Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 16:33
    hej,
    jak myślicie, czy jak kupię tę torebkę to będę mogła poudawać, że to dolce?
    jest taka słodziutka, a za taką cenę, same rozumiecie dolce nie kupie, a
    widziałam w jakiejś gazecie podobną - dolce!

www.allegro.pl/show_item.php?item=52678507
    myślicie ze moje koleżanki sie nie zorientują?
    Obserwuj wątek
      • Gość: m Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? IP: *.saska.krakow.pl 26.05.05, 18:16
        jeśli są podobne do ciebie, raczej nie
        • Gość: majka Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 18:21
          jeśli są do mnie podobne? ale koleżanki, czy torebki? bo zdanie nie ma podmiotu
          i nie wiem o co ci chodzi.
          • Gość: m Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? IP: *.saska.krakow.pl 26.05.05, 18:25
            koleżanki
      • marvellous Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? 26.05.05, 18:52
        A Ty kupujesz rzeczy dla koleżanek czy dla siebie????

P.s. Torebka mi sie nie podoba, ja bym pomyślałam ze to z bazaru:P.
      • kate-gun Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? 26.05.05, 19:54
        hahah jesli twoje kolezanki widuja cie jak jezdzisz codziennie komunikacja
        miejska, to watpie zeby to kupily :>

no bo jesli kogos stac na taki drobiazg jak oryg. dolce to zapewne stac go na
        jezdzenie taxowkami, ew wlasnym samochodem i szeroko rozumiane szastanie [tu w
        pozytywnym znaczeniu] pieniedzmi

jesli tak nie jest - to wciskanie im kitu, ze to oryginal jest conajmniej
        zenujace
        chociaz zawsze mozesz im powiedziec ze to prezent od cioci z hameryki ;)
        • kate-gun Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? 26.05.05, 19:56
          ps: ale predzej mi to wyglada na jakas terranove niz na dolce & gabbane :>
      • Gość: majka Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 22:30
        sorrki, wkleiłam nie tą, chodziło o niebieską :)

www.allegro.pl/show_item.php?item=52683586
        a co do małej mistyfikacji - w niedziele wraca mój ojciec z Włoch i pomyślalam
        ze moglabym ściemnic, że dostałam od niego.
        przecież nikt nie bedzie mi oglądał metek!
        • francaise Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? 27.05.05, 00:03
          ACH JAKA PIEKNA JAKA CUDNA. ALE MIALAS SZCZESCIE ZE JA WYPATRZYLAS NA ALLEGRO.
          JAK OJCIEC WRACA Z WLOCH TO BEDZIESZ MOGLA SCIEMNIC, ALE JAJA. NAPEWNO SIE NIE
          POZNAJA. SUPER POMYSL.
          TYLKO WIESZ U NAS NA JANOWIE NOSZA TAKIE ROZOWE. KUP ROZOWA. NAWET PANI
          TOMASZKOWA NOSI TAKA. MYSLISZ ZE MA PODROBE???????
          • Gość: pianazludzen Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? IP: *.arcor-ip.net 27.05.05, 01:23
            eh, francaise, jestem zawiedziona, LA PARISIENNE to był jednak chyba twój
            najlepszy label...
            • Gość: LA PARISENNE Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 27.05.05, 03:29
              LA PARISIENNE EST UNIQUE. C'EST UNE MARQUE DEPOSEE AUPRES DE GAZETA WYBORCZA.
              Bons baisers de Paris
              La Parisienne
              P.s. Pianko nie lubisz juz mnie? Ach, te twoje listy milosne na priva,
              poszlocham sobie czytajac je.
              • pianazludzen Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? 27.05.05, 15:21
                nie mam nic zlego na mysli, powtarzam, ze wszystkich twoich wcielen, to LA
                PARISIENNE to najlepszy label. wszystkie was lubie.

ciesze sie ze potrafie dostarczyc ci tylu wzruszen. chyba poczta na gazecie
                jednak znow szwankuje, bo przypominam sobe o jednym liscie. musial sie na
                swiatlowodach zmultiplikowac i dostac sygnaturke z milosnym wyznaniem.

moze to nie daj boze jakis wirus?
                • pianazludzen Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? 27.05.05, 15:24
                  PS wszystkie was = wszystkie was forumki, nie wszystkie wcielenia :)

pozdr.
      • k_anilorak Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? 27.05.05, 08:19
        a ta znowu z jakims bublem wyskakuje .........
        ja po białej torebce naszpikowanej blaszkami, cekinkami mam dość ......
      • Gość: iza Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 09:19
        hm, wiesz zalezy ile masz lat i co robisz, jezeli zadna z towich kolezanek nigdy
        nie widziała oryginalnej dolce to, mozesz troche nakłamac.
        a nie mozesz jej kupic tak po prostu i nie dorabiac do niej zadnej filozofii?
        • meren_re69 Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? 27.05.05, 09:46
          myślę, że torebka jest okropna i wygląda tandetnie.... :/
          • Gość: Lili Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? IP: 212.160.114.* 27.05.05, 11:15
            Beznadzienie podchodzicie do tematu. Podobno o gustach sie nie dyskutuje - ale
            Wy moje drogie tyle macie w sobie jadu jak bardzo ta torebka jest badziewna...
            jeżeli koleżance się podoba ta torebka, to oczywiście należy natychmiat ją
            skrytykować, bo to niby podróbka D&G ... To, że ja wiem, że jest podrobiona, to
            nie znaczy, że muszę o tym natychmiast mowić. Nie mozna po prostu powiedzieć,
            że torebka jest fajna? A to, że bym jej sobie nie kupiła, to inna sprawa. Wy
            wszystkie jesteście na pewno mega-gustownie ubrane, więc pewnie macie prawo
            krytykować wszystkich! Pozdrawiam,
            • majka98 Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? 27.05.05, 12:14
              Nareszcie głos rozsądku Lili. Lili chwała Ci za odwagę.
              Oczywiście bym takiej "torebeczki" nie kupiła. Ale poco komuś przycinać i się
              czepiać bez powodu. Ja mam inny gust, ktoś ma inny. Jeżeli komuś się podoba
              niech kupuje. A swoją drogą to niektórzy lubią chyba udzielać się w taki sposób
              na forum, żeby krytykować innych a służyć swoimi spostrzeżeniami na jakiś
              temat...
              • majka98 Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? 27.05.05, 12:20
                Ps. oczywiście chciałam dodać, że post nt. tej rozważań zakupu tej "torebeczki"
                jest nie mój i ja go nie zakładałam.
                • Gość: Lili Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? IP: 212.160.114.* 27.05.05, 13:53
                  Ja sama mam kilka poróbek. Podobają mi się i tyle, nikogo nie zmuszam żeby się
                  zachwycali moimi zakupami. Nie wypowiadam się również na temat torebek Batycki
                  (nie podobają mi się, kosztują kupę kasy) bo po co, a kilka moich koleżanek
                  wydało na nie sporo pieniędzy. Nie lepiej powiedzieć: "Fajną masz torebkę" ???
                  Niestety zauważam niepokojącą tendencję wsród dziewczyn - ja mogę krytykować,
                  ale mnie nie można!!! Inna kwestia, że ludzie nie sa szczerzy - założę się, że
                  dostanę parę wpisów, że to nie prawda, że ja jestem inna...

• Gość: Gina Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? IP: *.MAN.atcom.net.pl 27.05.05, 15:35
                    A pro po podróbek to tak naprawdę jesteśmy zdani przynajmniej w Polsce na
                    uczciwość sprzedawcy, importerów. Przecież te "firmowe" sklepy z ubraniami D&G,
                    Versace, Eskada, G. Armani... mają wątpliwej orginalności ubrania tych
                    projektantów. Inna sprawa to rażące podróby, które nijak się mają nawet do tych
                    sklepowych a o których z góry wiemy, że podróbkami są. Ja osobiście w Polsce
                    nie kupuję wcale tych "orginałów".
                    • oliwcia5 Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? 27.05.05, 15:59
                      Toż ta torba do d... nie podobna!
                      • Gość: Gina Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? IP: *.MAN.atcom.net.pl 27.05.05, 16:47
                        Droga Oliwciu 5, czy masz coś konkretnego i bardziej inteligentnego do
                        powiedzenia niż koniec tej twojej d....? Rozumiem, że wygląd torebki musi być
                        adekwatny do wyglądu d.... No wiesz d.... każdy ma inną, może ta torebka jest
                        podobna do czyjejś? Rozumiem że twoja d... jest w innych rozmiarach.
                        • oliwcia5 Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? 27.05.05, 16:52
                          Zgadza się!
                      • fifiii1 Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? 27.05.05, 17:38
                        Generalnie śmiać mi się chce bo czasem mam wrażenie, że niektore osoby "chodzą"
                        po forach i wyszukują gdzie można się do czegoś przyczepić, np.: gustu, słowa,
                        wypowiedzi, literowki, braku polskich znakow. Zamiast prowadzić dyskusje,
                        pomagać sobie, jeśli ma się jakąś wiedzę, której inni nie mają :)

• Gość: ciekawa Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.05.05, 17:47
                          Tu się zawsze tak wszyscy obrzucają błotkiem czy tylko tak od święta?
                          • marvellous Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? 27.05.05, 19:10
                            Nie zawsze:P. Czasem są chwile spokoju:P.
                            Jak pierwszy raz tu weszłam, to aż się przeraziłam, ale tak naprawdę jest tu spoko:PPP.
              • bez_mapy Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? 30.05.05, 21:40
                Tzn mam komuś wciskać kit, żeby nie zrobić mu przykrości? Między innymi po to
                jest forum, aby uzyskać szczere, nawet do bólu, odpowiedzi, opinie. Ściemnianie
                jest bez sensu i mija się z celem. Wystarczy ściemy w realu. Nie bądźcie takie
                przewrażliwione.
      • Gość: gosiaqus Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? IP: 82.160.7.* 27.05.05, 18:13
        jeżeli twoje koleżanki przeczytają ten post to napewno się zorientują :/
        • Gość: majka Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 20:46
          a ja nie przeczytają, to lans na maxa z docle!!!
          • majka98 Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? 27.05.05, 21:25
            majko zanim kupisz tą torebkę i zaczniesz się lansować, popatrz na torebki w
            sklepach St. Browaru, napewno masz blisko.
            • Gość: goldi Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.05, 10:40
              Skąd wiesz, że ma?
      • Gość: were Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 16:11
        dolce ,dolce bardzo -sama nazwa wskazuje (słodzutka znaczy :>) ..ach to to za życie w okowach konieczności?? Czemy ty sie martiesz że koleżanki sie zorientują Co jak coś nie jest z najwyższej półki to juz jest beznadziejnie?
      • Gość: karolina Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 30.05.05, 14:00
        Nie rozumiem, po co te uszczypliwosci.
        Same podniecacie sie glupimi watkami, w stylu "jak wam sie podoba?", a kiedy
        pada proste pytanie, nie potraficie odpowiedziec.
        Na tym forum siedza same szare myszy, co nosa nie wychylaja zza komputera.
        Dziewczyna szuka podpowiedzi?
        Ja uwazam, ze jezeli ci sie podoba, to nie przejmuj sie glupimi uwagami.
      • Gość: b Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? IP: 194.63.133.* 30.05.05, 20:55
        b
      • bez_mapy Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? 30.05.05, 21:42
        Jak mają się nie zorientować, skoro nie ma nigdzie na torebce znaku firmowego?
        Nikt tego nie łyknie, szczerze. Jeśli zależy ci na malutkim szpanie -daj sobie
        spokój, a jeśli po prostu ta torebka ci się podoba -bierz ją, nie jest zła,
        chociaż nie warta swojej ceny.
      • Gość: Majka Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? IP: 157.25.9.* 31.05.05, 08:41
        Z tą torebeczką to chyba jakaś prowokacja, bo wątpię żeby ta "majka" myślała że
        może lansować ją na D&G.
        • Gość: karolina Re: TORBA W STYLU DOLCE AND GABBANA? IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 31.05.05, 11:30
          Widzialam identyczna torebke w sklepie kosztowala 120zl
          Torebka jest jaka jest
          Nawet fajna, ja nie jestem zalogowana na alegreo wiec i tak jej nie kupie
          Sklepy maja ogromne przebicie cenowe, ale nie wiedzialam ze az tyle
          Torebki kupuje przewarznie na wiosne lub na okazje :)
          Torebka sama w sobie jest słodka i nie trzeba sciemniac ze to D&G
          Jezeli lubisz takie torebki to sie nie zastanawiaj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka