Gość: karolina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 18:01 www.allegro.pl/show_item.php?item=52029150 nie jestem ani sprzedawca, ani lanserem allegro ale ta torebka jest fajniutka, jak wam sie podoba?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? IP: *.chello.pl 24.05.05, 18:05 całkowicie beznadziejna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysison Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:06 obrzydliwa, wyrzygac sie mozna Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 18:06 Torebeczka ma zdecydowanie za malutko blaszek i innych świecidełek. Ja bym dodała ze dwa razy tyle i wtedy by była piękniutka i fajniutka. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi46 Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 18:08 Gość portalu: karolina napisał(a): > nie jestem ani sprzedawca, > ani lanserem allegro czy aby na pewno? skłonność do zdrabniania : torebeczka ( w tytule) a w opisie produktu: zameczek, zameczki, kieszonki... każe mi podejrzewać, że jednak jesteś sprzedawcą. Odpowiadając na pyatnie:jak wam się podoba torebeczka? Odpowiadam: w żaden sposób! w sumie to dobrze, że są kieszonki, a nie kieszoneczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dagny1001 Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 18:11 torebeczka jest dresiarska Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 18:33 białe kozaczki w szpic, tipsy, blond grzywa, pół dnia w solarium, owa torebeczka i jazda do Kameleona :p Odpowiedz Link Zgłoś
marvellous Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 20:43 Albo do Energy:DD! P.S. Torebka jak dla mnie okropna. Odpowiedz Link Zgłoś
grubajola Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 18:36 super by była gdyby miała jeszcze oprócz blaszki 69, taką z napisem sexy girl, ewentualnie pretty baby. A tak - lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 18:40 Popatrz, jola, mamy podobne gusty.:) Jak zobaczysz takie cudeńko na allegro, najlepiej z bucikami z postu lucy, daj znać na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
grubajola Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 18:46 a w życiu Ci nie powiem ;). Ja tam jestem bystra i zawsze potrafie takie sobie wypatrzeć i upolować;) ale cóż...takim trzeba się urodzić :P A potem świecę. Bo lubię świecić. Jesteś dla mnie konkurencją na disco i w tramwaju i w sklepie mięsnym. Oj czuję, że będzie bitka o torebeczkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 18:58 Ty maupo, popatrz, a np. wspaniała karolina- założycielka wąteczku nie była taką zazdrośnicą i podzieliła się znaleziskiem, zamiast szybciutko kupić po cichu i potem walić nią po oczach na dyskach ( również w dosłownym znaczeniu- tyle blachy, że może być skuteczną bronią). Łał, jedno zdanie tylko napisałam! Co za styl! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? IP: *.localdomain / 80.48.249.* 24.05.05, 19:05 Czuję się w obowiązku przywołać was do porządku. Jestem zbulwersowana waszym nieobyciem, umiłowaniem do tandety i robieniem z siebie pośmiewiska. Opamiętajcie się! Opamiętaj się BB;). Czas waszej dojrzałości myślę, już nadszedł. Dlatego porzućcie stare nawyki i zacznijcie korzystać z większej finezji przy wyborze gadżetów. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 19:09 Jasne... a potem sama capniesz torebeczkę i będziesz się z nią lansować po calutkim ślunsku. Ale tę możesz sobie brać. Dla mnie ma za mało blaszek, jak już rzekłam. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzka_budowla Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 19:10 nie oddawaj jej tak latwo. blaszki zawsze mozna doszyc. z braku laku i kapsel od piwa bedzie do niej pasowal. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 19:15 Kapsel nie będzie miał fajnego napisu typu: "ajm soł seksi" ale muszę nad tym pomyśleć, może mi ktoś wygraweruje. Dzięki za gud ajdije! Odpowiedz Link Zgłoś
ludzka_budowla Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 19:17 noł problem. Odpowiedz Link Zgłoś
grubajola Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 19:10 jak się do mnie jeszcze raz zwrócisz "Ty maupo" to Ci oczy tipsami wydrapie. I nie odwołuj się do mojej moralności. Ja moralność mam! I dobre serce. Jak się kumpelce na disco tragedia zdarzyła i jej tips się odkleił to pomagałam jej pozostałe odrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 19:17 Przepraszam, już będę dla Ciebie milutka. <bjutiful smajl> Nie wiedziałam, że masz takie dobre serce, podziwiam poświęcenie. Pewnie straciłaś kilka fajnych kawałków do tańczenia w czasie tej operacji. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 19:29 to co, może weźmiemy te torebusie na spółkę ?? ja na jedną techniawę, wy na inną, tak że nikt się nie kapnie że mamy jedną zajefajną torebkę ! Odpowiedz Link Zgłoś
grubajola Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 19:40 lucy215 napisała: > to co, może weźmiemy te torebusie na spółkę ?? > ja na jedną techniawę, wy na inną, tak że nikt się nie kapnie że mamy jedną > zajefajną torebkę ! a nie mówiłam, że będzie bitka o torebeczkę. Lucy nie kombinuj! Nie będzie się jak dzielić bo ja na wszystkich techniawkach jestem. Techno to moje życie. To moja filozofia. Tekno- to rytm mojego serca :P Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 19:49 o, nie grubajola. tak się bawić nie będziemy. ja tu wyciągam do Was rękę pięknie tipsami ozdobiona a tu takie przyjęcie?? koniec solidarności białych kozaków !!! z rozpaczy pójdę chyba na solarium na 2 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 20:14 Tekkkkkno! Torebeczka pasuje do gwizdka, nawet ma sporo łańcuszków, którymi można go przypiąć, żeby się nie zgubił. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 21:12 i zmieści się 10 par białych rekawiczek. Odpowiedz Link Zgłoś
grubajola Help! doradzcie dziewczyny WAŻNE!!! 24.05.05, 21:18 Dziewczyny doradzcie! Jakie na sobote na tekniawkę? www.ebay.pl/viItem?ItemId=8306463533 jakieś pasujące do mojej osobowości - a ja jestem błyskotliwa i niebanalna. Plizz poradzcie. Ważne! Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Help! doradzcie dziewczyny WAŻNE!!! 24.05.05, 21:24 o nie moja droga, paznokietki są już moje! na przyjazd mena zrobię sobie french ze srebrną końcówką. Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Help! doradzcie dziewczyny WAŻNE!!! 24.05.05, 21:56 patrz jolka, zaraz i o pazurki bitka bedzie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=24340613 no to może to na spole kupimy i ja ci dam zeberki czerwoniaste, co? Odpowiedz Link Zgłoś
grubajola Re: Help! doradzcie dziewczyny WAŻNE!!! 24.05.05, 22:02 pianazludzen napisała: > patrz jolka, zaraz i o pazurki bitka bedzie: o pazurki pazurami. Szok! Ja chciałam powiedzieć, że to jest CHAMSTWO!!! Dziewczyny szkoda mi was. Nie stać was na oryginalność!!! pianazludzen - coś poradzimy. Szkoda mi was dziewczyny, jesteście mega- zawistne i hiper-zgapialskie. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Help! doradzcie dziewczyny WAŻNE!!! 24.05.05, 22:34 Jola, ja taka nie jestem. Te pazurki są dla mnie za mało ozdobione i nie będę ich zgapiać, serio. Tobie będzie w nich ładnie, ale jak dla mnie, za mało kolorków i się pewnie nie świecą w ultrafiolecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gina Do b_bb IP: *.MAN.atcom.net.pl 24.05.05, 22:25 torba jak torba. Ale twoje komentarze to czysty jad żmiji. P_ewne tyłek masz jak ta torba i z tym nie możesz się pogodzić. Ale faceci uciekają na twój widok, bo masz oczy bazliszka. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Do b_bb 24.05.05, 22:32 Och, Gina, mam to wszystko, o czym piszesz: i tyłek jak ta torebeczka śliczna, i oczy bazyliszka i jad żmii (tak się pisze, a nie tak, jak ty napisałaś, ale to szczegół). Wszyscy faceci uciekają przede mną i postanowiłam w odwecie poznęcać się nad tą torebeczką. Pozdrawiam cię, Gina, jesteś megapsycholog. <cmoooooook> Odpowiedz Link Zgłoś
dagny1001 Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 25.05.05, 14:08 hahaha ale się uśmiałam dzięki dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? IP: *.localdomain / 80.48.249.* 24.05.05, 18:38 fuj, widzę panienkę na a4 właśnie w takiej chodzącą tam i spowrotem Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 20:19 Boże...to straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
mimotka Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 20:46 brzydka, paskudna, tandetna, odpustowa, koszmarna, niegustowna bleeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwcia Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 21:24 JoQ$iu takaj te czerFFioniaste z paseuczkami zeberki!Są wyrabiste w kosmos!A ja jeszcze spłodze takie lajtowe bluzeczki www.allegro.pl/show_item.php?item=51668478 I fparowujemy na dźampreze melanżyk! Odpowiedz Link Zgłoś
meren_re69 Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 24.05.05, 23:06 jak dla mnie okropna.... za bardzo tandetna.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 00:11 hmmmm powiem tak: zamiescilam post dla porady. Nie jestem ani tipsiara-dresiara ani podobna. a torebka mi sie poprostu spodobala. a wy zmieszalyscie mnie z blotem... jak wam nie wstyd?! jaka to kultura?? po to jest forum aby pytac, pytac i jeszcze raz pytac!!!! mozna wyrazic swoja opinie bo o to prosze ale nie obrazajcie przy tym mnie swietnie sie bawiac!!!!!!!!!!!!! nie macie za grosz kultury i zal mi was, coz oby kiedys stac was bylo chociaz na taka uzywana dresiarska torbe!!!! Mimo wszystko dzieki za "spostrzezenia"!!!! pozdro glupie lalki !!! hihihihihhi Odpowiedz Link Zgłoś
ludzka_budowla wroc na poczatek, przeczytaj jeszcze raz i........ 25.05.05, 06:18 zastanow sie czy rzeczywiscie ty zostalas zmieszana z blotem, czy moze tylko ta torebka. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.05.05, 10:36 Widzę, że bardzo się utożsamiłaś z tą torebką, że poczułaś się osobiście dotknięta. Nikt tu nie obraził Ciebie, wyśmiewana była jedynie torebka. Jeśli nie jesteś jej właśącicielką ani twórcą, to nie rozumiem, czemu czujesz się dotknięta. Na tym forum od zawsze krytykowana jest tandeta i kicz, szczególnie ta z Allegro. Jeśli chciałaś się dowiedzieć, co inne dziewczyny sądzą na temat zalinkowanej torebki, otrzymałaś szczerą odpowiedź. Wszystkie wypowiadające się tu osoby miały identyczne zdanie. Wnioski wyciągnij sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimotka Re: DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ohp.pl / 212.160.154.* 31.05.05, 14:48 jasne... każda dresiara mówi że nie jest dresiarą :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? IP: 62.233.134.* 25.05.05, 01:28 Tandeta. Za darmo bym jej nie chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
k_anilorak Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 25.05.05, 07:59 mi sie nie podoba. wygląda jakby sprzedawała ją mandaryna ... torebka dla panien co chodzą w dresach i noszą do tego torebkę Odpowiedz Link Zgłoś
k_anilorak Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 25.05.05, 08:05 P.S. i nikt tu cię nawet nie obraził "głupia lalko"!! ten cytat to twoje własne słowa więc można uznać, że ja ciebie też nie obrażam...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka [...] IP: 157.25.9.* 25.05.05, 09:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
k_anilorak Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? 25.05.05, 11:51 Gość portalu: Majka napisał(a): > Ty k_anilorak to masz tupet. Złośliwa suka, że aż głupio czytać twoje posty. ale mnie zabolało ........ ale chyba "wredna suka" by mnie bolało bardziej pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnnieLaurieStarr Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? IP: 80.50.251.* 30.05.05, 20:50 Dziewczyny, okropnie wyzylyscie sie na bidenej karolinie. Naprawde brzydko i przykro to czytac. Torebka moze sie nie podobac, ale nie trzeba byc az tak niemilym. Wasza postawa jest duzo brzydsza od jakiejkolwiek torebki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? IP: 194.63.133.* 30.05.05, 22:14 koszmar!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neonka Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 00:32 nic sie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XiX Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? IP: *.abg.com.pl / *.abg.com.pl 31.05.05, 14:21 Porażka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: JAK WAM SIE PODOBA TA TOREBECZKA? IP: 212.160.106.* 31.05.05, 14:23 Z czymś takim na ramieniu musieliby mnie wołami z domu wyciągać. Żadnego stylu, elegancji... Badziew kompletny... Odpowiedz Link Zgłoś