Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 14:47 wczoraj przelotem oglądałam m jak miłośc i zobaczyłam tę aktorkę, czy ona jest w ciązy???? tak jakoś była dziwnie ubrana... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: <MAGDA> Re: anna mucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 14:54 Nie wiem, nie lubię jej BARDZO i nie interesuję się tym czy jest w ciąży czy nie;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: anna mucha 01.06.05, 14:57 Cholera, a ja nadal nie wiem jak ona wygląda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: anna mucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 16:28 pytam Was, bo kobieta na prawdę wyglądała dziwnie, taka napuchnięta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: anna mucha IP: *.localdomain / 80.48.249.* 01.06.05, 16:33 a to byłaby antyreklama dla plstrów antykoncepcyjnych, gdyby się okazało, że Kubek ma większą siłę przebicia niż jakiś plasterek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: anna mucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 16:36 dokładnie o tym samym pomyślałam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me Re: anna mucha IP: *.90.99-84.rev.gaoland.net 01.06.05, 16:42 pewnie te plastry jej nie sluza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnnieLaurieStarr Re: anna mucha IP: 80.50.251.* 01.06.05, 17:19 Oj chyba przesadzacie z tym napuchnieciem. Mucha nie jest taka chuda jak na przyklad ta laka co chciala z nimi mieszkac w tym serialu i chyba przez wczorajsza konfrnatacje tych pan, Ania wydala wam sie napuchnieta. Nie sadze zeby byla w ciazy. Czy wszystkie mlode aktorki musza byc przerazliwie chude? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryka Dlaczego tak się na mnie patrzyły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 18:16 Założyłam dziś na uczelnię sukienkę długą do połowy łydek jako,że w stolicy dziś jest chłodno pod sukienkę włożyłam getry czarne,dodam,że nie były jakieś dziurawe czy powycierane tylko kupione nie dawno i fajne.Czy to było aż tak komiczne,że niektóre dziewczęta na uczelni wytykały mnie palcami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fela Re: anna mucha IP: *.dz.com.pl / *.dz.com.pl 06.06.05, 11:13 :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cosmopolitanka5 Re: anna mucha 01.06.05, 18:45 nie wierze! przecież reklamuje plastry anty......to chyba nie..przecież mowi w reklamie ze wybrała plastry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riri Re: anna mucha IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.06.05, 19:32 nie jest w ciąży, ona po prostu nie ma kompletnie talii co przy jej szerokich ramionach i niskim wzroście powoduje, że wyglada jak klocek. Dobrze, że przynajmniej twarz ma ładna bo figurę tragiczną. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: anna mucha 01.06.05, 20:03 jw+spory biust przy niskim wzroscie,ale twarz ladna Odpowiedz Link Zgłoś
mimi46 Re: anna mucha 01.06.05, 20:37 twarz ładna. Zwłaszcza oczy i usta. ALe jest ciężka w odbiorze. Nie wiem dlaczego, ale mnie zawsze jak ją trochę posłucham to zaczyna boleć głowa. Kwestia dykcji? Nie wiem. Jakoś tak głośno mówi? Ciężka jakaś taka. Nie chcę powiedzieć, że przemądrzała, bo to w dziewczynach, kobietach akurat stawiam za plus. Jesli idzie o gabaryty...hmm rzeczywiście. Jakaś taka nasadzona. Strach pomyśleć co będzie na starość. Roztyje się coś mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniaadamowicz@wp. impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 20:47 slyszalam ze ma byc niezle: jest impreza w Trafficu w wawie, 14 czerwca, start 18.00. mozna wygrac 2 bilety LOTu do dowolnego miasta. Beda pokazy mody, konsultacje z fryzjerami, pokazy taneczne, itd. TO DZIEN MODY I URODY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: anna mucha 06.06.05, 13:48 Nie przepadam za tę postacią. Nie umie grać i cały czas krzyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: anna mucha IP: *.chello.pl 06.06.05, 14:03 Widziałam jakieś jej zdjęcie i też zauważyłam, że jest jakby opuchnięta. Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: anna mucha 06.06.05, 14:11 może właśnie po tych plastrach. moja koleżanka narzeka, że od nich tyje. Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: anna mucha 06.06.05, 14:13 O, to dobrze wiedzieć. Potabletkach też tyła twoja koleżanka czy ich nie używała? Sorki za obsceniczność ale jestem ciekawa bo zbliża się dlamnie czas wyboru właściwej metody:) Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: anna mucha 06.06.05, 14:20 na pewno brała tabletki, ale nie przypominam sobie żeby wspominała, że tyła. myślę, że przy dobrze dobranych tabletkach się nie tyje. co do plastrów, biust jej uróśł z B do C/D i to ją akurat uradowało. Lekarz stwierdził, że to normalne, nie jestem tylko pewna czy to stwierdzenie odnosiło się do biustu czy tycia, czy do jednego i drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: anna mucha 06.06.05, 14:31 Rosnący biust? Hm...interesujące. Byle tylko on rósł:))) Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: anna mucha 06.06.05, 14:35 mnie moje C wystarcza wiec rosnacego biustu bym sie odrobine obawiala, i jak pomysle o kupnie kilku(nastu) nowych stanikow to mnie zniecheca. kolejna kolezanka zaczyna stosowac plastry, zobaczymy czy tez tak bedzie miala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiza Re: anna mucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 14:40 mnie zastanawia czy te plastry rzeczywiscie przez 7 dni 'trzymaja sie' na ciele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: anna mucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 17:39 A tak w ogóle to ile ona ma wzrostu? W jakimś wywiadzie czytałam, że ma 150 cm, ale to chyba niemożliwe ;) Odpowiedz Link Zgłoś