Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Masywne uda, duża pupa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 22:20
    Chcę ten kostium! Gdzie moge go kupić?
    Obserwuj wątek
      • Gość: e tam Re: Masywne uda, duża pupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 18:03
        taaa, pieknie skróci nogi :) gruba, niska z krótkimi nogami - bosssko
        • Gość: Madeleine Re: Masywne uda, duża pupa IP: 213.199.218.* 14.07.05, 10:46
          Witam wa serdecznie! A ja mam duży biust (naprawde duzy) jestem bardzo szczupła
          w talii, a biodra i uda mam obfite! I co wy na to? Myśle , że te szorty to
          pudła, lepiej wyglądają lekko wycięte majty, które wydłużając-również
          wyszczuplają nogi!
          • Gość: minio To myśl jak się bronić, a nie jak się eksponować. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 11:38
        • ziepjufabrika Re: Masywne uda, duża pupa 07.03.06, 15:48
          Dokładnie! W takich gaciach pupa wydaje się jeszcze większa niż jest! Unikać
          takich gaci - wiem co mówię bo mam tyłek jak perszeron.
          Najlepiej wyglądają najprostsze figi z niskim stanem. Absolutnie nie szorty!!!
      • Gość: Arata Re: Masywne uda, duża pupa IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.05, 19:10
        Z kąd oni biorą te porady? Nic tak nie powiększy optycznie pupy jak falbanka.
        Falbanki to są dla chudzielców.
        Jak ktoś ma dużą pupę to trzeba wziąśc zabudowane majty, mogą być wysokie byle
        boki nie były zbyt cieńke lub wiązane
        Grube uda w spodenkach też będą wygladały grubo. W zadaszie na naprawdę grube
        uda to leku nie ma, zwłaszcza że przy grubych udach jest zazwyczaj pomarańcza i
        rozstępy
        • totalna_apokalipsa Re: Masywne uda, duża pupa 28.05.05, 16:25
          Pomarańcza to jest w sklepie na stoisku z owocami.
      • Gość: Aga Re: Masywne uda, duża pupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 20:40
        Mam masywne uda i wiem jak wygladam w boksekach - gorzej. Nie zgadzam się z tą
        poradą. Dziewczyny, które maja nie duże, ale małe tyłki - mogą je optyczne
        powiekszyć przez tego rodzaju bokserki. Moja kolezanka jest chudziutka i to ona
        lepiej wygladą w spopdenkach. Mi natomiast pasują wycięte majtki, uwydatniające
        brzuch, nie za wysokie.
        • Gość: lopi Re: Masywne uda, duża pupa IP: *.ztpnet.pl 27.05.05, 22:13
          Skąd te rady?????
          Przecież masywne uda i duża pupa wyglądają jeszcze gorzej w spodenkach.Nogi się
          skrócą a całość będzie jeszcze bardziej masywna.
      • Gość: Taaaaaaaaaaaaaa To ci rada, he he he IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.05.05, 22:39
        Na wielgaśny tyłek jeszcze wielgaśniejsze gaty i falbanka :-)
        i zasmażka.... hi hi hi
        • Gość: macierzanka A ja uważam, że dobre IP: *.cust.tele2.fr 28.05.05, 09:35
          Nie wiem, być może mówicie, o znacznie grubych udach, ale ja myślę, że tu chodzi
          po prostu o pewne dysproporcje sylwetki, ja tak mam. Jestem chuda na górze,
          natomiast pupę mam wydatniejszą i trochę grubsze uda. I właśnie kupiłam sobie
          taki kostium z bokserkami i wyglądam świetnie. Nie uwierzycie, ale szczuplej i
          zgrabniej. I zasłaniają rozstępy, ktore mam w górnej części ud, po bokach. I to
          właśnie tych górnych części ud zawsze się wstydziłam na plaży i one wydawały się
          najgrubsze w wyciętych majtkach. A teraz czuję się bardzo swobodnie, nareszcie
          nie myślę non stop o tym, że widać każdą fałdę na mojej pupie i radę uwazam, za
          bardzo dobrą. Nogi mam dosyć długie i łydki chude, może stąd ten strój pasuje do
          mnie. Ale pupę naprawdę mam wydatną :)
          • Gość: anuś Re: A ja uważam, że dobre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 15:13
            Macierzanka
            możesz zdradzic jakiej firmy ten kostium (jaki model)?

W sumie mi też się wydawało, że takie gacie na dużym tyłku będą uwydatniały
            jeszcze tę niedoskonałośc - i zawsze z daleka mijałam takie opalacze.

No ale cóż może faktycznie pozory mylą?!
            • Gość: macierzanka Re: A ja uważam, że dobre IP: *.cust.tele2.fr 28.05.05, 15:55
              Ten kostium jest firmy C&A z serii rodeo. Nie wiem po ile jest w Polsce, bo
              mieszkam w Szwajcarii i kupiłam go za 24 franki, czyli około 60-70 zł. bardzo
              dobrej jakości, idealny na mały biust i dużą pupę. góra jasno zielona z
              aplikacjami (kwiaty), wiązana na szyi, pogrubione poduszeczkami trójkąty; a dół
              to właśnie zgrabne bokserki biodrówki w koloze morskim z paseczkiem ze szlufkami
              i małą kieszoneczką na pupie z małą aplikacją.
              Jak dla mnie to naprawdę dobre rozwiązanie, bo nie widać tych wszystkich fałd i
              zagłębień na pupie i pod pupą, no i przede wszystkim te rozstępy (!!!) które
              nie dość że brzydko wyglądają, to podkreślają obfitość ud. A w tych bokserkach
              to wszystko mam zamaskowane. Może faktycznie nie nadają się one dla osób z
              krótkimi nogami, tu chodzi raczej o dysproporcję: szczupła góra, szczupłe łydki,
              a wydatna pupa i górna część ud. A i jeszcze też dobre dla osób mających tak jak
              ja problemy z wyglądem bikini. Nawet jak usunę uporczywe włosy, to i tak nie
              wygląda dobrze (skóra ciemnieje i powstają krostki). Naprawdę w takich
              bokserkach czuję się świenie i nie jestem skrępowana niczym. I jeszcze nie
              wsuwają się między pośladki, co zawsze nieładnie wyglądało na mojej
              piłeczkowatej pupie!
              • Gość: anuś Re: A ja uważam, że dobre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 19:44
                Dziękuję za info:-)
                Niestety nie mam żadnego sklepu C&A w promieniu 200 km :-(
          • Gość: onaa Re: A ja uważam, że dobre IP: *.media4.pl 01.06.05, 22:30
            Zgadzam sie z toba, ja tez uwazam, ze lepeij wygladam w spodenkach, niz w
            wycietych majtkach.
          • Gość: xx Re: A ja uważam, że dobre IP: 149.156.60.* 19.08.05, 11:33
            lepiej bym nie opisała!! Dokładnie tak jak ja! To naprwde sie sprawdza!
        • pelargonia1 Re: To ci rada, he he he 30.05.05, 15:20
          Dobre!! Masz rację! Najlepiej jeszcze mieć mały biust i założyć stanik na
          sznureczkach. Mmmmm ... miodzio. Chciałabym zobaczyć te doradczynie z Avanti na
          plaży :) Ubaw na całego Pzdr
      • Gość: Sandibell Re: Masywne uda, duża pupa IP: 217.99.157.* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 16:47
        Wg mnie takie szorty skracają nogi i podkreślają ich masywność.
        • Gość: Anka Re: Masywne uda, duża pupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 10:55
          Ja mam taki kostium i nie zgadzam sie z ta porada bo nie dosc ze to bardzej
          uwydatnia moje okragłosci, to jeszcze znieksztalca juz calkowicie moja figure i
          w dodatku jak ktos ma grubsze uda to dopasowane nogawki zwijaja sie od
          wewnatrz. Nie wiem kto wymysla te porady ale niech sie czasem zastanowi na tym
          co pisze.
          • Gość: lalka Re: Masywne uda, duża pupa IP: *.chello.pl 01.06.05, 08:32
            No własnie!! rada jest chyba troche nie trafiona, warto by było zeby stylistki
            z Avanti ja jakos uzasadniły - moze zrobcie zdjecie porownawcze(tylko bez
            retuszu!!!). ja uwazam ze ze szorty przy masywnych udach sie zwijaja, a to nie
            wyglada dobrze.
            • misae Re: Masywne uda, duża pupa 01.06.05, 09:58
              alez porada...nalezalo by jeszcze dodac do tego co juz zostalo napisane ze
              nogawki beda sie wrzynac w udo...wyglada to koszmarnie...
              • Gość: onaa Re: Masywne uda, duża pupa IP: *.media4.pl 01.06.05, 22:35
                Ja mam juz kolejny stroj z tego typu. Wygladam w nim lepiej, niz w stroju z
                wycietymi majtakami, a nogawki mi sie nie wrzynaja, jak kupisz za maly to tak
                bedzie sie robilo, jak kupisz pasujacy na ciebie to takiego problemu nie
                bedziesz miala.
        • Gość: dominika Re: Masywne uda, duża pupa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 14:19
          tez tak sadze mimo ze sama nie mam takich problemow i kupilam sobie skape
          bikini pozdro dla wszystkich
        • Gość: anka Re: Masywne uda, duża pupa IP: *.ds3.agh.edu.pl / *.ds3.agh.edu.pl 19.06.05, 12:27
          dajcie spokój z tymi radami!!!!!! ja niewiem kto tak wymyslił ze na obfite uda
          trzeba ubierac spodenki!!! BZDURA! NIE SŁUCHAJCIE ICH!!! skracaja nogi i
          wyglada sie jesczze grubiej!!
      • megusia2 Re: Masywne uda, duża pupa 14.06.05, 09:51
        a jednak to nie tak do końca... posiadam tki kostium i niestety dużą pupę :) i
        powiem szczerze, że lepiej wyglądają zwykle majtki od kostiumu lub trochę
        bardziej zabudowane od tego typu spodenek, ale zapewne to rzecz gustu i
        dopasowania też materiału
      • Gość: enia_kg Re: Masywne uda, duża pupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 10:00
        a co ja mam zrobić? Mam biust średniej wielkości i talię jak osa, tzn. płaski
        brzych i mocne wcięcie na wysokości pępka- a niżej znajdują się wysunięte
        bioderka krągła pupa i wcale nie szczupłe uda. Nie jestem otyła ani gruba,
        jestem szczupła, ale ktoś kiedyś powiedział mi na plaży jak leżałam łapiąc
        promyki słońca, że "góra nie pasuje do dołu i że wyglądam jak 2 inne dziewczyny
        połączone ze sobą na lini brzucha". Jaki strój mam dobrać do swojej sylwetki?
      • Gość: małgola Re: Masywne uda, duża pupa IP: 80.51.242.* 25.06.05, 08:21
        Jestem posiadaczką takiego sobie biustu , niesamowicie szczupłej talii i do
        tego tyłeczka ze orzechy tylko rozgniatac. dysproporcje są , rozstępy są i
        cellulit też . Najlepiej wyglądam nago na plaży. Polecam :)
        Nigdy w zyciu nie założyłabym takich wielkich gaci czy spodenek- masakra.
        najlepsze rozwiązanie to przewiązanie chustką bioder z bardzo delikatnej
        tkaniny :) pozdrawiam wszytki eprawdziwe kobietki :0
        • Gość: Ano Re: Masywne uda, duża pupa IP: 80.55.114.* 03.07.05, 14:42
          Widzę tę radę od wielu lat w gazetach. Nie jestem jakaś bardzo gruba, ale tyłek
          mam ogromny. I najgorzej wyglądam w takich szortach właśnie. Wystarczy spojrzeć
          na stroje J.LO - ona je akurat dobrze wybiera.

Ja stawiam na przyciągający uwagę stanik, dosyć wycięte w górę majtki (nigdy,
          nigdy szorty) i pareo.

I wyglądam nietragicznie wtedy.
          • Gość: Mysza Re: Masywne uda, duża pupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:28
            No ja też mam duuużą pupę, biust raczej mały i wąską talię. Chyba nie jestem
            gruba, mam 168, ważę 55 kg,ale nawet jak przy tym samym wzroście ważyłam 48-50
            (!) przez ten tyłek wydawało mi się, że jest nie najlepiej... Mam straszny
            problem, bo teraz niedługo wyjeżdżam nad morze ze znajomymi i chłopakiem i
            wstydzę się wyjść na plaże... :( Nie wyglądam tragicznie, ale w kostiumie widać
            każdy rozstęp, każde pęknięte naczynko, itd. No i wielką pupę też... Sama już
            nie wiem, co zrobić. Może sportowy kostium dwuczęściowy będzie dobry, bo
            rozbudowana góra trochę optycznie powiększa obszar piersi, natomiast solidne,
            ale klasyczne (wycięte, nie spodenkowe) majtki dobrze trzymają nawet większy
            zadek. A co Wy robicie, kiedy trzeba do takiej sylwetki dobrać kostium? Bo
            porady stylistów są zupełnie od czapki;)
            • Gość: ziereal Re: Masywne uda, duża pupa IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.05, 12:36
              ja pie..
              no nie moge:)
              168, 55kg i"Chyba nie jestem gruba' ;)
              bosz.
              • ziepjufabrika Re: Masywne uda, duża pupa 07.03.06, 15:58
                :D
                no proszę cóże za sarkazm buahaha. Ty, pewnie masz 168 i ważysz 45 kg
                :)
                a ja mam 170 i waże 63kg. I wierzę że koleżanka nie jest gruba bo ja przy wyżej
                wspomnianych wymiarach za grubą się nie uważam.
                Uprawiam fitness 4 razy w tygodniu i chociaż może nie jestem szczupła, to
                tłuszczu nie mam.
                • perythia Re: Masywne uda, duża pupa 08.03.06, 13:03
                  Chyba źle zinterpretowałaś intencje Twojej przedmówczyni :-) To nie był sarkazm,
                  a jeśli tak to zupełnie w drugą stronę....no bo jak można pisać, że przy takim
                  wzroście i wadze "chyba" nie jest się grubym - to ma byc kokieteria? Bo brzmi
                  żenująco. Rozumiem jak ktos napisze, że mierzy 170 cm, waży 75 kg i chyba nie
                  jest gruby....bo tak uważa, bo ma taką a nie inną sylwetkę, kościec itp.itd. ale
                  wkurzają mnie szkielety piszące, że "chyba" nie są grube.
      • Gość: xx Re: Masywne uda, duża pupa IP: 149.156.60.* 19.08.05, 11:31
        Sprawdziłam - znakomicie sie sprawdza. Świetnie maskuje!!
      • patama Re: Masywne uda, duża pupa 08.03.06, 07:52
        ja mam masywne uda i pupę ale takiego kostiumu bym nie założyła nie lubię
        takich gatek a biustonosz wolę na ramiączka albo samonośny
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka