Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DO PIANY ZLUDZEN -CYTATY BORISA VIANA

IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 09.06.05, 00:05
    Od dawna mam w moich ulubionych najlepsze cytaty Borisa Viana. Polecam goraco.
    Pzdr.
    www.evene.fr/citations/auteur.php?ida=895
    Obserwuj wątek
      • Gość: ciocia stasia Re: DO PIANY ZLUDZEN -CYTATY BORISA VIANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 00:07
        woooooooooooooooooooooooooooooooon parywszo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: pianazludzen Re: DO PIANY ZLUDZEN -CYTATY BORISA VIANA IP: *.arcor-ip.net 09.06.05, 00:27
        dziekuje, już piszę maila do jakiegoś "tłumacza"
      • Gość: LA PARISIENNE Re: DO PIANY ZLUDZEN -CYTATY BORISA VIANA IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 09.06.05, 01:16
        Przetlumacze Tobie je. Ten drugi bardzo pasuje do tego, jak mnie odbieraja na
        forum moda
        "Quand on dise du bien ou du mal, quand tout le monde en parle, c'est un
        succès."
        Czy mowi sie o tym dobrze czy zle, kiedy wszyscy ludzie o tym mowia, to jest
        to sukces.

O mnie sie tu mowi dobrze i zle, wystarczy, ze mowia o mnie, po prostu mam
        sukces na forum moda. Nie powiem, ze jestem skromna, ale ten cytat mi pasuje.
        pasuje tez do mody. Co do pokazow mody Galliano dla Christiana Diora, kiedy
        wykreowal mode podpatrujac francuskich clochardow(zebrakow) to huczalo w
        mediach i na miescie. To zwiekszylo znacznie obroty sprzedazy kosmetykow i prêt-
        à-porter.
        Pozdrawiam Pianko. Potlumacze w maiere mozlwosci. Dobranoc
        • zettrzy Re: DO PIANY ZLUDZEN -CYTATY BORISA VIANA 09.06.05, 03:47
          Gość portalu: LA PARISIENNE napisał(a):

> mediach i na miescie. To zwiekszylo znacznie obroty sprzedazy kosmetykow i pr&e
          > circ;t-
          > ?-porter.

a tobie zwiekszylo obroty czego? przeciez nie sprzedajesz ani kosmetykow ani
          taniej odziezy, no chyba ze wlazisz na to forum liczac na to ze uda ci sie uzyc
          je do jakichs interesow
          pod tym wzgledem, to istotnie trudno mowic o braku sukcesu, bo widzimy tutaj
          totalna klape

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka