Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

TO W KOŃCU JAK WYGLĄDA TA BLUZKA??

03.06.05, 16:02

www.victoriassecret.abc24.pl/default.asp?kat=5257&pro=26894
    a może
    www.allegro.pl/show_item.php?item=53345700 ????
    Obserwuj wątek
      • papryczka_ag Re: TO W KOŃCU JAK WYGLĄDA TA BLUZKA?? 03.06.05, 18:01
        ale o co Ci chodzi? bo ja szczerze mówiąc nie rozumiem...
        ładna jest
      • Gość: Ola Re: TO W KOŃCU JAK WYGLĄDA TA BLUZKA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 18:06
        Ładnan to jest, ale cholernie droga...
      • b_bb Re: TO W KOŃCU JAK WYGLĄDA TA BLUZKA?? 03.06.05, 18:11
        Sztuczki komputerowe. :)
        Obie wersje mi się podobają, chyba jednak sznurówki idące przez to kółko bardziej.
      • Gość: marvellous Re: TO W KOŃCU JAK WYGLĄDA TA BLUZKA?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 21:55
        Fajowa ta bluzka. Sądze że "poprawna" jest wersja nr 2 - w pierwszej widzę jakieś dwie białe krechy zrobione w Photoshopie:P. Ale moze się mylę.
      • Gość: stina victorias secret IP: *.nycap.res.rr.com 04.06.05, 02:50
        poprawna jest ta:
        www2.victoriassecret.com/collection/index.cfm?cgname=OSCLOBRAFAS&cgnbr=OSCLOBRAFAS&rfnbr=1759&page=2
        • easier_to_fly Re: victorias secret 04.06.05, 11:08
          Aha:) No cóż, bardziej mi się podoba wersja ze sznurówkami w kółku, ale ta też
          jest śliczna... Choruję na tę bluzkę od kilku dni, jest cholerrrrrnie droga,
          ale chyba zaszaleję... :]
          • Gość: stina Re: victorias secret IP: *.nycap.res.rr.com 04.06.05, 15:41
            Proponuje, zebys kupila ja bezposrednio ze strony vs (
            www.victoriassecret.com ). Bedzie taniej, bo kosztuje tylko 29$, czyli taniej
            niz te na innych stronach (oczywiscie dochodza koszty przesylki, ale
            przynajmniej bedziesz miala gwarancje, ze nie bedzie sie roznila od tej na
            zdjeciu). Juz gdzies czytalam na tym forum o bezposrednich zakupach z vs.
            Mysle, ze mimo wszystko na tym zyskasz. Namawiam Cie dlatego, ze mnie gesia
            skorka wychodzi na sama mysl o allegro i tym vsabc24 (??)
            • easier_to_fly Re: victorias secret 04.06.05, 16:57
              Mówisz? Hm..może i rzeczywiście tak zrobię. Ale dlaczego od razu gęsia skórka?:)
              • ssisi23 Re: victorias secret 04.06.05, 17:16
                Witam kupilam sobie ta bluzeczke za 180 zl i zaraz ja sprzedałam na
                allegro>Naprawde szkoda tylu pieniedzy za taka szmatke , myslam ze bedzie super
                wygladac a wygladala dosyc tandetnie.I popatrz dokładnie na to kółeczko
                drwniane ono wcale nie jest brazowe jesli powiekszysz zobaczysz ze sa to w
                wiekszosci biale kreski i moze 2 brazowe.Ja jak ta bluzke zobaczylam bylam
                lekko w szku za takie ciezkie pieniadze spodziewalam sie naprwde ładnej
                bluzeczki.Niestety rzeczywistiosc rozczarowuje.Radze sie zastanowic, albo jesli
                kupujesz przez alegro poprosic o orginalne zdjecie wtedy masz pewnosc, jak ona
                w rzeczywistosci wyglada. A musze zaznaczyc ze kupilam ta bluzke u osob ktore
                na alegro zajmowaly sie sprzedaza rzeczy victori secret i byly to osoby typu
                super sprzedawca wiec napewno nie trafilam na podrobke. Pozdrawiam
                • easier_to_fly Re: victorias secret 04.06.05, 17:24
                  Cholera, teraz to już sama nie wiem.
                  • ssisi23 Re: victorias secret 04.06.05, 17:48
                    Ja ci mowie jakie byly moje odczucia w stosunku do tej bluzki, poprostu sie
                    zawiodłam a jeszcze jak zobaczylam podobna u mnie w miescie w jakims tanim
                    sklepie tylko bez tej ozdoby to bylam wsiekla ze zaplacilam za to "cudo" tyle
                    kasy. Ale ostzrgam ze ozdoba nie wyglad ciekawie, zastanawialm sie czy jej nie
                    wyrzucic i zostawic bluzke ,ale bardziej oplacalo sie ja sprzedac:).Ogolnie
                    polecam sie zastanowic i pogladac orginalne zdjecia tej bluzki.Niestety
                    takowych nie posiadam.Moze ktorys ze sprzdawcow na allegro bedzie mial mozesz
                    popytac.Papa
                    • easier_to_fly Re: victorias secret 04.06.05, 18:02
                      Masz rację. Mam zamiar wysłać maila do tej dziewczyny z prośbą o oryginalne
                      zdjęcie. Ale jestem już naprawdę poważnie zniechęcona:)
                      Tak czy inaczej dzięki za radę:)
                      PS A może wiecie, gdzie można dostać podobne bluzki? [chodzi mi właśnie o ten
                      pasek na środku, a nie tradycyjne ramiączka...]. Jak znacie, to podajcie jakieś
                      sklepy, najlepiej w Poznaniu:)
                      Pozdr
              • Gość: stina Re: victorias secret IP: *.nycap.res.rr.com 04.06.05, 20:06
                Bo wole zawsze towar "pomacac" nim kupie. Co do tej bluzki z vs, to wklejam jej
                opis.
                The original sexy basic, now in a longer, figure-flattering shape. Shelf
                bralette in a more substantial stretch for support and no show-through. Wood
                detail at neck. Imported polyester/spandex.
                Jak widac ten ornament jest drewniany, wiec raczej nie ma mowy o doalowanych
                bialych kreseczkach. Chyba, ze to drewno pomalowane we wzor imitujacy drewno??
                • ssisi23 Re: victorias secret 04.06.05, 22:11
                  Sluchaj moja droga ja tez myslam ze bedzie ten element w pieknym brazowym
                  kolorze, daltego probowalam reklamowac ja u sprzedawcy.Niestety bez skutku.
                  Chcialam tylko doradzic dziewczynie zeby zapoznala sie z orginalna fotorafia i
                  zeby nie dała sie nabic w butelke jak ja. Mam nadziej ze chodziaz troszke jej
                  pomoglam.
                  • Gość: stina Re: victorias secret IP: *.nycap.res.rr.com 05.06.05, 02:10
                    ale ja wkleilam opis pochodzacy ze zrodla. Poniewaz ta bluzka jest z vs i
                    wlasnie z tej strony wzielam opis owego elementu. Nie wiem czy bedzie musiala
                    probowac ja reklamowac, gdyz na stonie jest wyraznie napisane drewniany. I
                    jesli okaze sie, ze tak nie jest, to moge zareczyc, ze vs nie beda stwarzac
                    problemow. Nabijac w butelke to sie mozna dzieki alegro i tym vsabc24 czy jak
                    to tam idzie.
                    • ssisi23 Re: victorias secret 05.06.05, 10:45
                      czy ja mówiłam że to nie jest drewno??Ja tylko podpowiedzialm jej ze ta ozdoba
                      nie bedzie wygladc tak jak na zdjeciu to zaręczam.A kupowałam ta bluzkę z myślą
                      o pieknej ozdobie , a dostałam cos na kształt tej ozdoby. I sama dziewczyna
                      mowila ze bluzke chce kupic przez alegro wiec niech poprosi o orginalne
                      zdjecia.A wogole co cie to obchodzi sprzedajesz te ciuchy??Bo wtracasz sie
                      glupimi komentarzami, jesli nie widzialas bluzki to sie nie wypowiadaj.POgadamy
                      jak ja zobaczysz na zywo i ocenisz sama.
                      • Gość: stina Re: victorias secret IP: *.nycap.res.rr.com 05.06.05, 14:34
                        Nie denerwuj sie tak. Dziewczyna zapytala jak wyglada ta bluzka na prawde. To
                        byl PIERWSZY post, jesli wiesz o co mi chodzi. Nie bylo tam slowa o zakupach. I
                        obchodzilo mnie to o tyle, ze wiedzialam jakiej firmy jest ta bluzka i wkleilam
                        linka. Potem ja namawialam, zeby sobie darowala zakupy przez posrednikow
                        wlasnie po Twojej wypowiedzi, w ktorej napisalas, ze sie rozczarowalas. Wiec ja
                        na prawde nie wiem o co Ci chodzi????
      • Gość: ingo Re: TO W KOŃCU JAK WYGLĄDA TA BLUZKA?? IP: *.lambert.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 19:44
        głupie blondynki z was dziewuchy!!! to ta sama wersja bluzki, tylko ten
        medalion jest odwrócony, bo przecież te sznurki przez niego "przechodzą". w
        pierwszej wersji jest odwrócony (medalion) tyłem na przód i to wszystko!!!!!!
        ale problem! a wy tu o photoshopie piszecie...:/
        • easier_to_fly Re: TO W KOŃCU JAK WYGLĄDA TA BLUZKA?? 05.06.05, 10:55
          Ee...no nie wydaje mi się; gdyby medalion był po prostu odwrócony, to i tak
          byłoby widać kawałek sznurka...
          • ssisi23 Re: TO W KOŃCU JAK WYGLĄDA TA BLUZKA?? 14.06.05, 18:32
            Witam cie i w koncu zdecydowalas sie na ta bluzeczke , widzialas zdjecie
            orginalne?Bylam ciekawa jak ci sie podobala.Pozdrawiam
            • easier_to_fly Re: TO W KOŃCU JAK WYGLĄDA TA BLUZKA?? 14.06.05, 18:36
              Witam:) Nie kupiłam tej bluzeczki ani na Allegro, ani tez nie zamówiłam jej na
              stronie Vicotria's Secret. W sumie byłam już zrezygnowana, ale jakieś 3 dni
              temu przypadkowo kupiłam w Starym Browarze identyczną bluzeczkę, tylko że
              zamiast kółka ma drewniany trójkąt [i przechodzą przez niego rzemyki:)].
              Jestem baaardzo zadowolona:)
              Pozdr
        • b_bb Re: TO W KOŃCU JAK WYGLĄDA TA BLUZKA?? 05.06.05, 14:45
          Przyjrzyj się uważnie modelce. To jest to samo zdjęcie, tylko któreś jest
          podrasowane photoshopem. I to wszystko. Ale problem! ;)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka