Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

staniko-top bez ramiaczek

05.06.05, 22:09
    Uparlam sie zeby zakupic sportowy stanik bez ramiaczek, podobny do topu. Mam nadzieje ze wiecie o jaki mi chodzi. Taki niby paseczek. Moze ktos wie jaka firma ma takie cos w swej ofercie? Do tej pory widzialam tylko w gazecie :-(
    Obserwuj wątek
      • Gość: myszka333 Re: staniko-top bez ramiaczek IP: 212.76.39.* 05.06.05, 22:13
        Rok temu kupiłam taki pod Pałacem w hali kupieckiej.Byłu wersje czarne,białe i
        jasno-różowe.Cena chyba coś około (z pamięcią do takich detali u mnie krucho)10
        max.15 zł.
        • ziyi Re: staniko-top bez ramiaczek 05.06.05, 22:20
          Niestety mieszkam w Lublinie, a mam teraz sesje i na razie do Wawy sie nie wybieram :-(
          • Gość: myszka333 Re: staniko-top bez ramiaczek IP: 212.76.39.* 05.06.05, 22:28
            Ten top( ??czy jak to nazwać ) kupiłam na stoisku bieliżnianym prowadzonym przez
            Wietnamczyków.Czyli żadnym firmowym.Niestety nie znam Lublina , ale moze macie
            coś podobnego do naszej hali i może uda Ci się coś takiego znaleść.
            No chyba że to był model 2004 tylko i wyłącznie.
      • Gość: palemka a gdzie STANIK BEZ RAMIĄCZEK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:51
        a może ktoś podpowie gdzie kupić taki zwykły stanik bez ramiączek który nie
        odznacza się pod bielizną i NIE SPADA? no i musi byc usztyniany, najlepiej z
        poduchami (małymi :))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka