torebka.
          • b_bb Re: DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.05.05, 10:36
            Widzę, że bardzo się utożsamiłaś z tą torebką, że poczułaś się osobiście
            dotknięta. Nikt tu nie obraził Ciebie, wyśmiewana była jedynie torebka. Jeśli
            nie jesteś jej właśącicielką ani twórcą, to nie rozumiem, czemu czujesz się
            dotknięta. Na tym forum od zawsze krytykowana jest tandeta i kicz, szczególnie
            ta z Allegro. Jeśli chciałaś się dowiedzieć, co inne dziewczyny sądzą na temat
            zalinkowanej torebki, otrzymałaś szczerą odpowiedź. Wszystkie wypowiadające się
            tu osoby miały identyczne zdanie. Wnioski wyciągnij sama.
          • Gość: mimotka Re: DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ohp.pl / 212.160.154.* 31.05.05, 14:48
            jasne... każda dresiara mówi że nie jest dresiarą :DDDDDD
      • Gość: Aśka Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? IP: 62.233.134.* 25.05.05, 01:28
        Tandeta. Za darmo bym jej nie chciała.
      • k_anilorak Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 25.05.05, 07:59
        mi sie nie podoba. wygląda jakby sprzedawała ją mandaryna ... torebka dla
        panien co chodzą w dresach i noszą do tego torebkę
        • k_anilorak Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 25.05.05, 08:05
          P.S. i nikt tu cię nawet nie obraził "głupia lalko"!! ten cytat to twoje własne
          słowa więc można uznać, że ja ciebie też nie obrażam......
          • Gość: Majka [...] IP: 157.25.9.* 25.05.05, 09:13
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • k_anilorak Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 25.05.05, 11:51
              Gość portalu: Majka napisał(a):

> Ty k_anilorak to masz tupet. Złośliwa suka, że aż głupio czytać twoje posty.
              ale mnie zabolało ........ ale chyba "wredna suka" by mnie bolało bardziej
              pozdr
              • Gość: AnnieLaurieStarr Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? IP: 80.50.251.* 30.05.05, 20:50
                Dziewczyny, okropnie wyzylyscie sie na bidenej karolinie. Naprawde brzydko i
                przykro to czytac. Torebka moze sie nie podobac, ale nie trzeba byc az tak
                niemilym. Wasza postawa jest duzo brzydsza od jakiejkolwiek torebki.
      • Gość: ble Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? IP: 194.63.133.* 30.05.05, 22:14
        koszmar!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: neonka Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 00:32
        nic sie nie podoba
        • Gość: XiX Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? IP: *.abg.com.pl / *.abg.com.pl 31.05.05, 14:21
          Porażka...
      • Gość: papryczka Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? IP: 212.160.106.* 31.05.05, 14:23
        Z czymś takim na ramieniu musieliby mnie wołami z domu wyciągać. Żadnego stylu,
        elegancji... Badziew kompletny...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka