Gość: ann IP: 83.168.104.* 05.06.05, 22:14 jaki jest wasz ideal faceta? chodzi oczywiscie o wyglad, styl ubierania itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: ideał mężczyzny:) 05.06.05, 22:22 o taaaak! Adrianek Brodi jest bardzo OK :-) OK jest również nasz brat Pitt i Val Kilmer :-) Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: ideał mężczyzny:) 06.06.05, 14:51 Eee...on naprawdę wam się podoba?? Ten nos, ta chudzizna... fuuuj!!! Oczka ma słodkie, ale reszta to koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: ideał mężczyzny:) IP: *.saska.krakow.pl 06.06.05, 16:23 lepsze to, niz nosek jak guziczek Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: ideał mężczyzny:) 06.06.05, 19:59 O,tak, ja wolę zdecydowanie wyrazisty nos niż nos jak kartofel:) Adrien jest ekstra i nic nie dam na niego powiedzieć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trinity Josh Hartnett IP: *.130.99-84.rev.gaoland.net 07.06.05, 18:39 josh-hartnett.republika.pl/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: ideał mężczyzny:) 05.06.05, 22:24 Spodnie np bojowki:) Spodnie np jeansy, ale u dołu np poszarpane badz np z kieszeniami tu i tu, badz pocieniowane. Lubie ładny jasny kolor, albo taki soczysty granat a la lapis lazuli. Do tego t-shirt z dl rekawkiem a na to t-shirt z krotkim rekawem:) Albo z krotkim rekawem, ale na guziczki, rozpinany. Moze byc tez koszula na guziczki, rozpiana, ale z długim rekawkiem:) A co uwodzi? Gra kolorów. Np jasne ewłoski pofilcowane, biały t-shirt z dl rekawem, a spodnie bojowki zielonkawe oliwkowe, a koszula z krotkim rekawkiem, rozpinana w kolorze tez zielni oliwkowej:)badz bezowa albo ciemna zielen. Spodnie jeansy pocieniowane ciemnojasno ten ciemny piekny grant, a t-shirt biały zdl rekawkiem, a na to koszula z krotkim rekawem np w odcieniu ciemnybraz nito szary z bialymi cienkimi paseczkami np w rzadka kartke. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: ideał mężczyzny:) 05.06.05, 22:28 Heh z moimi wymaganiami to nawet ideał nie byłby idealny ;) Ale jeśli takowy istnieje,to niech się do mnie zgłosi. Odpowiedz Link Zgłoś
merrlin Re: ideał mężczyzny:) 05.06.05, 22:33 Nie mam niezwykle wysublimowanego gustu ehhehe. Wygląd: Keanu Reeves osobowość: Kuba Wojewódzki styl - z wiekiem mi się zmieniają preferencje, chyba klasyka z nutką nonszalancji Odpowiedz Link Zgłoś
merrlin Re: ideał mężczyzny:) 05.06.05, 22:42 Aaa i dodam że jestem jedyną znaną mi osobą, której nie krecą południowcy, afroamerykanie tylko...uwaga...hehehe -koreańczycy, chińczycy, japończycy hmmm i cały wschód Azji (na stadion ze mną no nie?) Bardzo podobał mi się swojego czasu Brucee Lee na przykład. Podobaja mi się faceci, którzy mają wśród protoplastów Azjatów i Europejczyków - to daje fajną "mieszankę". Co mnie jeszcze "wyróżnia" z babskiego grona -nie lubię wysokich mężczyzn. 180 cm to jest absolutny, dopuszczalny max. Dodam, ze nie mam 1,5 jestem "średniaczek" - niecałe 165. A tak poza tym to mój m. jest oczywiście "moim ideałem" ale go tu pokazywać nie będę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: ideał mężczyzny:) 05.06.05, 22:48 To teraz będziesz już znać dwie takie osoby-mnie też kompletnie nie kręcą południowcy-Włosi,Hiszpanie,Egipcjanie itd.Jednak Twój gust sięga na Daleki Wschód,mój znacznie bliżej-na północ Europy,faceci z krajów skandynawskich(nordyckich)to jest to ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: ideał mężczyzny:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 07:56 Typ skandynawski wygrywa:)Nawet jednego takiego mam :) Afroamerykanie,Latynosi mnie odrzucaja:) Azjaci mają ciekawe "mieszanki" Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: ideał mężczyzny:) 06.06.05, 08:05 O, a mnie wizualnie zawsze się podobały te południowe typy, ech ci Włosi, Meksykanie, itd., o Afroamerykanach nie wspominając! Natomiast nigdy się w takich nie zakochiwałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: ideał mężczyzny:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 12:43 I Til Schweiger miły w odbiorze jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stina Re: ideał mężczyzny:) IP: *.nycap.res.rr.com 06.06.05, 14:47 A tak, bardzo. Ja dodatkowo Viggo Mortensena i tego co gral Pollocka, ale danych nie pamietam. Zgadzam sie tez co do typu skandynawskiego, choc przy blizszym poznaniu czesto mi nie odpowiadaja. Troche tacy rozmemlani i niemescy. Zdecydowanie wole ostre rysy polnocy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stina Re: ideał mężczyzny:) IP: *.nycap.res.rr.com 06.06.05, 15:02 Zdanie na zakonczenie mialo dobitnie podkreslic moje preferencje, czyli te o ktorych pisalam wczesniej. Taka kropka nad i. Wczesniej bylo o typie skandynawskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: ideał mężczyzny:) IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.05, 17:13 Nie wydaje mi sie,ze rozmemłani!!!Bardziej rozmemłani i leniwi(i szowiniści!)są Latynosi albo południowcy(Europa), no dobra, powielam stereotypy, ale naprawde nie znosze"szarmanckiego"traktowania i nawoływań godowych "bella,bella!!"wybitnie owlosionych mezczyzn:)(nie mówię o wszystkich) I jak rozmemłanie się ma do tej surowości i twardości(post)protestanckiej:))) tylko nie bierzcie tego zbyt dosłownie,żeby niby jakieś uogólnianie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stina Re: ideał mężczyzny:) IP: *.nycap.res.rr.com 06.06.05, 17:18 surowi to sa wikingowie na filmach, natomiast wiekszosc mlodych Skandynawow objawia zdecydowane niezdecydowanie i brak stanowczosci. Przypominaja troche owych poludniowcow lecz bez takiego ekstrawertyzmu. To sa moje odczucia. MAm oczywiscie gleboka wiare w to, ze spotkalam te 1% mniejszosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: ideał mężczyzny:) IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.05, 18:19 :))))oj, to ja albo te 99% albo odosobnione przypadki:)Zresztą tu o ideałach fizycznych a nie mentalnych chyba piszemy, wiec - Skandynawia góra!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stina Re: ideał mężczyzny:) IP: *.nycap.res.rr.com 06.06.05, 21:29 tak tak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: ideał mężczyzny:) 05.06.05, 22:39 ideal mezczyzny siedzi 1,5m po mojej lewej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: ideał mężczyzny:) IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 05.06.05, 22:44 Moj Mezczyzna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: ideał mężczyzny:) IP: *.cable.casema.nl 05.06.05, 23:28 Adrien Brody Ralph Fiennes Odpowiedz Link Zgłoś
mimi46 Re: ideał mężczyzny:) 05.06.05, 23:30 taki, ktory doprowadza do orgazmu intelektualnego. Jak mi się chce owego delikwenta słuchać - to już jest ideał. Nie może szczypać głupotą. Miś zajrzał przez ramie i pyta czy intelektualny orgazm da się udawać. Odpowiadam sama sobie : nie da się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: ideał mężczyzny:) IP: *.codetel.net.do 06.06.05, 03:23 panowie od kite surfingu.Sa piekni,mlodzi,opaleni ,szczupli i wyrzezbieni.Sa silni,maja w sobie zycie aach Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: ideał mężczyzny:) 06.06.05, 10:01 Oto ideał szczęśliwej Sigrun: zgrabny tyłek, barczysty, wyskoki, niewyskoki, nieważne :-) (może być z brzuszkiem choć wolę bez), piegowaty (koniecznie) im więcej tym lepiej, szatyn lub rudzielec, kudłaty jak na samca przystało, okulary w cienkiej oprawce (bardzo ważne), wypielęgnowany zarost (też bardzo ważny - najlepiej bokobrody a la' James Hetfield z czasów Black Album :-)) czyli... Szanowny Małżonek :-DDDD do tego meloman, erudyta vel mól książkowy, troskliwy ojciec, romantyk i świntuch w jednym ;-P Ideał platoniczny - Ken Watanabe :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaqus Re: ideał mężczyzny:) IP: 82.160.7.* 06.06.05, 12:38 jak już kiedyś pisałam- trójwymiarowa twarz, czyli z daleka intrygujący macho z bliska oczy niewinnego kociaczka a z profilu intelektualista :) do tego włosy lekko poszarpane, krótkie, wysoki. Ubranie preferowane: wytarte jeansy, mogą być, bojówki, ciekawe buciki, wesołe t-shirty i grzeczne sweterki na niegrzecznych chłopcach- uwielbiam to :), reasumując ideałem jest Mój chłop :))), ideałów platonicznych nie uznaję... Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: ideał mężczyzny:) 06.06.05, 13:05 znalazlam sobie takiego..to moj obecny facet..chociaz zanim go poznalam..to nigdy nie podejrzewalalm..ze kiedykolwiek poznam faceta -moj ideal z wygladu. Wiec..wysoki(195cm)..ja mam 177..wiec zrozumiale. Ciemne wlosy,ciemne oczy..sniada cera..i (Polak:),uda wieksze od moich..ahahaha..,sliczne zeby(teraz troche zolte..-od fajek./..ale cale szczescie dla mnie rzucil palenie)..potem wybielimy zabki:) Styl ubierania: nie zahacza o zaden styl muzyczny..takze z takim gosciem mozna pokazac sie wszedzie..jego ubior zawsze wszedzie pasuje..jego styl..no moze z wyjatkiem metalowych koncertow:)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pump_it_up Re: ideał mężczyzny:) IP: *.broker.com.pl 06.06.05, 14:21 Adrien Brody, Kuba Kesy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pump_it_up Re: ideał mężczyzny:) IP: *.broker.com.pl 06.06.05, 16:14 Chris Martin:) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: ideał mężczyzny:) 06.06.05, 14:51 Z wygladu ostatnio Matthew McConnaughey Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: ideał mężczyzny:) IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.06.05, 19:55 podpisuje sie =) i Rusel Crowe w gladiatorze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: ideał mężczyzny:) 06.06.05, 14:53 Mój facet:D Wysooki, dobrze zbudowany [ale nie napakowany...], czarne krótkie włoski, kolczyk w brwi:], wielkie, kosmiczne niebieskie oczy, cudne dłonie i plecy...No i ten styl:) To jest to!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: ideał mężczyzny:) 06.06.05, 14:55 Mój facet jest szczęśliwie daleki od mojego ideału. I bardzo mnie to cieszy bo po pierwsze ideał ma pozostać niedoścignionym marzeniem, po drugie jakież by to było nudne gdyby był taki doskonały... Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: ideał mężczyzny:) 06.06.05, 16:05 Wiesz, że kiedyś też tak myślałam...:) Zresztą w mojej głowie nadal jest zakorzeniony pewien typ faceta, który zwykłam uważać za sój ideał. Ale mój facet działa na mnie tak, że nie mogę tego inaczej nazwać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: audrey Re: ideał mężczyzny:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 14:58 wysoki (180 - 195, mimo, że jam mam 160) brunet lub ciemny szatyn cieme oczy i takie trochę 'groźne', przeszywające spojrzenie mocna budowa ciała (ale nie napakowany) - nie znoszę chudzielców włosy nie za krótkie, ale też nie dłuższe niż do ramion raczej łagodne rysy twarzy - nie cherubinek, ale bez żadnej kwadratowej, mocno zaznaczonej szczęki Z przykładów pasujących do powyższego opisu, bądź też nie: Johnny Depp, Ewan McGregor, Joaquin Phoenix, Benicio Del Toro, Jack Nicholson trzydzieści lat temu, Jude Law. Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: ideał mężczyzny:) 06.06.05, 16:06 A i jeszcze bardzo mi odpowiadał Caviezel, dopóki się nie dowiedziałam że straszny z niego świętoszek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilyana Re: ideał mężczyzny:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 17:15 Ben Stiler jest slodziutki i Kevin Costner :-)**** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Estella Re: ideał mężczyzny:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 18:58 Olivier Martinez w "Niewiernej", widzialam jego zdjecia ostatnio w jakiejs gazecie i juz nie jest taki sliczny jak w tym filmie, niestety... I jeszcze facet z teledysku Britney Spears, nie pamietam tytulu ale latali po plazy i takie szmery bajery, koles po prostu cud-miod :) Odpowiedz Link Zgłoś
mimi46 Re: ideał mężczyzny:) 06.06.05, 19:31 Gość portalu: Estella napisał(a): > Olivier Martinez w "Niewiernej", widzialam jego zdjecia ostatnio w jakiejs > gazecie i juz nie jest taki sliczny jak w tym filmie, niestety... Oczywiście o gustach się nie dyskutuje( czego na tym forum jak najbardziej przestrzegamy ;P) a zatem: brrrrr jeśli owy Olivier (abstrahując od jego wizulanych walorów) w rzeczywistości ma równie tak obrzydliwy FhRRRRRancusssski akcent jak w filmie "Niewierna" to jest wręcz antytypem. A poza tym nie ma się co Z Kylie o niego szarpać, bo to silna babka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatynkaa bruneci + ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 19:37 Zeljko Joksimovic, Goran Bregovic, Martin Vucic ... no i Grecy .... Poza tym, mam wielką słabość do PIEPRZYKÓW na twarzy ... Max Kolonko, Norbi, Mateusz Damięcki, Enrique Iglesias..... mniaaaaaaaaaaaaam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: bruneci + ... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.05, 20:00 enrique juz sobie usunal.Moj BLONDYN ma identycznego i tez mu sie nie podoba:) Mi nie przeszkadza, taki sobie znak jest(rozpoznawczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: ideał mężczyzny:) 06.06.05, 21:47 moj ideal pracowal jako barman w Trattoria Dante, ale niestety Elite Models Men go zdmuchnelo nowy barman nie potrafi rownie dobrze mieszac drinkow Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: mój 07.06.05, 15:04 a mi odpowiada taki typ urody :o) www.neimanmarcus.com/products/mp/NMM6582_mp.jpg wole brunetow, choc oczywiscie sa wyjatki jak np Brad Pitt Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: mój 07.06.05, 15:09 mój mąz:)wysoki brunet,taka troche mroczna uroda, brązowe oczy,duze usta,szeroka szczęka. poza nim - Dolph Lundgren:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: mój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:10 Ten akurat mi się kompletnie nie podoba, ale Bradzik mmmm - klasyka gatunku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: mój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:08 no, a czyj ma być jak nie twój ideał?:)Tak ,twój:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyxides Re: ideał mężczyzny:) IP: *.zax.pl 07.06.05, 16:31 Oto moja Lista: 1) Christian Bale 2) Til Schweiger 3) Eminem 4) Ben Stiler 5) Michael ROsenbaum 6) Cuba Gooding Jr. 7) Denzel Washington Może to nie są ideały ale dla mnie mają coś w sobie i lubie na nich patrzeć, a i tak kocham tylko mojego mężczyznę:) Odpowiedz Link Zgłoś
daddy68 JAK BYĆ MĘŻCZYZNĄ IDEALNYM (OD FACETA) 07.06.05, 17:40 Miłe Panie, oto moje przemyślenia w odpowiedzi na Wasze posty, chociaż nie dotyczą w taskim stopniu wyglądu zewnętrznego, jak byście sobie tego życzyły. Otóż, jak być mężczyzną idealnym? A. Należy tylko być: 1. przyjacielem 2. partnerem 3. kochankiem 4. bratem 5. ojcem 6. nauczycielem 7. wychowawcą 8. spowiednikiem 9. powiernikiem 10. kucharzem 11. mechanikiem 12. monterem 13. elektrykiem 14. szoferem 15. tragarzem 16. sprzątaczką 17. stewardem 18. hydraulikiem 19. stolarzem 20. modelem 21. architektem wnętrz 22. seksuologiem 23. psychologiem 24. psychiatrą 25. psychoterapeutą. B. Ważne też są inne cechy. Należy być: 1. sympatycznym 2. wysportowanym ale 3. inteligentnym ale 4. silnym 5. kulturalnym ale 6. twardym ale 7. łagodnym 8. czułym ale 9. zdecydowanym ale 10. romantycznym ale 11. męskim 12. dowcipnym i 13. wesołym ale 14. poważnym i 15. dystyngowanym 16. odważnym ale 17. misiem ale 18. energicznym 19. zapobiegawczym 20. kreatywnym 21. pomysłowym 22. zdolnym ale 23. skromnym i 24. wyrozumiałym 25. eleganckim ale 26. stanowczym 27. ciepłym ale 28. zimnym ale 29. namiętnym 30. tolerancyjnym ale 31. zasadniczym i 32. honorowym i 33. szlachetnym ale 34. praktycznym i 35. pragmatycznym 36. praworządnym ale 37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli 38. zdesperowanym [z miłości] ale 39. opanowanym 40. szarmanckim ale 41. stałym i 42. wiernym 43. uważnym ale 44. rozmarzonym ale 45. ambitnym 46. godnym zaufania i 47. szacunku 48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim, 49. wypłacalnym. C. Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby: a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany b) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu niż danej kobiecie c) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie była i co robiła d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach przez błoto po kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy, lub gonić, dogonić i pobić złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała tak niezbędne do życia lusterko i szminkę. D. Ważne jest aby nie zapominać jej: 1. urodzin 2. imienin 3. daty ślubu 4. daty pierwszego pocałunku 5. okresu 6. wizyty u stomatologa 7. rocznic 8. urodzin jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci. Niestety, nawet najbardziej doskonałe wykonanie powyższych zaleceń nie gwarantuje pełnego sukcesu. Kobieta mogłaby się bowiem czuć zmęczona obecnością w jej życiu idealnego mężczyzny oraz poczuć się zdominowaną przez niego i uciec z pierwszym lepszym menelem z gitarą, którego napotka. - A teraz druga strona medalu. Uszczęśliwić mężczyznę jest zadaniem daleko trudniejszym, ponieważ mężczyzna potrzebuje: 1. seksu i 2. jedzenia Większość kobiet jest oczywiście tak wygórowanymi męskimi potrzebami mocno przeciążona. Zaspokojenie tych potrzeb przerasta siły naszych pań. Wniosek : Harmonijne współżycie można łatwo osiągnąć, pod warunkiem, że mężczyźni wreszcie zrozumieją, iż muszą nieco ograniczyć swoje zapędy i pohamować swoją roszczeniową postawę! Jak być mężczyzną idealnym? A. Należy tylko być: 1. przyjacielem 2. partnerem 3. kochankiem 4. bratem 5. ojcem 6. nauczycielem 7. wychowawcą 8. spowiednikiem 9. powiernikiem 10. kucharzem 11. mechanikiem 12. monterem 13. elektrykiem 14. szoferem 15. tragarzem 16. sprzątaczką 17. stewardem 18. hydraulikiem 19. stolarzem 20. modelem 21. architektem wnętrz 22. seksuologiem 23. psychologiem 24. psychiatrą 25. psychoterapeutą. B. Ważne też są inne cechy. Należy być: 1. sympatycznym 2. wysportowanym ale 3. inteligentnym ale 4. silnym 5. kulturalnym ale 6. twardym ale 7. łagodnym 8. czułym ale 9. zdecydowanym ale 10. romantycznym ale 11. męskim 12. dowcipnym i 13. wesołym ale 14. poważnym i 15. dystyngowanym 16. odważnym ale 17. misiem ale 18. energicznym 19. zapobiegawczym 20. kreatywnym 21. pomysłowym 22. zdolnym ale 23. skromnym i 24. wyrozumiałym 25. eleganckim ale 26. stanowczym 27. ciepłym ale 28. zimnym ale 29. namiętnym 30. tolerancyjnym ale 31. zasadniczym i 32. honorowym i 33. szlachetnym ale 34. praktycznym i 35. pragmatycznym 36. praworządnym ale 37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli 38. zdesperowanym [z miłości] ale 39. opanowanym 40. szarmanckim ale 41. stałym i 42. wiernym 43. uważnym ale 44. rozmarzonym ale 45. ambitnym 46. godnym zaufania i 47. szacunku 48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim, 49. wypłacalnym. C. Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby: a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany b) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu niż danej kobiecie c) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie była i co robiła d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach przez błoto po kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy, lub gonić, dogonić i pobić złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała tak niezbędne do życia lusterko i szminkę. D. Ważne jest aby nie zapominać jej: 1. urodzin 2. imienin 3. daty ślubu 4. daty pierwszego pocałunku 5. okresu 6. wizyty u stomatologa 7. rocznic 8. urodzin jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci. Niestety, nawet najbardziej doskonałe wykonanie powyższych zaleceń nie gwarantuje pełnego sukcesu. Kobieta mogłaby się bowiem czuć zmęczona obecnością w jej życiu idealnego mężczyzny oraz poczuć się zdominowaną przez niego i uciec z pierwszym lepszym menelem z gitarą, którego napotka. A teraz druga strona medalu. Uszczęśliwić mężczyznę jest zadaniem daleko trudniejszym, ponieważ mężczyzna potrzebuje: 1. seksu i 2. jedzenia Większość kobiet jest oczywiście tak wygórowanymi męskimi potrzebami mocno przeciążona. Zaspokojenie tych potrzeb przerasta siły naszych pań. Wniosek : Harmonijne współżycie można łatwo osiągnąć, pod warunkiem, że mężczyźni wreszcie zrozumieją, iż muszą nieco ograniczyć swoje zapędy i pohamować swoją roszczeniową postawę! - Znacie to spojrzenie, które rzuca wam kobieta, kiedy ma ochotę na seks? - Ja też nie. (Steve Martin) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: JAK BYĆ MĘŻCZYZNĄ IDEALNYM (OD FACETA) 07.06.05, 18:54 Mam nadzieję, że się starasz sprostać tym wymaganiom. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: JAK BYĆ MĘŻCZYZNĄ IDEALNYM (OD FACETA) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 08:48 Dokładnie.To nie jest żart, to czysta prawda.Taki powinien byc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.g.a.t.k.a Re: ideał mężczyzny:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 19:35 a kto zna travisa fimmela tego od majtek calvina klaina? BÓG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gina Re: ideał mężczyzny:) IP: *.MAN.atcom.net.pl 08.06.05, 20:27 Szymon Wydra, mój idol... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Jacyków Tomek oczywiście!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:48 gust wyczucie mody język i zniewalająca uroda to mój typ !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Jacyków Tomek oczywiście!!!!!!!! 08.06.05, 23:14 Ciekawe jaki jest jego ideał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: ideał mężczyzny:) IP: *.aster.pl 08.06.05, 23:36 Marat Safin - nic dodać nic ująć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iziiii Re: ideał mężczyzny:) IP: *.gwardii.osi.pl 09.06.05, 11:37 Ideały wizualne (każdy z innej parafii ;)): Maciek Zakościelny Mel Gibson Adrien Brody DJ Tiesto Michał Żebrowski Hmmmmm..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: ideał mężczyzny:) IP: 80.48.251.* 15.06.05, 12:32 Michał Żebrowski Maciej Zakościelny Ben Affleck Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sola Re: ideał mężczyzny:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:03 Brat Pitt, typ skandynawski Odpowiedz Link Zgłoś