Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

anna mucha

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 14:47
    wczoraj przelotem oglądałam m jak miłośc i zobaczyłam tę aktorkę, czy ona
    jest w ciązy???? tak jakoś była dziwnie ubrana...
    Obserwuj wątek
      • Gość: <MAGDA> Re: anna mucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 14:54
        Nie wiem, nie lubię jej BARDZO i nie interesuję się tym czy jest w ciąży czy
        nie;) pozdrawiam
        • easier_to_fly Re: anna mucha 01.06.05, 14:57
          Cholera, a ja nadal nie wiem jak ona wygląda!!!
          • Gość: myszka333 Re: anna mucha IP: *.aster.pl 01.06.05, 14:58
            Jak mucha.....
            • easier_to_fly Re: anna mucha 01.06.05, 15:00
              No w końcu to polski serial....:)
      • Gość: ania Re: anna mucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 16:28
        pytam Was, bo kobieta na prawdę wyglądała dziwnie, taka napuchnięta...
        • Gość: Richelieu* Re: anna mucha IP: *.localdomain / 80.48.249.* 01.06.05, 16:33
          a to byłaby antyreklama dla plstrów antykoncepcyjnych, gdyby się okazało, że
          Kubek ma większą siłę przebicia niż jakiś plasterek
          • Gość: ania Re: anna mucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 16:36
            dokładnie o tym samym pomyślałam...:)
          • Gość: Me Re: anna mucha IP: *.90.99-84.rev.gaoland.net 01.06.05, 16:42
            pewnie te plastry jej nie sluza
            • Gość: AnnieLaurieStarr Re: anna mucha IP: 80.50.251.* 01.06.05, 17:19
              Oj chyba przesadzacie z tym napuchnieciem. Mucha nie jest taka chuda jak na
              przyklad ta laka co chciala z nimi mieszkac w tym serialu i chyba przez
              wczorajsza konfrnatacje tych pan, Ania wydala wam sie napuchnieta. Nie sadze
              zeby byla w ciazy. Czy wszystkie mlode aktorki musza byc przerazliwie chude?
              • Gość: Henryka Dlaczego tak się na mnie patrzyły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 18:16
                Założyłam dziś na uczelnię sukienkę długą do połowy łydek jako,że w stolicy
                dziś jest chłodno pod sukienkę włożyłam getry czarne,dodam,że nie były jakieś
                dziurawe czy powycierane tylko kupione nie dawno i fajne.Czy to było aż tak
                komiczne,że niektóre dziewczęta na uczelni wytykały mnie palcami?
          • Gość: Fela Re: anna mucha IP: *.dz.com.pl / *.dz.com.pl 06.06.05, 11:13
            :-))))))))))
      • cosmopolitanka5 Re: anna mucha 01.06.05, 18:45
        nie wierze!
        przecież reklamuje plastry anty......to chyba nie..przecież mowi w reklamie ze
        wybrała plastry
        • Gość: riri Re: anna mucha IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.06.05, 19:32
          nie jest w ciąży, ona po prostu nie ma kompletnie talii co przy jej szerokich
          ramionach i niskim wzroście powoduje, że wyglada jak klocek. Dobrze, że
          przynajmniej twarz ma ładna bo figurę tragiczną.
          • black_magic_women Re: anna mucha 01.06.05, 20:03
            jw+spory biust przy niskim wzroscie,ale twarz ladna
            • mimi46 Re: anna mucha 01.06.05, 20:37
              twarz ładna. Zwłaszcza oczy i usta.
              ALe jest ciężka w odbiorze. Nie wiem dlaczego, ale mnie zawsze jak ją trochę
              posłucham to zaczyna boleć głowa. Kwestia dykcji? Nie wiem. Jakoś tak głośno
              mówi? Ciężka jakaś taka. Nie chcę powiedzieć, że przemądrzała, bo to w
              dziewczynach, kobietach akurat stawiam za plus.
              Jesli idzie o gabaryty...hmm rzeczywiście. Jakaś taka nasadzona. Strach
              pomyśleć co będzie na starość. Roztyje się coś mi się wydaje.
      • Gość: maniaadamowicz@wp. impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 20:47
        slyszalam ze ma byc niezle:
        jest impreza w Trafficu w wawie, 14 czerwca, start 18.00. mozna wygrac 2 bilety
        LOTu do dowolnego miasta. Beda pokazy mody, konsultacje z fryzjerami, pokazy
        taneczne, itd.
        TO DZIEN MODY I URODY!!!
      • przemkowa.b Re: anna mucha 06.06.05, 13:48
        Nie przepadam za tę postacią. Nie umie grać i cały czas krzyczy.
      • Gość: Lenka Re: anna mucha IP: *.chello.pl 06.06.05, 14:03
        Widziałam jakieś jej zdjęcie i też zauważyłam, że jest jakby opuchnięta.
        • vic_vic Re: anna mucha 06.06.05, 14:11
          może właśnie po tych plastrach. moja koleżanka narzeka, że od nich tyje.
          • przemkowa.b Re: anna mucha 06.06.05, 14:13
            O, to dobrze wiedzieć.
            Potabletkach też tyła twoja koleżanka czy ich nie używała? Sorki za
            obsceniczność ale jestem ciekawa bo zbliża się dlamnie czas wyboru właściwej
            metody:)
            • vic_vic Re: anna mucha 06.06.05, 14:20
              na pewno brała tabletki, ale nie przypominam sobie żeby wspominała, że tyła.
              myślę, że przy dobrze dobranych tabletkach się nie tyje. co do plastrów, biust
              jej uróśł z B do C/D i to ją akurat uradowało. Lekarz stwierdził, że to
              normalne, nie jestem tylko pewna czy to stwierdzenie odnosiło się do biustu czy
              tycia, czy do jednego i drugiego.
              • przemkowa.b Re: anna mucha 06.06.05, 14:31
                Rosnący biust? Hm...interesujące.
                Byle tylko on rósł:)))
                • vic_vic Re: anna mucha 06.06.05, 14:35
                  mnie moje C wystarcza wiec rosnacego biustu bym sie odrobine obawiala, i jak
                  pomysle o kupnie kilku(nastu) nowych stanikow to mnie zniecheca. kolejna
                  kolezanka zaczyna stosowac plastry, zobaczymy czy tez tak bedzie miala.
                  • Gość: markiza Re: anna mucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 14:40
                    mnie zastanawia czy te plastry rzeczywiscie przez 7 dni 'trzymaja sie' na
                    ciele?
      • Gość: asa Re: anna mucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 17:39
        A tak w ogóle to ile ona ma wzrostu? W jakimś wywiadzie czytałam, że ma 150 cm,
        ale to chyba niemożliwe ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka