Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Staniki Avocado?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 10:36
    Czy macie moze jakies doswiadczenia z bielizna firmy Avocado? Mysle o
    zakupie, ale zastanawiam sie jaka jest jakosc ich produktow? Moze ktoras z
    was cos kupila? A moze ktos byl w sklepie firmowym, ktory jest, zdaje sie, w
    Poznaniu? Pozdrawiam!
    Obserwuj wątek
      • butters77 Re: Staniki Avocado? 02.06.05, 13:46
        Serdecznie polecam forum:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=24417505&v=2&s=0
        - tam toczy sie dyskusja na podobny temat:) Znajdziesz tez adresy sklepow.
        A odnoszac sie konkretnie do Twojej wypowiedzi - ja kupilam kilka razy stanik na
        Avocado, ostatnio kostium kap. - co do jakosci nie mam zadnych zastrzezen,
        staniki sa naprawde SWIETNE, wytrzymale, rozmiarowka standardowa, a w razie
        czego mozesz bez problemu wymienic/zwrocic (w ciagu bodajze 7 dni). Tylko
        przygladaj sie dokladnie! - ja kiedys kupilam miekki stanik, myslac, ze bedzie
        usztywniany i wymienialam:)
        W razie czego mozna tez pisac na info@avocado.com.pl zeby sie upewnic - tez tak
        pare razy robilam.
        A jaki model chcesz kupic?? Moze juz go mam i cos Ci poradze:)
        Poza tym niektore podobne modele znajdziesz na www.comexim.pl (tyle ze tansze) -
        jescze tam nie kupowalam,ale staniki wydaja sie solidne.
        Pozdrawiam
        • Gość: evikka Re: Staniki Avocado? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 23:24
          Dziekuje za wszystkie odpowiedzi.
          Myslalam juz od jakiegos czasu nad tym zakupem, staniki mi sie bardzo podobaly,
          a ze trudno jest dostac ladny wiekszy rozmiarem (szczegolnie w zestawie maly
          obwod -wieksza miseczka!)... Przeczytalam uwaznie Wazse posty i tylko
          utwierdzilam sie w swojej decyzji i... zlozylam wlasnie zamowienie na model
          Azalea! Teraz pozostaje mi czekac na przesylke i przekonac sie na wlasne oczy!
          Pozdrawiam.
      • Gość: Ploviva Re: Staniki Avocado? IP: *.cable.ubr07.newm.blueyonder.co.uk 02.06.05, 15:17
        Dobry wybór. Wejdź też na www.bellissima.com.pl. Jetsem stałą klientką obywdu z
        tych sklepów. Produkty w nich nie powtarzają sie więc masz większy wybór.
      • Gość: evol Re: Staniki Avocado? IP: 83.168.104.* 02.06.05, 18:09
        mam pare staników z Avocado i jestem z nich bardzo zadowolona, szczególnie
        lubie Millie, mam tez Tango i Rio... maja tez super stoje kąpielowe. Niestety
        są dość drodzy, ale jak matka natura nie poskąpiła biustu to niestety trzeba za
        to płacić. Mimo ze towar maja naprawdę fajny- zdecydowanie mógłby być
        tańszy......
        • butters77 Re: Staniki Avocado? 03.06.05, 09:24
          Zgadzam sie w 100%. Tez uwazam, ze staniki Avocado sa swietne,ale rzeczywiscie
          chcialoby sie od czasu do czasu dostac cos tanszego.. Tym bardziej,ze nie jest
          to jakas superekskluzywna bielizna z niedostepnych materialow - po prostu
          solidne, dobrze wykonane biustonosze. W mniejszych rozmiarach w normalnym
          sklepie mozna dostac podobne staniki za dwukrotnie nizsza cene (wiem, bo chodze
          z moimi przyjaciolkami A-B-C:) Pozdro!
      • daino Re: Staniki Avocado? 03.06.05, 09:34
        ja widzialam tylko staniki z orzechow koko na wyspach egzotycznych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka